Sevgiliniz ben önceden bir kaç bişi yaşadım dese ne hissedersiniz? ne düşünürsünüz? Sizin için önemlimi böyle şeyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli tabi. Evlenmeden önce hiç bir deneyimi olmamış birinden, evlendikten sonra süper bir cinsel performans beklemek hayalciliktir. Benim yıllarım eşime bu konuda yapabileceklerini öğretmekle geçti. Yıllarca istediğim, arzuladığım cinsel hayatı yaşayamadım. Eşimi seviyor ve ona saygı duyuyorum. Ama, keşke öncesinde deneyimi olsaydı diyorum. Defalarca söylememe rağmen hala kafasında bazı tabuları var. Boşalmadan sonra cinsel ilişkinin bitmek zorunda olmadığını hala kabul ettiremedim. Hep içimde kaldı.
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Hata değil. Fiziksel ve ruhsal gelişimini tamamlamış her insan cinsel ilişki yaşama olgunluğuna da ulaşmıştır. Bunu yaşaması doğanın gereğidir. Yapmazsanız sıkıntı yaşarsınız. Neden insanların evlilikte cinsellik yüzünden sıkıntı yaşadığını sanıyorsunuz. Ben evlenmeden hiç bir cinsel deneyimi olmayıp, evlendikten sonra muhteşem bir cinsel hayatı olan çift görmedim. Çoğu anlatmaz. Söylemez. Ya da normal olduğunu düşünür. Çünkü hiç bir bilgisi yoktur. Güdüsel hareket eder. Oturup dinleseniz hayret edersiniz. Neler yaşanıyor. Ben nereden biliyorum derseniz. Tecrübelerimden. Çok kişi ile konuştum.17 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik tabiki bir ihtiyaçtır ama herkesin kendine görede bir sınırı vardır o sınırı aşmamak saygı göstermek o ilişkiyide ayakta tutar ama sürekli ısrar eden bir adamdan kadın soğur bir süre sonra dediğinize göre eşinizi sevip saygı duyuyormuşunuz ne mutlu karınıza saygı duyan bir eşe sahip olduğu için bütün genç kızlara saygı gösteren onu anlayan bir eş nasip olur inşallah benim düşüncem böyle siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem
Soran+1 yılBence muhteşem bir cinsel hayatada gerek yok sınırında olmalı her şey zamanla oturmalı.
- +1 yıl
Aya biraz tek taraflı bakmışsınız. Aynı sonuç erkek için de geçerlidir. Beklentiler karşılanmayınca erkek de karısından soğuyabilir. Katılıyorum. Saygı göstermek ilişkiyi ayakta tutar. Ama bu bir tarafın özverisi ile olmuş demektir. Sürekli ısrar eden koca hiç olmadım. Zaten olsaydım, eşimin bu evliliği yürüteceğini sanmazdım. Sınırlar olmalı mıdır? Ya da sınır ne olmalıdır? Bu da tartışılır. Benim anlattığım, evlikten önceki yaşantının sorgulanması anlamında değildi. Asla bunu sorgulamadım. Ama öğrenmek istemiştim. Anlatmasını tercih ederim. Arada sır olmamalı.
Soran+1 yılTabiki eşler birbiriyle konuşmalı ama benim demek istediğimde her kadının bir sınırı vardır siz bir fikir sunarsınız ama onun hoşuna gitmeyebilir onun istemediği bir şey olabilir her iki tarafta birbirlerinin dediği istediği şeyi yapmak zorundada değil önemli olan ilişkiyi ayakta tutabilmek önemli değil benim için cinsel hayat önemli ama çok değil çok güzel geçmesine gerek yok beni tatmin edecek kadar geçmesi yeterli olucaktır ilk deneyimim sonuçta utanabilirim çekinebilirim bazı pozisyonlarda
Soran+1 yılZamanla olucak şeyler zamanla olur ne zamandır evlisiniz?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tipimle kız buldum da geçmişi kaldı. 28 yaşındayım daha 1 kızın eline dokunamadım. Yani bu konular benim gibi tipsiz erkekler için imkansız. Bakireymiş de değilmiş de beni ilgilendirmez sonuçta bana bakacak mı? Bakmayacak. Geçmişinde ne yapmış olursa olsun beni ilgilendirmez.
