erkeklerinde bulunduğu bir buluşmaya gittim erkek arkadaşımdan habersiz oda buna çok büyük tepkiler verdi ben özür diledim, çok çaba gösterdim kendimi affettirmeye çalıştım, benimle konuşmadı hatta beni görmezden geldi. Ben ona bu davranışın insanlık dışı olduğunu söylemiştim çünkü çözüm odaklı değildi ve beni davranışlarıyla çok yıpratıyordu. Sonra bana güvenini kayıp ettiğini söyledi ve benden ayrıldı. Ben yine çok iyi davrandım, yine affetmesini rica ettim hatamı gördüğümü ve pişman olduğumu. İstemedi kendisi için güvenin sevgiden daha önemli olduğunu söyledi. Sonra ben ona kendisini özlediğimi falan söyledim bana konuşmak istemediğini falan söyledi bende kendisine çok kibirli ve fevri davrandığını söyledim. Kavga ettik ve bana yinede bunu yazdı … Ben kendisi için kendimden çok ödün verdim, her şeyden vazgeçtim, şifrelerimi verdim, Erasmus için sınavlara girdim bir aya onun yanına gidiyorum ve kendisi beni yarı yolda bıraktı o kadar sözler verdiğine rağmen. Davranışı insanlık dışı olduğunun ve buluşmaya gittiğim için güvenini kayıp etmiş ne yapsamda kendisininde hatalı olduğunu görmüyor. Sadece hatalı ben değilim.
Sizce bunlardan dolayı güven kayıp edilir mi? Saygısız mı davrandım gerçekten ve nasıl affettirebilirim kendimi?
Bir ilişkide olması gereken en temel şey güven duygusudur. Çiftler bu güveni değişik yollarla sağlayabilirler. Ama herşeyden önce taraflar birbirlerinin özgürlük alanlarına saygı duymayı öğrenmelidir. İlişkiler kişilerin birbirini kıskançlık ya da güvensizlik sebebi ile kısıtladığı soyut hapishaneler gibi hissettirmemelidir. Bu, sağlıklı bir ilişki tarzı değildir. Bilakis ilişkide çiftler, birbirlerini rahat ve özgür hissedebilmelidir. Bence herhangi bir sosyal ortama girmeden önce sevgiliye haber vermek bir nezaket kuralıdır. Ancak bu, zorlamayla değil; içten gelerek yapılmalıdır. Aradaki güven duygusu bir kez zedelenmişse tekrar eski haline gelmesi çok zordur. Sizin durumunuzda erkek arkadaşınızla barışsanız bile bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
eskisi gibi olmasını zaten beklemiyorum. ben iffetsizlik aldatma gibi bir şey yapmadım arkadaşım beni buluşmaya çağırdı bende sadece davete icab ettim. Sonra öğrendim ki beni çok kıskanıyormuş zaten ve bilerek beni etkilemeye erkek arkadaşımdan ayırmaya çalışmış. Ben güvenilmez bir insan değilim bu ilişkimizde ilk hatam oldu ki kasten erkeklerle buluşmadım ben. Buluştuğum gün hiç bir şekilde bana yazmadı evde olduğu halde ben akşam eve geldiğimde her şeyi söyledim anlattım. Kötü niyetim olsaydı zaten anlatmazdım ki.
ben çok sevdiğimi ve saygılı olduğumu düşünüyorum. kendisi benim yaptığım kadar yapmadı, en son gerçekten ciddi bir şekilde nasılsın dediğini bile hatırlamıyorum. Hikayesini benden gizledi ve halende gizliyor.
istemiyor ki konuşmak.. sorunlarla yüzleşmeyi hele hiç istemiyor. çözüm odaklıda değil olan oldu hevesim yok bitti felsefesi yaşıyor. Buna rağmen yinede hayatımda, silmiyor beni, hikayelerimi durumlarımı izliyor daha geçen profil resminde benim ona aldığım bilekliği taşıyordu..
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0
Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce bunlardan dolayı güven kayıp edilir mi? Saygısız mı davrandım gerçekten ve nasıl affettirebilirim kendimi?