Sizce bunlardan dolayı güven kayıp edilir mi? Saygısız mı davrandım gerçekten ve nasıl affettirebilirim kendimi?

erkeklerinde bulunduğu bir buluşmaya gittim erkek arkadaşımdan habersiz oda buna çok büyük tepkiler verdi ben özür diledim, çok çaba gösterdim kendimi affettirmeye çalıştım, benimle konuşmadı hatta beni görmezden geldi. Ben ona bu davranışın insanlık dışı olduğunu söylemiştim çünkü çözüm odaklı değildi ve beni davranışlarıyla çok yıpratıyordu. Sonra bana güvenini kayıp ettiğini söyledi ve benden ayrıldı. Ben yine çok iyi davrandım, yine affetmesini rica ettim hatamı gördüğümü ve pişman olduğumu. İstemedi kendisi için güvenin sevgiden daha önemli olduğunu söyledi. Sonra ben ona kendisini özlediğimi falan söyledim bana konuşmak istemediğini falan söyledi bende kendisine çok kibirli ve fevri davrandığını söyledim. Kavga ettik ve bana yinede bunu yazdı …
Ben kendisi için kendimden çok ödün verdim, her şeyden vazgeçtim, şifrelerimi verdim, Erasmus için sınavlara girdim bir aya onun yanına gidiyorum ve kendisi beni yarı yolda bıraktı o kadar sözler verdiğine rağmen. Davranışı insanlık dışı olduğunun ve buluşmaya gittiğim için güvenini kayıp etmiş ne yapsamda kendisininde hatalı olduğunu görmüyor. Sadece hatalı ben değilim.
Sizce bunlardan dolayı güven kayıp edilir mi? Saygısız mı davrandım gerçekten ve nasıl affettirebilirim kendimi?