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme dostum. Tip bir şekilde düzeltilir. İmajını değiştir biraz. Elbette geçmişi önemli değil bana göre de. Ben daha önce başkaları ile bir şeyler yaşıyorsam pek ala onun da hakkı var buna. Biz erkeğiz fiziksel bir değişim olmuyor, onların bir parçacık değişimi oluyor diye üstün mü olacağız?
- +1 yıl
@Memokritos benim problemim değil ki bana zaten hiçbir kız bakmayacak.
Soran+1 yılİllaki herkesin bir alıcısı vardır
- +1 yıl
Sen öyle san. O dediğin çirkin tesellisi.
Soran+1 yılGüzelle çirkinle alakası yok birsürü tanıdığım çirkin insan var ve sevgilileri var o insanlarında kalbe bakıyorlar yüze değil.
- +1 yıl
Demek ki ben hem tipsiz hem de karaktersiz kalpsiz biriyim yoksa niye sevgilim olmasın de mi?
+1 yılBenden öncesinin hesabını sormaya hakkım yok çünkü ben yoktum, önemli olan benden sonrası.
12 Yorumla
Soran+1 yılAradığım yorumlar arasında👏
- +1 yıl
Rica ederim doğruya doğru
Geçmişte ne yaptığının bir önemi yok benimle birlikteyken ne yaptığı önemli.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
"ben önceden birseyler yasadim" demesini isterdim fakat bu benim için önemli değil ya yani yasamamis olmasi da sorun değil. Gecmis yasantisinda ben yoktum ve ona şu an asığim gecmisteki yasantisini sorgulayacak ya da yargilayacak konumda degilim ama yasamis olmasi daha iyi bence
Tecrubeli olur / po. sitelerinde gördugu her konsepti uygulamayacaginin farkinda olur10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün, çok güzel giden bir evliliğin var ve birden bire eski yaşanmışlardan biri çıkıyor ve senin hakkında kocana herşeyi anlatıyor düşünsene o evliliğin taşıyıcı kolonları olan güven birden bire yerle bir oluyor.
Sence bekaret iki taraf içinde önemlimi?04 Yorumla
Soran+1 yılBence eski hatalar önemli olmamalı bir insan için
- +1 yıl
İki tür hata var,
1. Bilinçli hata.
2. Bilinçsiz hata.
Mesela sen bunlardan hangisisin?
Geçmişten birisi çıksa sana deseki kocanla bunları bunları yaşadık ve hala ben onu unutamıyorum vs dese ne hissedersin?
Soran+1 yılBilinçli bir şeyse bende affetmem zaten ama pişmansa aldatan bir insan değilse sadıksa güvenirim bir şans veririm
+1 yılBen kimseyle bir şey yasamayip nefsime kendime sahip cikabildiysem hayatıma girecek kişiden de bunu beklerim ama bu zamanda böylesi zor ve her önüne gelenle bir şey yaşayıp kız erkek farketmez hayatındaki kişinin ilki olmasını istemesi ayrı saçmalık desteklemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli sevdiği biri ile olmuştur neyse derim fakatt sırf birlikte olmak için bir sürü kadınla çıktıysa , fırsat buldukça başka kadınlarla birlikte olduysa istemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kimse ile birlikte olmayıp abaza gibi bir sürü kadın takip eden bir sürü kadına yürüyen tipler içinde geçerli. Nude diye dilenip ben çok mükemmelim diyen birinide asla istemem..
