Merhaba arkadaslar erkek arkadaşım öpüşürken bazen kendinden geciyor ve birden duruyor devam etmiyor kendini geri cekiyor sadece sariliyor ve elimin içini opup kafasını omzuma yasliyor. Birden cok yagun operken kendini durduruyor geri cekmesi neyden kaynaklı olabilir? Bir sorum daha var. Daha once biriseyle birlikte olup olmadigi sordum biraz ters yapti ve herseyi anlatamam dedi bu bana garip geldi ayrinti detay istemedim ben ondan evet ya da hayir cevabi istedim birsey dememeyi tercih etti. Bu yuzden bir erkegin cinsel tecrubesi oldugunu hangi hareketlerler anlayabiliriz nasil belli eder kendini?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne kadar çok saf insan varmış. Burda ki erkeklerin %90 tecrübesiz olduğunu da anlamış olduk bu soru sayesinde.!
Herseyi makraya cekiyorlar fikir sahibi olmak icin duzgun bir soru sordum. Kendi kendime dogru bi kanıya varamıyorum
Cinsek tecrübesi yok gibi, eger daha öncesinde sıklıkla cinsellik yaşayan biri olsaydi erken boşalma sorununu aşardı. Bahsettigin şey tam anlamiyla iktidarsızlığı olduğu anlamina geliyor, öpüşürken hızlanıyorsa ve nefes alışverişleri daha belirgin hale geliyorsa boşalıyordur büyük ihtimalle.. kuzenimde de aynı sorun vardi ordan az çok biliyorum, bu kişi hicbir kadını bu şekilde mutlu edemez, gerçi cinselliği önemsemeyen kişileri mutlu edebilir ama orasi ayrı bir şey..
Yaa şöyle düşünüyorum. Cok sakin aslinda ne yaptığını bildiğini dusunuyorun kontrolunu sagliyor sadece beni kirmak incitmek istemedigi için ileriyede gidebilir ama gitmiyor. Yani tecrubesiz bi insan daha heyecanli kontrolsuz olmaz mi yanlis mi dusunuyorum
Öpüşürken hizlanma dediğim daha sakinken daha şehveti opusme oluyor sonra sakin kalip agnimdan opup sarilip duruyor kontrolunu iyi sagliyor
Hayır alakasi yok dediğinle. Ayrıca bunun yaşla alakaai da uzaktan yakindan %1 bile alakasi yok. Söylediklerine göre çok büyük ihtimalle erken bosalma sorunu var.. eğer cinselliğe onem veren biriysen evlilik hayatiniz berbat geçebilir. Bu konuları iyice konuşmaya çalış öğren.. şahsi olarak opusmekten ilerisi olarak sevişme esnasina da geçiş yapabilir ama seni düşünüyorsa bundan sonra ki evreyi yapmaz. Daha öpüşme esnasinda birakiyorsa bir anda o işte başka bir şey vardi. Bence buraya sormak yerine kendisinin ağzından az çok birşeyler kapmaya çalış. Biz burda en fazla bildiklerimize göre tahmin yapabiliriz..
Birden birakmiyor tabi hizini yavaslatip yanagimdan ağnımdan opuyor bir iki guzel bisey soyleyip yanima uzaniyor. Erken boslma sorunu var mi yok mu henuz bunu bilemem henuz bunlarida ogrenmek istemiyorum. Sadece durmasini neden kaynaklanir diye merak ettim fikrini zaten beyan ettin buda olabilir tabi ne yaşadığını bilemem suanlik. Sadece hareketleri bilincsiz degil nerede ne yapacagini nasil davranacagini biliyor durmasi gerektigi yeri benim hayir yapma dememe firsat vermiyor ileriye gitmiyor sinirini aşmiyor yavas ilerlemek guzeldir tabi bende suanlik sinırların aşılmasını istemiyorum
Dediğim gibi bütün konular yavas yavas konuşularak çözüme kavuşulur. Gunu gelince işler iyice ciddiye binince evlenmeden her şey konuşulmalı. Yoksa evlilik zindan olabiliyor insana.. soruna gelecek olursak bence tecrubesiz ama önemli olan senin düşüncelerin..
Benim ne dusunecegime gore hareket etmesi guzel bisey ozaman sonucta iki kisinin istegi uzerine olabilecek bisey ve onemlisi ciflerin hazir oldugunda olmasi gerektiği bisey. Kontrolunu korumasi guzl zamani gelince herseyin konusulmasi gerek o halde cok tesekkur ederim 😊
Kontrol mu yoksa maalesef mecburi bir geri çekilme mi o konuda %100 emin değilim. Bence sende emin olma. Yine de içinden geldiği gibi pozitif yönden düşünmen güzel birsey.
