#nirhammm 🔴 🔴 🔴
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Romantik bir ilişki yaşamadığın bir erkekle flört etmeye çalışıyor isen ona romantik anlamda fırsat vermeye çalışmalısın. Örnek vermek gerekirse; "Dün gece seninle ilgili bir rüya gördüm!" demek, flört başlangıcında ince bir nokta kabul edilir.
İltifat önemlidir. Genelde “çok tatlısın” derler. Bunun yerine, “çok güzel gülüyorsun” diyebilirsin.
Mesajları gece göndermeye çalış. Gece saat üçte gönderme tabii. 😄 Uyanık olduğunu biliyorsan sorun olmaz ama gecenin ilk saatlerinde gönderebilirsin. Gece mesajı daha samimi görünür ve flört etmeye çalıştığını gösterir. Mesajlarda kendin olmalısın.
Eğlenceli tarafını ona göster. Misal o gün arkadaşlarınla çok eğlendin. Bunu ona yaz ve “Çok eğlendik ama keşke sen de orada olsaydın diye düşündüm” diyebilirsin.
Her gün aynı saatte mesaj gönderme. Saatler değişken olsun ve her gün mesaj atma. Arada sırada günaydın mesajı olabilir.
Yolda yürürken, onu anımsatan bir şey gördün. Fotoğrafını çekip ona yolla. Hafta sonu planını sor. Misal, ben hafta sonu sinemaya gideceğim. Senin planın nedir, diyebilirsin.
Aslında bunlar çok genel şeylerdir. Karşıdaki kişiye göre hareket etmek en iyisidir. Sadece örnekler vermeye çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.
İddialı yorum olsun demişsin, her paragrafta bir püf nokta var 👀 Ben zahmet edip elimden geldiği kadar yazdım. Yardımı olur dedim. Ben yazarken zahmet ettiysen, sen de zahmet edip okuyuver. 🙄
Sen böyle erinirsen, karşı cins de senden erinir 🤣 Yahu yazdıklarımı okumak 20 saniye almaz 🙄
Kendiniz olun, samimi olun, aşık etmeye çalıştığınızı belli etmeyin, konuşacak ortak şeyler bulun, kendinizden bahsetmekten çok onu tanımaya çalışın, egolu, kibirli olmayın, mümkünse küfür kullanmayın.
Erkeğin niyeti var ise naber desen bile tav olur ya. He baktın niyeti yok, onun ilgi alanlarından bahset gerisi gelir.
Herşey bir merhaba ile başlar hanımefendi
Cevap
20Cevap
kizdan beklediyim ilk zamanalrda medeni mesajlasmalar sonra kaynasmis mesajlasmalr mesela askim canim bana demesi beni benden alir yani sonra da sizin fantezi isteyiniza bagli amma ilk etaplar boyle olmali.
Kendini dogru ifade eden durust kelimelerle etkileyebilirsiniz ama karsindakinin cirlin ve dombili olma ihtimalini kafasinda tutan akilli erkeği kandiramazsiniz.
Her yazdığında aklının sende olduğuna kanaat getirmelisin. Yani ucunu açık bırak fakat neticelendirme.
Yapıyor gibi yap ama yapma.
Söylermiş gibi yap ama söyleme.
İstermiş gibi yap ama isteme.
Bırak o seni tamamlasın.
Hiç tanımadığın biriyse burçlardan muhabbeti yürüt, karakterini anlat - anla. Yükselen özelliklerine gelince de fiziğini ve seksepaliteni ön plana at. Al sana Çifte kavrulmuş lokum
İlgi ve rahat konuşma.
Doğal olma.
Bunlar yeter.
mesajla aşk olmaz bence ama ilgi çekme olur
onun hoşuna giden şeylerden bahset
ilkinde iddialı ve istikrarlı kelime ile girmek sana puan kazandıracaktır, ama aklında kalmalı unutmamalı ,
soyle ki ;
sen : naber yaprağımmm !
partner : lşjkhhuqwıopujıopjjjankl
Köpek edeceksin kendine umursamayacaksın gerektiği kadar cevap vereceksin çokta boşlamayacak arada onun duygularını çoşturacak sözler söyledin mi tamamdır
Kendin olarak, kendini olmadığın biri gibi göstermeyerek..
Kalp atışlarım hızlandığı zaman ne yazacağımı ya da söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Sözcükler ağzımdan çıkmıyor.
Senin için bir mahsuru yoksa tanışmak ve beraber bir kahve içmek isterim.
Senki bu isin ustası. Ciddi ciddi böyle bir soru mu sordun yok artik
Sokmak, koymak çıkrtamak bu tür kelimelere dikkat edilirse Türk erkeğinin aklı kolay kolay cinselliğe kaymaz 😀😀
Erkeği aklınla aşık edersin ama hep orta karar kalacaksın i, hep kaçacaksın erkek kovalamayı sever. erkek elde ettiği veya elde ettiğini düşündüğü an kaçmaya başlar sonra kovalar yakalayamazsın.
gayet kolay.
sen nbr yazarsın o manat destanı olarak sana geri döner :)
Samimi taktiksiz ilerlersen aşık edersin.
Bunun için öncelikle karşındakini tanımalısın...
Mesajla o iş zor bence
Samimi açık içten ol gerisi gelir
Konuşacaği kişinin ciddiyetine bağlı
nude at oldu bitti
Samimi dürüst bir şekilde mesajlaşılir.
Sıcak nokta lara in
Normal şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?