Aşk İlişkileri Lan 2 hafta yazmadık diye unuttu galiba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birden yazışmayı kesti tam 2 hafta oldu Güncellemeler+1 yıl 18 gün sonra geldi. Ama iş işten geçti mi tabiki hayır 😂 Lan 2 hafta yazmadık diye unuttu galiba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
-Life-is-G- Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl 2 hafta az bi süremi 3 gün arayıp sorma hemen yol ayrımına giriyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 haftadır yok herif ya. Sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor ama Yorumla
bghinvvcc Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 hafta az değil seven insan okadar nasıl dayandı 🔥🔥 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben her gün ölüp diriliyorum ya. Aklım gidiyo aklı başkasına gidecek diye Yorumla bghinvvcc +1 yıl Çoktan gitmiştir 💃💃💃sende artık ayril Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun Yorumla bghinvvcc +1 yıl Ewet ne olabilir ki yani 2 hafta Yorumla Soran +1 yıl Sorunları vardır belki halleder gelir olamaz mı. Yazmadığım için ne olduğunu da bilmiyorum. Kendi içimde bahaneler bulmaya çalışıyorum hep affetmek için Yorumla
Kalpperisi99_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Unutmustur yani normal başka birini bulmuştur belkide 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam ya değildir demi öyle Kalpperisi99_ +1 yıl Niye olmasın ki? 2 hafta sen yazmamissin o da yazmamış 🤦♀️ Soran +1 yıl Haklısın niye olmasın ki
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Unutmamıştır kim kesti 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Son mesajı gördü daha da ses çıkmadı Yorumla hot_chocolate +1 yıl Hmm Yorumla hot_chocolate +1 yıl Ne yazdı Yorumla Soran +1 yıl Tayinini İstanbul'a almış onu söyledi Yorumla hot_chocolate +1 yıl İşleri varmış demek Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleymiş bende tahmin ediyordum zaten de Yorumla hot_chocolate +1 yıl İyi bari düzeldiniz mi şimdi Yorumla Soran +1 yıl Ufak ufak. Soğuk davranıyorum birazdan biraz daha fazla olacak şekilde 😂 Yorumla hot_chocolate +1 yıl Hmm intikam gibi😂 Yorumla Soran +1 yıl Ektiğini biçiyo diyelim 😂 Yorumla hot_chocolate +1 yıl Biçsin😀 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 2 hafta uzun süre neden yazmadın? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben değil son mesajımı gördü daha yazmadı. Kavga falan hiçbir şey de yok ortada Yorumla Zevahir06 +1 yıl Niyeti yokmuş demekki seni sevse yazardı Yorumla Soran +1 yıl Sevgisi güzeldi. Erkek sevmezse 9 ay konuşur mu. Erkekleri anlamak zor... Yorumla Zevahir06 +1 yıl İlginç insanlar var en azından açıklama yapabilirdi. Yorumla Soran +1 yıl Evet bende ona şaşırıyorum. Açıklamayı hakeder bir insan ne olursa olsun Yorumla Zevahir06 +1 yıl İlişkiniz sıradanlaşmış heyecanı gitmiş ve kolayına kaçıp uzaklaşmayı seçmiş bellliki... daha doğrusu tüymüş.. Yorumla Soran +1 yıl İnsan mı yiyoruz konuşarak da gidebilirdi yaa. Zorla tutmuyoruz ki Yorumla Zevahir06 +1 yıl Her insanın bakış açısı farklı tabi bazı insanları anlamakta zor.. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Oooo başkasını bulmuştur bile hssh 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar hızlı değildir ya 9 ay konuştuk Yorumla ÖptümGeçtiMi +1 yıl O zaman sen yazmıyorsun diye o da yazmıyor. Yorumla Soran +1 yıl Büyük ihtimal Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl Sebebini söylemezsen 1 günde bile bırakır yazmayı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sebeb yok ki ortada aniden oldu Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Örneğin çıkarken bile biraz işim var veya Bi yere gidicem net yok veya çekmiyor gibi sebepler söylemezsen bırakır gider Yorumla Soran +1 yıl Attığım adımdan haberi olurdu. Öyle sorunlar yoktu bizde. Diyorum ya öyle son mesajımı gördü sonra birden sustu Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Belki Bi sıkıntı vardır bence umudu kes Yorumla Soran +1 yıl Özlüyorum. Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Yapcak bişi yok malesef Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Hayretler içerisindeyim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bende 😂😂😂 hemde temelli İstanbul'a gelmiş tayinini almış 😂😂 Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Dört ayak üstüne düştün hadi iyisin bakalım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 20 gün sonra döndü reis Çok değişikler cok 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorum bunları ya cidden madem geliceksin neden gidiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimki başkasını bulmuştu o gidince yazdı. Anlamamış gibi yapıyorum ama üzücü Yorumla Soran +1 yıl Çok üzüldüm şu an ben ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insanların çoğu böyle. Kolay kolay konseyi sevmem bu çocukla evlenirim bile diyodum ama isteeee.Seninki nasıl biri Yorumla Soran +1 yıl Yüreği çok güzel biriydi. Ses tonumdan anlardı halimi.. ama bilmiyorum kafam çok karışık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :((((( görüldü atması da ayıp ya böyle ortada birakiyolar Yorumla Soran +1 yıl Gelse affetmem diyorum ama adını duyunca gözüm doluyor. Çok kırıldım ya öyle böyle değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Affetmiyosun ama uzulmememk için konuşmaya devam. Bence neden yazmadın diyebilirsin Bi de kendi değerini bil birileri bizim için üzülsün Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🌻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha çok iyi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelememe bahanesi var mi Yorumla Soran +1 yıl Tayinini İstanbul'a almış başka şehirde yaşıyordu istanbula gidip geliyordu. O sorunu kaldırmış ortadan 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 dk telefona bakamiycak kadar yogunmus inandik Yorumla Soran +1 yıl Çekiyo cezasını ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dhshdhdh üzme kendini böylesi en iysii Yorumla
Yorgunvemutsuzbirii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bırak yazma yazsaydi yazardı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Sen de yazma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazmadım zaten Yorumla
Kermay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Hatırlat kendini 🐵😀sevgilinmi bu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hatırlatmammm gururum var benim incindim asdfgl😂😂 Yorumla Kermay +1 yıl unutacak herif😀 Yorumla Soran +1 yıl Unutmuştur mu ki Yorumla Kermay +1 yıl Unutulacak bir insanmısın bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Bence değilim iz bırakırım ki bıraktım 😂 Yorumla Kermay +1 yıl Hımm buraktığın izde önenli. kaç senelik birliktelik var Yorumla Soran +1 yıl 9 ay ya sene değildi Yorumla Kermay +1 yıl Ax sayılmaz bilemeyeceğim Yorumla Soran +1 yıl Beklleyelim görelim bakalım Yorumla
Serebral Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Unuttu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkek gözüyle öyle mi oluyor bu işler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 hafta az bi süremi 3 gün arayıp sorma hemen yol ayrımına giriyorsun
2 haftadır yok herif ya. Sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor ama
2 hafta az değil seven insan okadar nasıl dayandı 🔥🔥
Ben her gün ölüp diriliyorum ya. Aklım gidiyo aklı başkasına gidecek diye
Çoktan gitmiştir 💃💃💃sende artık ayril
Öyle mi diyorsun
Ewet ne olabilir ki yani 2 hafta
Sorunları vardır belki halleder gelir olamaz mı. Yazmadığım için ne olduğunu da bilmiyorum. Kendi içimde bahaneler bulmaya çalışıyorum hep affetmek için
Unutmustur yani normal başka birini bulmuştur belkide
Sanmam ya değildir demi öyle
Niye olmasın ki? 2 hafta sen yazmamissin o da yazmamış 🤦♀️
Haklısın niye olmasın ki
Unutmamıştır kim kesti
Son mesajı gördü daha da ses çıkmadı
Hmm
Ne yazdı
Tayinini İstanbul'a almış onu söyledi
İşleri varmış demek
Evet öyleymiş bende tahmin ediyordum zaten de
İyi bari düzeldiniz mi şimdi
Ufak ufak. Soğuk davranıyorum birazdan biraz daha fazla olacak şekilde 😂
Hmm intikam gibi😂
Ektiğini biçiyo diyelim 😂
Biçsin😀
2 hafta uzun süre neden yazmadın?
