Erkek arkadaşımın alkol kullanmasına karışmam doğru mu? Lütfen birileri fikir versin?

Ben kendim kullanmıyorum ve karşımdakinn de kullanmasını istemiyorum. Ben az kullanıyor sanmıştım ama o sık kullanıyor. Ben isterim ki kullanmasın hem kendi sağlığı için hem de doğru bulmuyorum alkol kullanmasını. İlk çıktığımız zamanlarda senin söylemen yeter bırakırım bile demişti. Bana karışma hakkını vermişti. Ben de karışmam doğru olmaz hayatına kararlarına hüküm vermem doğru olmaz demiştim ama sanmıştım bazı şeyler düşünür ve sevmediğim şeyleri yapmaz. Ayrıca içmek istedikçe bana söylemeden yalan konuşur ve içer dye araya yalan girmesin dye de karışmak istememiştim. Ama en nefret ettiğim şey bu yani onun içtiğini gördükçe ben tahammül edemiyorum. İki gün önce tartıştık ve olay tatlıya bağlanınca dediği şey şuydu '' alkol kullanmama karışma lütfen''. Ben dedim zaten bu zamana kadar karışmadım içmek istedin ve içtin sadece fazla kaçırma dedim. Ama artık hiç karışmamı istemiyor. Ve aşırı gergin biri yani hemen parlayabiliyor. Bunu kullandığında öyle olmadığını hemen parlamadığını söylüyor ve bu bağımlı olmak üzere olduğunun anlamına geliyor. Hiç hoş değil. Sırf bu yüzden ona olan yakınlığım sıcaklığım bitecek ve bunu ona nasıl anlatacağım bilmiyorum. Soğuyorum o alkol görselleri paylaştıkça
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bağımlısı olma gibi bir durumu var ileride. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz
Erkek arkadaşımın alkol kullanmasına karışmam doğru mu? Lütfen birileri fikir versin?