Soran+1 yılBende istemem öyle birini
+1 yılTertemizim, hatunumu da tertemiz isterim, nokta.
https://www.youtube.com/watch?v=k7TxSDRqdC400 Yorumla
+1 yılGeçmiş insanın en büyük referansıdır. Görmezden gelmemekte fayda var. Dolayısıyla önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanırım tabiki bacım fakat benden önce olan şeyler için baskı yapamam veya karışamam çünkü sonuçta ben yoktum belki de o şeyler olmasa ben de olamazdım herşeyde bir hayır vardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil diyenlerin hepsi aklında bı şüphe olsa onu didikler durur ama bu beyin yapisila alakalı sevgilin kesin bsiinu yakaladın ve aklın karisik
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece insanların fikirlerini merak ettim
Soran+1 yılSevgilimde yok
- +1 yıl
Anlıyorum burada böyle dersin ama gerçek hayatta öyle olmuyo zamanla kabul edilemeyen şeyler oluyi
Soran+1 yılSeven insan sevdiğinin herşeyini kabul eder kardeş
- +1 yıl
Eskidendi o baba öyle degil
Soran+1 yılŞimdi ne değişti?
- +1 yıl
Beyin
Soran+1 yılBeyin?
Soran+1 yılMantıksalmı hareket ediyorsun?
- +1 yıl
Farklı şeyler özel seyler fazla yazamıyorum kusura bakma iyi gclr
Önemli ben yaşamadım mesela o da benim gibi olsun onun başkası ile bir şeyler yapmış olması fikri benim aklıma geldikçe deliririm
04 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşamadın diye oda yaşamamış olacak diye bir şey yok gülü seviyorsan dikeninede katlanacak insan
- +1 yıl
İyi o zaman herkesle yatıp kalksın sonra beni aptal yerine koyup evlensin, güzel iş bende onu koynuma alayım. Dışarda karımın orasını burasını elleyen insanlar olsun bende erkek olarak dolanayım. Kusura bakmayın benim midem kabul etmez. Başkaları ile her haltı yapan biri kendisi gibi biriyle evlensin ben kendimi gibi birini isterim
Soran+1 yılSenden önce yapmış tabiki bende bunu kabullenemem
Aşıksam biraz zor olur çünkü aşık olduğum kadına onceden başka birinin elinin değmesi düşüncesi bile harap eder beni önceden bile olsa fakat askim bubu aşmami da sağlardı. Aşk mukaddestir kutsaldir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yasamadim desede inanamiyoruzki zaten sosyal medyada cok aktif olmasin erkek kankalari olmasin ve cok asiri bi gecmiside yoksa sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli. Pazar poşetine dönmüş birini kim neden istesinki
012 Yorumla- +1 yıl
sen bu kafayla mucizeyi daha çok beklersin
- +1 yıl
@bensudemss Yani herkesin kaşar olduğundan eminsin öyle mi? :)
Soran+1 yıl@SeyyahMuhafız herkesin hatası olmuştur kaşarlıkla alakası yok
- +1 yıl
Hatayı tekrarlamayıp tövbe edenleri zaten ayrı tutarım.
- +1 yıl
aay kaşarlık ne alaka hata ne alakaaa
- +1 yıl
@bensudemss sana göre normal olması herkese normal olduğu anlamına gelmez.
- +1 yıl
ha sen 40 olmuşsun halen doğru kişiyi bekliyorsun yanii
Soran+1 yılHangi dönemdeyiz genç kızlar çabuk kanabiliyorlar sevdiklerine bu da bir hata kaşarlıkla ilgisi yok hata ayrı şey kaşarlık ayrı şey
- +1 yıl
@bensudemss Ben bana uygun birini bekliyorum adaletli olarak.
