Eski sevgilim bana geri dönüş sinyalleri mi veriyo? bir erkeğin geri dönmek istediğini nasıl anlarız?

Eski sevgilimle bir ay öne ayrıldık ilişkimiz çok değişik şekilde gelişti ve bitti. Ben amerikaya gidicektim bir aylığına gitmeden bir hafta önce konusmaya başladık. 7/24 her dakika mesajlaşıyoduk. Muhabbetimiz pek uymuyodu ama ikmizde çok istekliydik. Daha sonra ben amerikaya gitmeden buluştuk ve her gece telefonda konuşmaya başladık. Daha sonra ben amerikaya gittim amerikada daha ciddi konuşmaya başladık, skype yaptık falan sürekli. Ben başka nedenlerden dolayı erken döndüm amerikadan ve döner dönmez onun yanına gittim, yazlıktaydı o sonra o gün çıkmaya başladık. Pek yanlız kalamıyoduk yanlız kaldığımız anlarda herşey çok güzeldi ikimizde mutluyduk ama arkadaşlarımız hep yanımızdaydı sonra gece cıktığımız günlerden birinde ben bir erkek arkadaşıma selam verdim konuştuk falan yanına geri döndüğümde sinirden kuduruyodu çok kötü bağırdı, tartıştık falan ertesi günde ayrıldık. Eski sevgilisi aldatmış onu güven problemi var bunu bana önceden söylemişti. Daha sonra beni kıskandırmak için büyük ihtimal, her gün başka kızla instagrame fotograf koymaya başladı ve benim amerikadan ona aldığım tshirtu giyip duruyo bir de onla fotograf koyuyo. Benle ayrıldığı dakika başka kızlara koşup piçlik yaptı ama onun karaketerine uyan bişey değil. Gecen hafta benim hep gittiğim bir yere geldi, normalde o gündüz gelmez gece gelir güzdüz geldi, önümden 4 kere gecti bana bakmıyo ayaklarında Sonra gece yine aynı mekandaydık dönüp dönüp beni kontrol ediyo. Ben sürekli atarlı tweetler atıyodum inceden ona mesaj vericek şekilde. Bugun bir baktım twittera gururun kırılıcağına kafanı kırarsın di mi falan diye bişey retweetlemiş ki hiç tweet atmıyodu bu konuda. Sizce bunlar umursama ve geri dönüş sinyalleri mi? Bende cevap vericem salaktan bu tweetine sizce nasıl bir tweet olmali?
Eski sevgilim bana geri dönüş sinyalleri mi veriyo? bir erkeğin geri dönmek istediğini nasıl anlarız?