Ben değil son mesajımı gördü daha yazmadı. Kavga falan hiçbir şey de yok ortada
Niyeti yokmuş demekki seni sevse yazardı
Sevgisi güzeldi. Erkek sevmezse 9 ay konuşur mu. Erkekleri anlamak zor...
İlginç insanlar var en azından açıklama yapabilirdi.
Evet bende ona şaşırıyorum. Açıklamayı hakeder bir insan ne olursa olsun
İlişkiniz sıradanlaşmış heyecanı gitmiş ve kolayına kaçıp uzaklaşmayı seçmiş bellliki... daha doğrusu tüymüş..
İnsan mı yiyoruz konuşarak da gidebilirdi yaa. Zorla tutmuyoruz ki
Her insanın bakış açısı farklı tabi bazı insanları anlamakta zor..
Kesinlikle
Oooo başkasını bulmuştur bile hssh
O kadar hızlı değildir ya 9 ay konuştuk
O zaman sen yazmıyorsun diye o da yazmıyor.
Büyük ihtimal
Sebebini söylemezsen 1 günde bile bırakır yazmayı
Sebeb yok ki ortada aniden oldu
Örneğin çıkarken bile biraz işim var veya Bi yere gidicem net yok veya çekmiyor gibi sebepler söylemezsen bırakır gider
Attığım adımdan haberi olurdu. Öyle sorunlar yoktu bizde. Diyorum ya öyle son mesajımı gördü sonra birden sustu
Belki Bi sıkıntı vardır bence umudu kes
Özlüyorum.
Yapcak bişi yok malesef
Hayretler içerisindeyim 😂😂😂
Yaa bende 😂😂😂 hemde temelli İstanbul'a gelmiş tayinini almış 😂😂
Dört ayak üstüne düştün hadi iyisin bakalım
20 gün sonra döndü reis
Çok değişikler cok
Anlamıyorum bunları ya cidden madem geliceksin neden gidiyorsun
Benimki başkasını bulmuştu o gidince yazdı. Anlamamış gibi yapıyorum ama üzücü
Çok üzüldüm şu an ben ama
Insanların çoğu böyle. Kolay kolay konseyi sevmem bu çocukla evlenirim bile diyodum ama isteeee.
Seninki nasıl biri
Yüreği çok güzel biriydi. Ses tonumdan anlardı halimi.. ama bilmiyorum kafam çok karışık
:((((( görüldü atması da ayıp ya böyle ortada birakiyolar
Gelse affetmem diyorum ama adını duyunca gözüm doluyor. Çok kırıldım ya öyle böyle değil
Affetmiyosun ama uzulmememk için konuşmaya devam. Bence neden yazmadın diyebilirsin
Bi de kendi değerini bil birileri bizim için üzülsün
Teşekkür ederim 🌻
Rica ederm
Haha çok iyi
😂😂😂
Gelememe bahanesi var mi
Tayinini İstanbul'a almış başka şehirde yaşıyordu istanbula gidip geliyordu. O sorunu kaldırmış ortadan 😂
5 dk telefona bakamiycak kadar yogunmus inandik
Çekiyo cezasını ya 😂
Dhshdhdh üzme kendini böylesi en iysii
Bırak yazma yazsaydi yazardı
Aynen öyle
Sen de yazma
Yazmadım zaten
Hatırlat kendini 🐵😀sevgilinmi bu
Hatırlatmammm gururum var benim incindim asdfgl😂😂
unutacak herif😀
Unutmuştur mu ki
Unutulacak bir insanmısın bilemedim