Sevdiğim çocuk benden başka bi kızla daha konuşuyor bu konuda ne yapabilirim sizce?

Bu çocuğun sevgilisi vardı ve o kızı baya seviyorum diyordu ama kızın güvenini kaybetmiş ayrılmışlar kısaca barışmaya çalışıyordu o sırada biz konuşuyorduk normal arkadaşca bu sonra kızın evine gitçem dedi gitti 1 hafta falan ortalıkta yoktu hiçbir sosyal medya hesabına girmedi benimde işlerim vardı internetim yoktu giremedim sonra tekrar yazdım durumunu sordum o kız artık umrumda değil gram sevgi kalmadı içimde ona karşı falan diyor bende içten içe seviniyorum ama bu bi kızla konuşmaya başlamış bana normal arkadaşım muhabbeti sarıyor falan diyor ama bu mesela sabah geç uyanıyor kızla bunun çevrimiçi olmasına bakıyorum hep aynı konuştukları belli ama bana diyorki senin yerin bende ayrı onla kendini bir tutma diyor bazı konularda bana yardımcı oluyor falan diyor ben yetmiyor muyum bu çocuğa anlamıyorumki boş bırakmaya gelmiyor ya
Sevdiğim çocuk benden başka bi kızla daha konuşuyor bu konuda ne yapabilirim sizce?