Duygularıma söz geçiremiyorum ne yapicam?

Herkese merhaba burdan hepinizden akıl almak için yazıyorum. Kötü bir evlilik geçirdim yıllarca aldatıldım dayak vesaire ne kadar kötülük varsa yaşadım tam boşanma aşamasında birini tanıdım ama evli oda çok uzun süredir devam ediyor yanlış olduğunu bildiğim halde vazgeçmiyor gönlüm. Ayrılmak istiyorum o vazgeçmiyo ikimizde çok seviyoruz birbirimizi ilk defa ona aşık oldum oda aynısını söylüyor. Eşi de beni öğrendi buna rağmen ayrilmadi. Ben kendime düşeni yaptım ayrıldım evli olduğu yanlış olduğunu biliyorum. Ama kendisi benden vazgeçmiyor bosancam diyip duryo çok sorun yaşadık aileler arasında her iki tarafta Kötü oldu buna rağmen vazgeçmiyor. Ama ben bi adim da görmüyorum. Kendi ailesi ile kavga etti benim ailem ile kavga yani düşünün ondan şikayetçi bile oldum benden vazgeçmesi için ama hala sevdiğini söylüyor ki aynı keza benimde yüreğim de ayni ne yapicam bilmiyorum Eşi bunlara rağmen devam ediyor evliliğine hakkım yok yuva yıkmaya ama ne o benden vazgeçiyor nede ben yüreğimden silebiliyorum. Ne yapicam bi akıl verin lütfen.
Duygularıma söz geçiremiyorum ne yapicam?