Aşk İlişkileri Aşk hayatınız hangi yemeğe benziyor? mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selâm 🍕♥ Aşk hayatınızı bir yemeğe benzetseniz bu hangi yemek olurdu minnoşlar? Aşk hayatınız hangi yemeğe benziyor? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Sarimsakli sirkeli bol limonlu, acili soyle bir iskembe olabilir... İcerken karisik duygulardan , keyfe donusen duygulara... Mmh guzel oldu bak. 1 0 Yorumla
Canerik17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Masaya "belki yanında yeriz..." diye çıkarılan su içinde kalmış ekşimiş ve kimsenin dokunmadan çöpe attığı yoğurt 🙄 sksksks tööbest yaaa 🤦♂️ 1 0 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Karnıbahar yemeği dıştan güzel duruyor ama içi kötü 1 0 Yorumla
ilymelek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Hiçbir yemeğe benzemiyor çünkü öyle bir hayatım yok wüödüwmcüscl wöcjqü 1 0 Yorumla
emirkrncgl Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Türlü derim doğuda tırşik olarakta bilir ama yanında kebabın yanında gelen közlenmiş acı biber 1 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında hiç birine yemekte bile onu güzel yapacak şeyler var bende yok 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tokat kebabı gibi biri eksik kalsa ya Sivas ya Amasya kebabı olur 😂, aradığın tadı bulamazsın 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşk hayatım yok 1 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Matchalı macaron 1 0 Yorumla
Hiberdating Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Türlü 1 0 Yorumla
piggyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Bamya 1 0 Yorumla
UndRaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Resimdeki şirdana 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Makarna 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çiğ köfte gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sarimsakli sirkeli bol limonlu, acili soyle bir iskembe olabilir... İcerken karisik duygulardan , keyfe donusen duygulara... Mmh guzel oldu bak.
Masaya "belki yanında yeriz..." diye çıkarılan su içinde kalmış ekşimiş ve kimsenin dokunmadan çöpe attığı yoğurt 🙄 sksksks tööbest yaaa 🤦♂️
Karnıbahar yemeği dıştan güzel duruyor ama içi kötü
Hiçbir yemeğe benzemiyor çünkü öyle bir hayatım yok wüödüwmcüscl wöcjqü
Türlü derim doğuda tırşik olarakta bilir ama yanında kebabın yanında gelen közlenmiş acı biber
Aslında hiç birine yemekte bile onu güzel yapacak şeyler var bende yok
Tokat kebabı gibi biri eksik kalsa ya Sivas ya Amasya kebabı olur 😂, aradığın tadı bulamazsın
Aslında olmayan bir yemek
Aşk hayatım yok
Çorba, karman çorman.
Süper soruymuş be 😁 Künefe
Pırasa. Beni seven yok yalnızım:D
Kısır jhgf
Matchalı macaron
Patates
Türlü
kelle paçaya
Bamya
Resimdeki şirdana