Ciddi anlamda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kötüyüm, yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Biriyle sosyal medyadan tanışıp sohbet etmeye başladık daha 4 gün oldu konuşalı. Herşey iyiydi güzeldi hoştu. Çok güzelsin deyip duruyordu. Sürekli sesli mesajlar görüntülü aramalar yapıyorduk. Tipi de gayet düzgün hoş biriydi. Gün içinde en fazla 15 dakika duruyordu yazmadan. Yarın buluşmaya karar vermiştik. Ama bu akşam, ufacık bir sebepten tartışma çıktı ve 4 gündür hoşlanmadığı huylarımı döküp, başlamadan bitmesi daha iyi dedi. Ne desem ısrarla aynı şeyleri tekrarladı. Trip kaldıramıyorum dedi. Anında Instagram dan çıkardı beni.. Ben yazmaya devam ettikçe üzüleceğini söyleyip engelliyorum dedi üzgün surat atarak. Ama engellememiş.. takipçi sayısını herşeyini görüyorum sadece paylaştığı resimler yok.. Niye böyle yaptı anlamıyorum yardımcı olun lütfen..
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdığım mesajları sildim instada ondan. Tek tek sildim. Ama ona bildirim gitmiş sanırım,"" 98 bildirim gelmiş"" deyip ne yazdın ki diye sormuş. Şimdi sesli arayıp duruyor. Napmalıyım anlamıyorum çözemedim
Ciddi anlamda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kötüyüm, yardımcı olur musunuz arkadaşlar?