Şunu asla yapmam biliyor musun ancak evlendiği kişiye belki oda belki Hani böyle evleneceğim ciddi biriyse bile yapmam evlendiği kişiye belki yaparım bune böyle
Para çok olması mi önemli ben elimdeki gayrimenkulleri mi sayayim. Bir insan senin yanında patan için duruyorsa sen onu kiralamissimdir. Geçici sure durur senden iyisi bonkoru gelirse ne olur ona gider. Bu kişiliğe sahip olan sadece bayanları değil erkekleri de yaninda tutmamak en doğrusu. Ha ben memnunum dersen takıl.
iyi o zaman mutlu olduysa indirimde götür iyice yarı fiyatına gelir :D ama seviyorsan yani ciddiyet vs düşünürsan yoksa paranı da yedirtme alışmasın :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alıştırma kızı zamanla her şeyi senden bekler ve beklentisi artar sonra ayrılınca da 'kızlar bizim paramızı yiyor' diye ortada dolaşırsın
Haha 300 lirayi yese ne olacak. 35 dolar yapıyor çok şey değil ;-)
Şimdi 300 hafyata 500 olur önünü alamazsın.
Hep götürmem ayda 1 ;-)
Şunu asla yapmam biliyor musun ancak evlendiği kişiye belki oda belki
Hani böyle evleneceğim ciddi biriyse bile yapmam evlendiği kişiye belki yaparım bune böyle
Kendini yolunmuş tavuga çevirmeyi seviyirsun sanırım.
300 TL yi çöpe atıyorum ben ;-) günlük faiz ve borsadan gelen para onun 40 katı.
Para çok olması mi önemli ben elimdeki gayrimenkulleri mi sayayim. Bir insan senin yanında patan için duruyorsa sen onu kiralamissimdir. Geçici sure durur senden iyisi bonkoru gelirse ne olur ona gider. Bu kişiliğe sahip olan sadece bayanları değil erkekleri de yaninda tutmamak en doğrusu. Ha ben memnunum dersen takıl.
Aynı fişin 1.200 lira olanını tutuyordum bende geçen yıl :D Ama onun vakti yoktu iş nedeniyle. Telefondan siparişle ben yaptım alışverişi
paran varsa götür çok da pahalı ürünler yok ama sevgisinden eminsen
Bedava geldi 700 800 bekliyordum ama çok mutlu oldu kendisi yetim.. Ve çalışmıyor
iyi o zaman mutlu olduysa indirimde götür iyice yarı fiyatına gelir :D ama seviyorsan yani ciddiyet vs düşünürsan yoksa paranı da yedirtme alışmasın :D
300 lirayi afedersin ben çöpe atıyorum ;-);-) o yüzden pek koymaz acikcasi
iyi götür o zaman
Olumsuz cevap vermediğin için teşekkür ederim ;-)
ne demek :D
Takip edeyim mi rahatsız olmazsan
Geçirmiş geçmiş olsun. Valla ben böyle kızlara anlam veremiyorum ben eşimden bile cekinirdim bişey isterken
Ben teklif ettim. Valla o an çok mutlu oldu bir daha götürcem ;-)
Götür napak
Aglaaaa ;-);-)
Geçmiş olsun kardeşim. Allah kurtarsın :D
Sen mi ödedin hepsini
Evet ben götürdüm ;-)
Şaşırdım kendini kullanılmış hissetmiyor musun
Ben götürdüm neden böyle hissedeyim ki seni biri götürse öyle mi düşünürsün ;-)
Bilmem tuhaf geldi. O mu gitmek istedi yoksa sen mi hadi gidelim dedin?
Ben dedim borsadan kazandım kazanıyorum haydi bir gratis yapalım dedim.
bunları sen mi ödedin
Evet ;-)
oha asla sevgilime alışverişimi ödetmem ayrıca paranla mı yanında tutmaya çalışıyorsun kızı
Yoo hediye sadece küçücük ;-)
Olm çok kötü
Kötü derken
İrite eden bir durum.
Yok be kız yetim çalışmıyor istediğini al dedim çok da mutlu oldu valla
İyi.
guzel kitlemis
Sen ödersen