- +1 yıl
kimse kimseye kanmıyor bu devirde istekli kızlarımızın bahanesi bu
yaşadın zevk aldın daha ne ağlıyosun - +1 yıl
@SeyyahMuhafız üzüldümm adına
- +1 yıl
@bensudemss Bilerek yaşayıp zevk alıp sonra ağlayanlar bu düzeni bozdular zaten. Üzülme bu benim tercihim :)
+1 yılAşırı değilse takılmam geçmişi ilgilendirmez ama secici olmamasi kafami kurcalardi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. fark etmiyor. Mecburen çünkü hiç bir şey yaşamamış erkek kalmadı galiba
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey yaşamamış bayanda yoktur ozaman bu erkekler tek başına mı yapıyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önemlii çünkü ben kendime dikkat ediyorum kimseyle olmuyorum onun da olmuş olmasını istemem 🤨
00 YorumlaBen kabul etmem... Fakat piyasada o kadar dolu ki illaki kabul eden çıkabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece tek bir tane yiyen kızın aklı ömür boyunca diğer şeylerde kalır 🤣 benle olduktan sonra aklı başkalarınınkinde kalacağına benden önce yemiş olması daha iyi
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce 3 kişiyle ilişkim olmuştu adet günüme getirdim kocama yutturdum keşke evlenmeden önce yapmasaydim kocam yetmiyor şimdi
26 Yorumla
Soran+1 yılNasıl getirebildin anlatırmısın
- +1 yıl
Yazık
Gizli Üye(36-45)+1 yılonemli tabi hep aklima gelir o erkekle neler yaptigi tiskinir sogurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Demesin mümkünse takarım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik düşünmediğim için önemli değil, çakar geçerim.
00 YorumlaBir şey demem zaten sormam. Geri kafalilarin işi bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmaması değilde kaşar olmaması mühim kucaktan kucağa gitmişse olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDerdim zar değil. Fakat ilişki yaşamamış biri ilk tercihim olur. Sonra belki dul belki ondan sonra da zina yapmış biri olabilir ki o da bu yaptığından pişman biri olmalı. Dul veya dediğim gibi biriyle kolay kolay ilişki kurmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir öncesi vardır...
10 Yorumla Ben bakir değilsem önemsiz
20 Yorumla
+1 yılSamimi ise sorun etmem.
00 YorumlaÖnemli değil seviyorsan hwr haliyle seviyorsun 🤪
00 Yorumla
+1 yılEvet, bekâret dendiği vakit akan sular durur
00 Yorumla
+1 yılBekaret takıntım yok ama ne yaşadığı tab ki önemli
10 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Başka biriyle yaşamış birini ben napim
Soran+1 yılBi taraftan haklısın ama sevdiğin insan sonuçta seni aldatmamışya bi hata yapmış o kadar bida yapmadıysa sorun yok
- +1 yıl
Ben yapmadıysam o da yapmamalı bir başkasıyla sevişmesi ilişkiye girmesi bana iğrenç gelir
+1 yılÖncesi beni ilgilendirmez
15 Yorumla
Soran+1 yılBenide ilgilendirmez herkesin bi hatası vardır
Soran+1 yılEvlilikten önceki cinsel hayat tabiki bir hatadır ben benden önceki ilişkilerine bir şey diyemem
Soran+1 yılBana göre hata kendini evleneceğin kişiye saklamak varken gidip ilişki yaşıyorsun üstüne üstlük adında çıkabilir
+1 yılhayır değil
10 YorumlaSaygı duyarım öncesi beni ilgilendirmez yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Değil
11 Yorumla
+1 yılÖnemli değil.
00 Yorumla
+1 yılben yasamadiysam oda yasamasin banane
00 Yorumla
+1 yılHayı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Önemli
00 Yorumla
+1 yılyapa bilir tabiki ya olyr böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılTabiki ilk el deyöemiş tertemiz sadece bana ait
00 Yorumla
+1 yılsorun etmem
00 YorumlaHiç mnemi yokk
20 Yorumla
+1 yılÖnemli değil
10 YorumlaHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğurum :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,7b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
+1 yılPatlat gitsin
10 YorumlaTabiki önemli
00 Yorumla
+1 yılOnemli degil
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 YorumlaTabikide önemli.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin önceden bir şeyler yaşaması/yaşamaması sizin için önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne