Küçük yaşta evlendim çok yoruldum?

19 yaşında evlendim. Diyeceksiniz erken evlenmişin hata yapmışın evet hata yaptım. Nişanlıyken ayrılmak istedim. Babam olmaz bu evliliğe gidecek dedi. Evlendim. Hayatın gerçek yüzüyle o zaman karşılaştım. Eşim verdiği sözleri tutmadı küçücük bir kasabada yaşadım, yaşıyorum kayınvalidemle yakının herkesin benden beklediğ beklentiler, sorumluluklar çok ama çok yoruyor. Birde çocuğum var bir buçuk yaşındaŞimdiki aklım olsa nelerimi değiştirmezdim ki özellikle kayınvalidemle yakın oturmak beni çok yoruyor. Evliliğime konstanstre olamıyorum. Gelin olmak beni çok yoruyor artık çok yoruldum. Üniversite sınavına girdim arkadaşlar çocuk gelişimi yazdım herkes gülüyor ama sonunda öğretmen olup atanmak istiyorum. Psikolojiden anlayan varsa biraz durumumu değerlendirir misiniz kayınvalidem e görümce karşı bir tiksinti hissediyorum artık nedenini bilmiyorum sürekli gitmek mi gün geçtikçe değişmeleri mi bilmiyorum insanlar çok değişiyor hiç bir şey baba evindeki gibi değil ha baba evinde de anlaşamıyordum ama şu an sorumlulukla berabee yük daha da ağır?
Küçük yaşta evlendim çok yoruldum?