Bu hoşunuza gider miydi tam tersi sinir mi ederdiOynuyor derken şu mesela evlenene kadar bir daha dudaktan öpmicem demişsiniz o geliyor dudağını çok yakınınıza koyuyo üflüyo öpme diyor kısık sesle... böyle şeylerle oynuyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tahrike karşı gelemem ben.
Kaleyi gördüğüm gibi şutu çekerim.
Düşüncesi bile havalandırdı şimdi orasını sen düşün
Peki sevgilimin kendini tutabilmesi normal mi diğer erkekler de engel olabilir mi kendine
Neler yaptığın la alakalı ne boyuta geçiyorsun
Ben daha önce hiçbir erkeğe bu kadar yaklasmazdim bilmiyorum diğer erkekleri onun için
Öpüşme 2 ay önce artınca farkli şeyler olcak diye korktuk bir daha olmayacak dedik kendimize söz verdik evlenene kadar bekleyecez
Ama benim çok hoşuma gidiyor beni arzulaması oynuyorum dayanamaz gibi oluyor o zaman diyorum hayır unutma söz verdin tamam tamam yapmıyorum o da gitmem lazım diyor kendime engel olmak için gidiyor
Yazıyorum sana istek atıcam sende atarmısın
Atamam burdan yaz
Peki sende azgınsın heralde biraz ne kadar ileri gidiyorsun kudurtma esnasında sadece dudak mı?
Ya o an basbasaysak ileriye gidemem dayanamaz
Hmm azgınsın sen belli az daha konuşmaya devam edersek bende dayanamıcam
O zaman yeminimi bozarım
Bizde bozcaz diye Korkuyorum bir yandan da arzulaması hoşuma gidiyor göster ama elletme lafı var ya onu yapıyorum
İşte bi yerde ipin ucu kaçarsa demek lazım, çünkü ben biliyorum ki belli bir ısıdan sonra eriyorsun, kurtulamıyorsun
O zamanlar gitmem lazım diyor gidiyor
Kendimi o an kötü hissediyorum
Mesela gerçekten sadece sevgisine ihtiyacım var sarılalım 10 15 dakika öylece duralım istiyorum
Ama o 20 saniye bile durmuyo öpmeler başlıyor eller kayıyor benim gitmem lazım...
Onun mu eller kayıyor senin mi?
ya da onunla oynayayım dudaklarımı getireyim o kivransin ama öpmesin sarılsin devam edelim neyle uğraşıyorsak dosya vs istiyorum
O yine gidiyor...
Onun onun
İşte farkında demek ki o da oyun oynanmayacağının, daha fazlasını isteyeceğini biliyor demek ki
Yani istiyorum ki gitmesin sınırlar içinde oturalım neyse görev o an onu yapalım aynı yerde çalışiyoruz da
Neyse olmuyor işte tek bırakıyor
Mesela nedir ki senin sınır anlayışın, sadece sarılmak mı
Sevgilim gitmezsem birşeyler olacak aklımdan neler geçiyor bilmiyorsun çok masumsun sana kıyamıyorum diyor evet yaptığı çok güzel birşey ona çok guvenmesem evime çağırmam zaten ama gidince de böyle ne bileyim işte
Sen daha oradayken yarım kalmış hissediyorsan durum vahim, aynı binada bulunmanız bile sakıncalı sizin
Mesela dosyaya odaklanmışim sarılayım öpeyim yanağımdan öpsün dudakla yanak arası boşluk en sevdiğim yer ordan öpsün boynumu öpsün ama bu kadar fazlası evlenince olsun
O arkadaş da buraları öpüp bırakamıyordur işte
Genelde insanlar içinde birşey olmuyor karanlık bir yer var ordan geçmem lazım ışıkları bozulmuş tek gidemiyorum o da geliyor ne oluyorsa orda oluyor
Bence siz boşuna kasmayın, ikinizin de gönlü olur
Elleri kayıyor beni kucaklamak istiyor yapma diyorum kısık sesle biri gorcek diye ödüm kopuyor ilgisini dağıtmak için ellerini alıp tutuyorum öpüyorum o da gitmem lazım 😒hep giden o ama sınırı aşan da o
Sen ses etme bi dahakine
Hii evlenmeden yaşayalım herşeyi demi
Aynen öyle şekerim, ne gerek var bu kadar yormaya
Askere gitmesem bir gün durmaz evlenirdik diyor da işte çok yakinsa gidecek son ay belki de
Şans işte, kime niyet kime kısmet, gitsin gelsin de muradınıza erin
Askerden gelince diyor nikah kiyariz resmi imam ne varsa evleniriz düğünü 4 5 ay sonra yaparız
En doğrusu sizin için
Bu süreçte onunla oynamamam lazım değil mi
Ama bir kez dudaklarımın tadına baktı işte artık hep istiyo
Siz oyun alanınızı genişletin ya da, o da olur size
O gidince çok yalnız kalcam 6 ay Ama en azından vicdanım rahat olacak onu tahrik ettiğim için kendimi suçluyorum
6 ay sonra kavuscaz hemde karısı olcam
Bu çok iyi olacak 🥰
hayattak en büyük başarın bakire olmak mı?
Yoo iyi bir işim var kariyer yapıyorum seneye düğünümüz var
Sadece bir yıl beklemek zor geliyor artık
burada kimse seni tanımıyor
gerçekleri söyle!
Yemin ederim niye yalan söyleyeyim Allah çarpsın ki ya😂
Devlet kademesinde bir yerdeyim memur da diyebiliriz
Memur dan bir tık yüksek diplomam sayesinde
torpil vr mı bu iş i almanda?
Asla yok kpss den yüksek puan aldım ilk yilimda güzel bir yere yerleştim sevgilimle de orda tanıştık
Yatağa atma zamanı gelmiş derim
Gitmez
Dayanamazdım
O da dayanmak için gidiyor kaçıyor
Hımm bilmiyorum ne söyleyesem yalan olur başıma gelmedi
Peki sizi sinir mi ederdi bu durum
Ederdi galiba