Arkadaslar üniversitesi de iken aldattım yani bir çocuk ile kendime hakim olamadım bir kaç kez takıldık çocukla içtik falan onda da kaldım ama sevgim ile 5. Yılımıza giricez yarin ben bunu bu zamanda söylemeli miyim ayrılır mı çünkü ozmndan bu zamana çok geçti o zamanlar aramin biraz kötü olduğu bir zamanda şeytana uydum üniversite okurken oldu ama aradan geçmiş 3 yıl ben şimdi söylesem bir sıkıntı olur mu? Birbirimizi çok seviyoruz söylemek istiyorum artık içimde tutmaktan bıktım !
Güncellemeler
+1 yıl
Benden ayrılıcak ise asla söylemem daha iyi
Bundan 3 yıl önce sevgilimi aldattım ama hala söylemedim ?
Hatayla bir insanın yatağına giremezsin düşünsene öncesini ve sonrasını hesaplarsak en azından birkaç saat birlikte olmayı gerektirir bir insan o kadar saat hata yapmak üzere olduğunu anlar bence ben olsam anlardım ve bence yetişkin insanlar hatalarının cezalarını cesurca üstlenmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boşver zaten ayrılırsınız ilerde en azından kendini rezil etme başka bir sebepten ayrılırsınız
Seneye evlenicez
Seni bakire sanıyorsa söylemen lazım ya da ameliyat olursun
Bakireyim sadece öpüştük
Söyleme o zaman bunda bir şey yok
Emin misin herkes tam tersini düşündü. d
Ne var öpüşmekte bakma yorumlara çoğu namus*uz namus bekçisi
Sevgilin varken başkası ile öpüşmek normal mi
Normal değil ben eleştirenlerin de kötü şeyler yaptığını belirttim. Ama aşırı da kötü bir şey değil ilişkinin bozulmasına değmez.
Söylemek için fazla geç kalmışsın şu aşamada bilmemesi daha sağlıklı bence
Yazık lan adamın 5 senesi bir anda çöp olacak bence hayatında bir kere de olsa onurlu davran ve başka bir şeyi bahane ederek ayrıl
insan hata yapabilir
Erkekler daha çok yapıyor hatta
Hatayla bir insanın yatağına giremezsin düşünsene öncesini ve sonrasını hesaplarsak en azından birkaç saat birlikte olmayı gerektirir bir insan o kadar saat hata yapmak üzere olduğunu anlar bence ben olsam anlardım ve bence yetişkin insanlar hatalarının cezalarını cesurca üstlenmeli
Gerek var mı boşver ortalığı karıştırma hiç sesini çıkarma o zaman hak etmiş yapmışsın bu yani
Hala devam ediyor musun peki başka biriyle görüşmeye
Ayrılır söylersen ama söylemen lazım. Ama her şeyi tek Mesajda yaz
Ayrılır ise söylemem aşka
Asla
boşver et öyle kalsın çok zaman gecmis
Söyle de gerçek yüzünü ahlaksız edepsiz biri olduğunu öğrensin
Söyle.
Ayrılır asla söyleyemem çok zor benim için zaten seneye evlenicem bu riski alamam
Yani ilakii olurrr
Söyle de senin gibi birinden ayrılarak kurtulsun
Üniversite de olur öyle şeyler seni de görecem napim üniversite okurken insan kendine hakim olamıyor boş yapmaya gerek yok
Valla tek üniversite okuyan sen değilsin bende okuyorum ama böyle bişey yaşamadım karakter meselesi
Biz de üniversite okuyoruz saçma saçma konuştu
Çok doğru söyledin karakter meselesi
Tamam siz çok namuslunuuz gözünüz hiç dışarda değil Zjdjdjjd
Zavallım böyle avut kendini :) yazık çocuğa üzüldüm inşallah bir an önce gerçek yüzünü görür
Ya sadece bir kere oldu hata yaptım sonra bir daha da olmadı ne acımasız insanlarsnz
Bir kere yapan hep yapar
Biz mi acımasız olduk düzgünce yazdık sende namuslusunuz falan diyorsun cevaplarına dikkat et
Hayır hep yapmaz zaten yapmadım boş genelkeme yapıyorsunuz
Tamam sen haklısın bize niye soruyorsun o zaman 😂 çocuk tamam askım iyi yapmışsın bir daha yapma falan mı diyecek sanıyorsun
Ayrılır diye zaten söylemiyorum :(
Söyle