Ne demek Rica ederim. :)
Ya tabikide bazi seyleri %100 bilemeyiz ama cok kez yalniz kaldik bana zarar vermek istese ya da kendini tutamasa tutmaz diye dusunuyorum. Guveniyorum bu konuda kötü dusunmekte istemiyorum. Sevgisinden ilgisindende suphe etmiyorum cok yagun belli ediyor hislerini dusuncelerini gizleyen bi insan değil icinden geldigi gibi konusup anlatiyor bakalim artik zamanla anlasilir hersey 😊
Bak kendin aslinda bazi şeylerin cevabini veriyorsun, kendini tutamazsa tutmaz diye bir şey yok, erken bosalma sorunu varsa zaten en şehvetli anda bile isteği kalmayacagindan istese de ileriye gidemez. Bu onun seni o esnada düşündüğünden değil erken bosalmadan dolayi istek kalmadigindan kaynaklanir.. bu acılardan da bakmani isterim olaya :) haa başka şekilde sürekli iyiliklerini düşünüyorsa orasini bilemem ama cinsellikte her şey toz pembe değil bunu sakın unutma. Ayrica kırıcı konuşuyorsam da lütfen mazur ve k. bakma... ama herşeyi daha etraflica düşünmen için senin iyiliğine..
Yaa haklısın tabiki oylede dusunmek gerekir bekli ama ben cogunlukla kirmak uzmek istemediginden yanlis birsey yapmak istemediginden boyle tepki verdigini dusunuyorun sonucta karsilikli istekler dogrultusunda olmali ben zaten cok fazla ileriye gidemem oda bunun bilincinde ve zorlamiyor ama her açıdan dusunmek lazim tabiki kirmiyorsunuz fikrinizi sunuyorsunuzn
sevgilin bu mu?
https://www.youtube.com/watch?v=TIaDmpV9EegBu değil
belki midesi bulanmıştır eğerki ağzın kokuyosa cinsel tecrübesini ise cinsel konu açarsan öğrenebilirsi n
Ağız kokmasi ne ya hangi zamanda yaziyoruz. Her türlü bakimi yapan insanlariz. Konu acmadanda anlasilamaz mi hal hareketlerinden opusmesinden ne bilim yani
bu zamanda yasıyosun ben sana bişey demedim ağzın kokmuyo bakımlısın ama mesela bazıları hastalıktan olabiliyo birde konu acmadan hal hareketlerdende anlasılır
Nelerden anlasilir mesala ne yaparsa anlarim
cinsel ilişkide tecrübelimi çok profestonel yapıyosa yaşamaıştır
Bence boşalıyor 2 erken bolaması var ondan tersliyor
😎
Bolaması ne ya 😂😂 bu klavye duvara kafa artıracak bana 😂
Anlayan anladı anlamayan da pantolana bakarak öğrenecek artık 😼
😂😂😂😂deliller pantolon da
Terlemisim 😋
31 yasinda ergen degil ne yaptigini bilen bi insan. Sorumu cevapsiz birakti sadece. İleriue giden biri degil elime belime yuzume dokunuyor. sadece Opme hizi artinca duruyor devam etmiyor sariliyor birtek normal sohbet ediyoruz neden boyle anlmiyorum aramizda 5 yas var
Onun ergenlikle alakası yok erken boşalmanın yaşa bakmaz
Bnde oyle dusunuyorum
tecrübesini hareketlerden anlayamazsın. çünkü çok p*rno izlemiştir bunu ayrt edemezsin
Her p. no izleyen bence profesyonel olduğunu dusunmuyorum hayalperest davranmiyor cinsel yönelimde yapmiyor opusme siddedi bazen artinca kendini geri cekiyor ve duruyor yanimda sadce uzaniyor sohbet ediyoruz.
hareketlerden anlaılmaz dediğim gibi
Anladim saol
Erkegin cinsel tecrübesi oldugunu nasıl anlarsın yataga girince başka türlü anlayamazsın
Ama nasil davranislar bunu gosterir tecrubesi olan bilgi verebilecek biri var mi
soru kaldırılabılır bu yuzden buradan yazamıyorum gızlı
Yeni uyeyim soru kalkmiyor talep etmeden
Olma olasılığı çok fazla olmayan bir ben kaldım sanıeım😂
Seni doğuran ananın arkasını sıkmek şart
Yaş farkı ideal ama 19 olan kardeş olsaydı
O 31 ben 26 yasindayim cinsel yönelim olmadi aramizda sadce öpüşmeler siddet artinca ileriye gitmiyor durmayi tercih ediyor.
Heyecanlı çocuk
Cok sakın aslinda nasıl davranacağını bilecek yaşta