Her pantolonda belli oluyo ya bıktım alışverişte falan da annem kötü yorum yapıyo moralim bozuluyo önceden kiloyla alakalı olduğunu düşünürdüm 65 ten 48 e düştüm ama bölge hala aynı. Dudakları çok belli olmuyo ama üst bölge çok rahatsız ediyo otururken falan erkek şeyi gibi duruyo🤦♀️ o bölgedeki yağlar nasıl eritilir o bölge nasıl küçülür?
Güncellemeler
+1 yıl
Abazalık için gelmeyin ya istediğim şeyleri giyemiyorum sizin nasıl sevdiğiniz umrumda değil soru belli soruyu cevaplayın. Nasıl küçülür?
Onu kucultmen imkansiz gibi birsey kilo vermeylede kuculmez zaten kuculmemis belli olmamasi icin icine kapatici seyler koyabilirsin cokta rahatsiz olma yinede sonucta dogal yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Salak saçma görüşleri sil onlara çok takılma egzersiz yap bşr uzmana danış ondan fikir al en doğrusu bu olur
Uzman liposuction önerdi ama ben biraz utanıyorum ya
Utanıcak bir şey yok ki uzmanıyla bir işi yapmak şu rezil yorumları okumaktan iyidir hem neden utanıyorsun ki keyfinden değil hoş
Ya Erkekler ne yapsın sağa mı yatır sağa sola mı yatırsan
Erkekler için normal kızlar da abes duruyo maalesef
Bence sen takıntı yapmışsın insanların fiziksel özellikleri kendiler seçmiyor O yüzden takıntı yapmana gerek yok
Yok ya cidden takıntılı değilim ama çok kötü duruyo oturunca falan oraya top koymuşum gibi
Ne yapalım kesip atalım mı Bu da senin fiziksel özelliği takılma
Estetik operasyon haricinde küçülmez orası daha doğum yapcan iyice büyür
Ayyy deme be🤦♀️
İlişkiye falan girersin ilişki sırasında daha da büyür
Ya saçmalama ne alaka neden büyüsün ki
İlişki sırasında vajina büyüyor şişiyor daha doğrusu
Yaa saçmalama filmlerde falan hiç büyümüyo
O film kızım adı üstünde eski sevgilimden biliyorum ben
Güzelim milyon tane kadın kıyafeti var illa gidip daracık pantolonlar taytlar giymeyin sizde
Eşofmanda bile belli oluyo ya kıyafetle değil o bölgeyle alakalı
Kilo var mı vulva bölgen etli yağlıysa çıkıntı yapar malesef biraz bol tercih edeceksin
Kiloları verdim orası yağlı kaldı maalesef🤦♀️
Masaj aletleri ile o bölgeyi eritmeyi denesen çünkü sana sıkıntı tayt ya da dar pantolon kabus gibi bir durum yaratır
Normal eşofmanda bile belli oluyo ya hep uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum. Masaj aleti derken nasıl bi alet eritir ki orayı
Küçük titreşimli mantık olarak yağları yoketmek amaçlı pubik bölge üzerinde titreşim ama diğer bir problem cinsel olarak uyarılma durumuda var
Ya o cinsel aletlerden alamam ama yüz için titreşimli masaj aleti var onlar etkili olur mu ki?
Cinsel olandan bahsetmiyorum titreşim iyi olan o bölgede kullanabilecek bir şey olsun
https://resimyukle.org/i/paaT7
Mesela şöyl bir şey
Direk ürünün linkini atsaydın keşke kaç TL yazıyo
Dur bekle
https://resimyukle.org/i/pa5CT
Trendyol masaj aletleri diye arat çıkıyor
Baktınmı inceledinmi
Merhabalar ne yaptın araştırdınmı sipariş verdinmi
pantolon anladım önce şimdi yeniden okudum spor ile sanırm giidiyor o bölgepet koy bellli olmasın
Pedle ılıcak iş değil ki üst kısmı şişkin ve belli oluyo maalesef. 1.5 yıldır spor yapıyorum hafiften baklavaları çıktı ama orası çalışmıyo ya🤦♀️
bacakalrını çalıştırnca gider orası
Bisiklet en iyi çözüm
Bisikletim yok ama alırım belki cidden düzelir mi dersin? Çok moralimi bozuyor ya
Kondisyon bisikleti de olur kasık yağlarını eritmek gerek ama kendi genetik olarak şişkinse ona yapacak bir şey yok
Yok anlamda annemde falan öyle değil dokununca anlıyorum yağ tabakası var biraz umarım erir
Erir erir merak etme
Bi kaç ay bisiklet alamam ama evde bisiklet hareketi yapsam etkili olur mu ki? Bide sen bu sorunu yaşadın mı kendinden emin konuşuyorsun da?
Ben de kiloluydum eskiden
Peki bu sorunu yaşadın mı?
Evet benimki de kilo almıştı şimdi kendine geldi ama seninki gibi özel bi durumda kalmadı
Diğer bölgelerle beraber eridi
Bisiklete binme amacım kalça ve bacaklara yoğunlaşmaktı o da arada kaynadı güzel de oldu
Diş erlerine zarar veriyorsun sert fırçalama
?
Diş etlerine zarar veriyorsun dedim
Ne alaka?
Kanka yanlış soruya cevap vermişim kusura bakma
dudaklar belli değilse umursama
Kank böyle daha kötü ya erkek şeyi gibi duruyo
Dudaklar belli olsa daha mı iyi :)
Sen net erkeksin dimi
İnan bana net kadınım :)
Cokmu belli oluyor
Evet maalesef
Onu kucultmen imkansiz gibi birsey kilo vermeylede kuculmez zaten kuculmemis belli olmamasi icin icine kapatici seyler koyabilirsin cokta rahatsiz olma yinede sonucta dogal yani