- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye sizi anlamak için elimizde 3 cilt kadın dili-Türkçe sözlükle gezmek zorundayız? Anlaşılır ve net olmanız çok mu zor? Beğeninizi, övgünüzü uyuz, gıcık demeden ifade edemiyor musunuz? Sonra "irkiklir kidinliri inlimiyir". Çok mu büyük marifet "uyuz" deyip "çok tatlısın" diye anlaşılmasını beklemek? Kendinizi ifade etmeniz bu kadar zor mu? Defol dediğinizde niye yanınızda duralım? Kendi kendinize bir terminoloji yaratmışsınız, erkeklerden de gerçekte ne söylemek istediğinizi anlamalarını bekliyorsunuz. İletişim böyle bir şey değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu kim, niye eksiler, anlamak güç...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olaya hiç bu yönden bakmamıştım. Zaten erkekler olaylara reel ve tek yönden bakarlar. Ancak kadınlar öyle değil. Kadınlar olaylara birazdaha çok yönlü ve hayalci yaklaşırlar. Burda da olduğu gibi biz söyleneni söylenildiği gibi anlıyoruz ancak kadın onu başka manada söylüyormuş biz bilmiyoruz. 😄😄
20 Yorumla
+1 yılPeki bu bakış ne demek oluyor "😒"
14 Yorumla- +1 yıl
O bakış çok şey anlatıyor 😄😄😄
- +1 yıl
Mesela ne 🙄 çatlatma adamı 😄
- +1 yıl
Mesela Nazım niyazim sana demek oluyor
- +1 yıl
Hmm 🙃
+1 yılBana gıcık demiştinnn
213 Yorumla- +1 yıl
Bu manada demedim 😂
- +1 yıl
Ben bilmem djsjs
- +1 yıl
Kim bilir
- +1 yıl
Beeen
- +1 yıl
Bak doğru demiştim sjsj
- +1 yıl
Ney 🤦♀️
- +1 yıl
Benden hoşlanıyorsunn djdjs
- +1 yıl
Lannn ne hoşlanması eig seçtim diye mi🤦♀️🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Aşık oldun aşık jsjsjs
- +1 yıl
Senin o sakallarını keserim valla😂🤦♀️
- +1 yıl
Kestirmeeeem oynamak varken neden kesiyorsun beee
- +1 yıl
😒
- +1 yıl
😏😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılBunları sık sık duyuyordum meğer aşka dair romantik şeylermiş, aman tanrım.😂
71 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️😅😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMeğerse neler diyorlarmış neler
10 Yorumla
+1 yılCok aydinlatici olmus, lugatimizda bulunan ve yuzyillardir dile gelen, gelmeye calisan, bu kelimlerin , kulagima mih gibi cakildigini hic bilmem, ancak okuzsun kelimesini bir kac kez duymus olabilirim.. bak yani simdi okuz=benimsin, nasil kiyafetsiz kaldim anlatamam aglamak istiyorum 🤭🤭
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılAçık açık konuşulsa kız dili ve edebiyatı öğrenmeye gerek kalmaz. Mavilileri boşuna uğraştırıyorlar bazı pembeliler. Bi ellerinden gelse kız dili ve edebiyatı dersinden sınava sokacaklar mavilileri 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Ne😂
- +1 yıl
Haklısın fıstığım 😂😂
- +1 yıl
Evet, tabii ki haklıyım 😂😊👍
+1 yılBunların hiçbirini kullanmadım çünkü çok itici. Erkek olsam biri bana Çok yaşa dese bir daha konuşmam ne saçma.
33 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyetsiz bir soru zaten amann
- +1 yıl
Cok yasa yazmis g. ber yazmistim:D
- +1 yıl
Anladım anladım ben😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Az çok biliyorum ancak inanmıyorum. Seven sevdiğine, sevdiğini söyler. Bazı kişiler olduğu gibi kullanıyordur umarım. Durduk yere şüpheye düşürdün kdkdjdk
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
+1 yılHayatımda hiç bir erkeğe bunları kullanmadım, öküz ve kaba dışında. Zaten hayatımda babamdan başka adam yok 😂 o yuzden bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kuzucum😂😘
O zaman, düz cümleler de tersine dönük olmasın. Seni seviyorum-------- Çok yaşa anlamına gelmesinnnnnnn🤔🤔🤔🤔
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Hah oldu
Eee Biraz öküzlük var ruhumuzda sizin gibi ince düşünemiyoruz...😅😅😂😂
29 Yorumla- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Ne demezsin 😅
- +1 yıl
Allah Allah
- +1 yıl
Hiç bişey 🤨
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Bana genelde direk gerçek anlamı söylüyorlar.
