Kızlar, birine birşey hissedebilmeniz için yani hissiyat çekim duygusal anlamda, yakışıklı olması yeterlimidir sadece dış görünüşü?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayır. Yani bunun yanında karakter de önemli ki sevgililik durumları olacaksa ilerde şimdiki kızlar aldatılmaktan, kaba davranılmaktan bıktılar.
O yüzden daha anlayışlı, yeri geldiğinde eğlenceli, iyi birisi olmasına da bakarız.
Ama tabiki bunlar tanışmayla anlaşılır. (Tip de önemli ama diyelim ki %30 tip ise %70 karakter yani)
2 aya yakın flört denemesi sonrası söylediği cümle. Sinemaya gittik adalara gittik bodrumda görüştük. Evi gibi olan home office rezidans da ki odasına davet ettik 6 saat görüştük. 2 ay boyunca buluştuk. Planlar yaptı ileriye dönük geziye gidelim oraya gidelim şuraya kampa gidelim tarihi yerlere seyahat edelim vb.
Sizce 5 kere buluşma 2 aylık flört denemesi sonunda duygusal anlamda birşey hissetmemiş olması dış görünüşle mi alakalıdır?
2019 da tanıştık arkadaştık taa ki ona açılana kadar 2021 haziran sonlarına doğru. 2020 de de buluşmalar oldu iki tane ama sokağa çıkma yasağı engel olmuştu o zaman açılamadım.
İlk seferde 2017-2018 yılından beri kimseye karşı birşey hissedemiyorum ben dedi. Sana karşı zamanla aramızda birşeyler olabilir dedi daha yakından tanımak isterim diyip başladı.
2 ay sonunda ise dediği şey şu:
''Uzun süre düşündüm bununla ilgili ve sana dürüstçe söylemek istedim aslında biraz kendimi zorladığımı hissettim. Sen her ne kadar kolaylaştırmaya çalışsan da. Zamanla olur diye umuyordum. Hissiyat yok buluşmaya gelirken heyecanlanmam gerekirken ödev gibi oluyor kendime verdiğim. Ben kendimi sevmeye çalışıyorum. Şu dönem birşeyleri oldurmam gerekli bir dönemimde değilim sanırım. Çekim hissi yok yani. Senden hoşlanandan hoşlanırsın ya onu denemek istedim ama olmadı ve beni gereksiz bir strese soktu bu sorumluluk.
''Dış görünüş birşey değil... bence gayet hoşsun ama benim için önemli olan o değil''. Kısaca birşey hissedemedim bu da seninle alakalı değil. Benim sana karşı birşey hissetmemem benimle alakalı birşey.
Sizce tip olarak dış görünüş olarak beğenmemiş olsaydı 2 ay denermiydi? olayın sadece hislerle mi ilgisi var? Fotoğrafa kalpli emoji atan sevgili gibi davranan. Bunu da 2 ay boyunca yaptı. Bence hoşsun demesi yalan mı?
Yani bak demek istediğim şey zaten olmuş. Biraz zaman geçirmeniz gerekti. Onu yapmışsınız. Bence tipini beğenmiş olabilir işte belki huylarını, karakterini de beğenmiştir ama o kız neden öyle yapmış bir fikrim yoktur içinden geçeni bilemem
Yalan mıdır demişsiniz bence yalan değildir yani dediğin gibi kızlar tipe de bakıyor yani seni beğenmeseydi zaman da tanımazdı ikinize de.
Ve farkettiğime göre orda bi cümle kullanmış. " Ben kendimi sevmeye çalışıyorum" diye bu zaman zaman bizlere oluyor kendimizi iyi hissetmiyoruz. O yüzden de bazen insanları bu tür dertlerle baş başayken kullanmış gibi olmasın diye görüşmek istemiyoruz. Belki kız iyi hissetmiyor olabilir.
O yüzden bence sen gerekeni yapmışsın o da öğrenmiş bunu ve güzel şeyler de demiş. Oluru varsa olur. Zaman geçirmişsiniz onda iyi bir şeyler kaldıysa zaten bir gün aklına gelirsin belki o zaman yine görüşebilirsiniz..
İnşallah dilediğin gibi olur. Benim anladığım kadarıyla bu kadar :))