Riske girmiyorlar😂😂😂22 Yorumla- +1 yıl
Bak sen abime😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben bunları her gün farklı kızlardan duyuyorum. Demek hepsi bana yürüyormuş, vay be.
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılVay be ne soru 😄 Bugüne kadar hiçbir soruma bu kadar görüş gelmedi 😄
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 süper bir de
- +1 yıl
Süper olmayı hak eden bir soru... Benim süper sorularımda en fazla 20 görüş alır 😄
- +1 yıl
Yok be neresi hak ediyor 😂
- +1 yıl
Kim seçti, söyleyelim kaldırsın SS yi 😄
- +1 yıl
Sus tm🙊😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIgk bu kelimelerden nefret ederim fazla yaz dizisi izlemiş tipler
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Ben eski sevgilime hep öküz derdim off yine aklıma geldi🤧
117 Yorumla- +1 yıl
Aklına tükürürm senin
- +1 yıl
Yalancı seni😂😂😂
- +1 yıl
Berkan küs benle
- +1 yıl
Berkan nerden bileyim ya aaa
- +1 yıl
Tm
- +1 yıl
Berkan ne desem laf çarpıyorsun bana farkında mısın?
- +1 yıl
👍
🙄 Neden ifşa ettin ki şimdi ona neden uyuz dediğimi öğrenecek
14 Yorumla- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Ahh çok özür dilerim🙏
+1 yılDoğru düzgün soyleseler biz daha mutlu oluruz hem bizimde duymaya hakkimiz var duymak istiyoruz hakaret edip yok iltifat ettim olmuyor aynisini bizyapsak kiyamet kopar
20 Yorumla
+1 yılBulmacamı çözüyoruz bu ne ya, ben sevmem öyle ima edip düşüncesini gizleyeni, bende gizlemem ne diyosak odur içimizden geldiği gibi konuşamıcaksak niye yaşıyoruz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. https://youtu.be/srdjA_04V1s
Bu sorunun en güzel cevabı budur.10 YorumlaKadın yanılmaz ne söylüyorsa tam onu hissediyordur, ama şartlar ve menfaatler gereği mecaz anlamları gerçek anlam gibi lanse etme yeteneği ile sizi ikna edebilir. Dikkat gençler :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani ortalama olarak bildiklerimize denk geliyor. Ama defol sözünün gitme olduğu konusunda şüphelerim. Ne kadar aşık olursa olsun birine defol dersen her türlü kırılır gibi geliyor bana. 🙂🙂🙂
10 Yorumla ...
30 Yorumla
+1 yılTipsiz olduğum için kızlar benimle konuşmuyor zaten. Eğer bir kız sizinle konuşuyorsa ne dediğinin pek bir önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılahaha 😂 hiç alakası yok be 😅
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kendimi deşifre edilmiş hissediyorum 😂😂
- +1 yıl
Çok özür dilerim 😂🤦♀️
- +1 yıl
ahaha est 😂😂 ee benimle beraber kendini de yaktın zaten ahah
- +1 yıl
Olsun sorun değil olan oldu 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hahahahahahahajahahahaha yaa okuyunca gerçekten kahkaha attım efendim yaa... Kız dili ve edebiyatı nedir yaaa.. Hay siz çok yaşayın efendim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kızların bu konuda kelime hazneleri çok geniş :D
Bazılarını anlamakta güçlük çekebiliyoruz tabi ki :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılHer kız için uygun değildir bu bence ve bunu dediğin erkeğin sizi anlaması lazım. Söyleyiş tarzıda önemli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyuzz gicikk Allahım bu sözcükler o kadar yapmacık ve flortoz ki sinir alıyor beni. Okuz güzel bak.
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru. Fakat bazı zamanlar gerçekten sinirleniyorum. Bazen bu görseldeki gibi oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılŞu kelimeleri kullanıp erkeklere odun veya öküz demek 🤷🏽♂️
10 YorumlaBide.. gerçekten alakası yok.. var manası yalanımı yakaladın ama yinede ben haklıyım...
10 Yorumla
+1 yılÖküz diyor, odun diyor, gıcık diyor ve senden nefret ediyorum diye cümleyi bitiyo.😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu yapıda birisiyle çay bile icemem.
İnsanız hayvan arasaydim ormana giderdim.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemek istediklerini zaten yüzüme çekinmeden söylüyorlar paso bela okuyorlar 😁😁😁😁
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılUyuz ve gıcık tamam kafamdakilerle eşleşiyor. Diğer hiç birine katılmıyorum 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bir kadın uyuz, gıcık diyorsa hoşlanıyor demektir, net.. 😂
10 Yorumla
+1 yılÖküz Çok yaşa odun hariç hepsi benim dediğimde anlamlı olanlar 🤭😂
10 Yorumla
+1 yılAhahaahha. Komik gerçekten ama evet ya biraz öyle sanırım. Döverek sevmek dedikleri bu olsa gerek..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Erkekler- boşver git. Gelirsende burdayım gidersende
11 Yorumla
+1 yılÖyle diyen kızlar engel atıyor sevse öyle demez engel hiç atmaz
10 Yorumlaneden kelimeleri anlamında kullanamıyor bu kızlar kadınlar da böyle yollara başvuruyor.
10 Yorumla
+1 yılDüz söylemek varken neden lafı dolandırıyorsunuz anlamıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende duyuyordum meğer çok özel kelimelermiş 😃😃 Tesekkürler bilgi için
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kaba bildigimiz kadinlar megerse ne kadar da sevgi dolularmis :D
20 Yorumla
+1 yılAaa niye ifşa ettin sırrımızı, artık biliyorlar sdfdkfkdsk
21 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbiz erkeklerde hoşumuza giden durumlarda küfür ediyoruz zıtlık psikolojisi bu :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke Türk dili ve edebiyatı yerine Kız dili ve edebiyatı okusaydım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle bizde bunu bildigimiz icin bu sozlere gulup geciyoruz zaten 😂
10 Yorumla
+1 yılBen mecazdan anlamam. Bana bunları diyen kızdan koşarak uzaklaşırım.
10 Yorumla
+1 yılBu tam olarak nece oluyor 🤔😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kizca skskks
Ne gerek var böyle şeylere yav
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Neden ifşa ettin bebegim fjjfjx
11 Yorumla- +1 yıl
Çok geç 😂
+1 yılhiç alakası yok kim uyduruyor bunları ya
13 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim 😂😂😂
- +1 yıl
ben bişey söylüyosam o gerçektir şöyle demek istedim böyle demek istedim değildir ki 😀
- +1 yıl
Haklısın 😅😅😅🤦♀️
+1 yılSenden eğitim almak lazım biraz 🤣🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Benden alırsanız batarsiniz😂
- +1 yıl
Cadı seni 😂 😂😂
+1 yılOduna bak konudan haberi bile yok🤦♂️
13 Yorumla- +1 yıl
😒😒 odunnnn
- +1 yıl
Odumcumm😃
- +1 yıl
Defol 😒😂
+1 yılBu 6 kelimeyi de 1 kişiden her zaman duydum 🙄
14 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️
- +1 yıl
Bana en çok söylediği kelimeler uyuz ve gıcıkdı. Öküz kelimesini ben ona yazmafığımda yazardı. Ara sira odun derdi ama bazen ona yaptığım iltifatları anlamazdı kendine odun derdi 🤣. Çok yaşa kelimesini bana dedi mi hatırlamıyorum ama kendine keşke gebersem diye çok dedi. Son zamanlarda defol kelimesini tam kullanmadı ama benzerini kullandı anlamı bu değildi ama 😂
- +1 yıl
Emir🙄
- +1 yıl
Efendim 🙄
+1 yılBiliyorum uyuzun anlamı o diğerlerinin ki muamma
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Kizlarin kendilerince uydurması işte
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Hiçbir erkeğe söylemem bunları :D tarzım değil.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen katılmıyorum buna
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki katılmk zorunda değilsiniz bende katılmıyorum Zaten 😄
- +1 yıl
İyi bari 👍😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil resmideki yeşil şeyi nasıl yaptın güzel durmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Efekt
Cevap sahibi+1 yılHangi programla arkadaşım
- +1 yıl
Telefonun kendi kamerasında ki özellik ekstra bir program değil arkadaşım
- Devamını Gör (64)