hayalinizdeki aşk yaşamak istediğiniz kişiyi fiziksel olarak tasvir eder misiniz
sizi bulması dileğiyle DJDJDJEJE
sizi bulması dileğiyle DJDJDJEJE
öncelikle kasıntılığa, yapmacıklığa gelemem sakin, rahat ve samimi olması gerek boyu çok uzun olmasın ama çokta fark etmez, fiziksel olarak bişi tavsir etmem zor o kişiden hoşlanmam, sevmem gerekiyor aksi takdirde istediği kadar güzel olsun ayrılırım
Cevap
12Cevap
Hiç şöyle böyle olsun demedim ya tam tersi biriyle evleniyo insan gidip dhdnd
Kilolu olmasın ortalama bir tipi olsun yeterli birde beyaz ten. Başka kriterlerim yok fiziki olarak.
Yaaa inşallah karın 250 kilo olur evlendikten sonra tipe bak 🤣
@Dumanseven Sana ne be, kendiniz yok 2 metre olsun yok 190 olsun yok şu kadar maaşı olsun diye gezip duruyorsunuz benim kilolu istememem mi battı kaybol şuradan
Kes sesini ergen ben öyle şeyler istemedim ve evlendim 🤣 tipsiz
@Dumanseven Bir şeylere kudurduğun o kadar açık ki, kilolarından dolayı kocan mı beğenmiyor ne oldu? git tribini kocana at ben çekemem
Yoo tribe girmedim senin ergen ergen konuşman beni güldürdü 🤣🤣
@Dumanseven Ergen konuştuğum falan yok altta millet onlarca özellik sıralamış ben sadece kilolu olmasın demişim sende buna takılıp benle uğraşmaya gelmişsin bunun sebebi de bir şeylere kudurduğun gerçeği muhtemelen. Ayrıca ergen ergen konuşmak sorun değilde böyle konuşan dışarıdan bakınca sen görünüyorsun neyse meşgul etme beni.
Esmer kaslı çok uzun boylu olmasına gerek yok 180 yine yeter huy olarak biraz kıskanç biraz maço biraz romantik zengin olsa yeter 🤣🤣🤣
biraz da tuz biraz de şeker DJEEJEEJEE yalnız tarif ettiğin kişi tam benim hayalim ikimizde bulalım inş
Ahahhahaha ben daa bulamam evlendim 🤣🤣
knk sen zimmetlisin ben bulayım o zaman kendime hhahhahah
Evet en azından şansın var rakibin yok bence bulursan yapış yakasına bırakma ama zengin olmasına dikkat et lütfen 🤣🤣
tm söz dikkat etcem canım 😁😁
Geç buldum çabuk kaybettim… kır saçlı karizmatik, boylu posluydu.. bak yine sövme vakti geldi
söv bacım söv dillerin dert görmesin ahahahhaa
Salakk o çok istemişti, çok kovaladı sonra da bıraktı. Ben daha hayatıma kimseyi sokmam
hayır öyle düşünme onun yüzünden niye başkasını hayatına almıyorsun salla gitsin o malı sen daha iyilerine layıksın
Ben 180 üzeri, fit, iyi giyinen, dudakları güzel, guzel konusan kibar 😊💕
dudakları güzel DJEEJEEJEE neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe DJDJEEJEJEEJE
Dudak takintim var hep en cok dikkatimi dudaklar çekiyor..
kalın dudak hoşuma gitmiyor benim ince ve nizami olması hoş duruyor
Evet ama bazi kalin dudaklarda cok güzel duruyor 💕
kanka inş bulursun öyle dudak da hayrını görürsün hahaha😁😁😁
😋😋🥰🥰💞💞
Benden kıza 165-170 boylarında
Zayıf olmayacak saçları uzun ay gibi de teni olsun isterdim
Beni sevsin değer versin yeter mq he bir de kıvırcık olsa daha iyi sarı ama
Uzun boylu hafif balık etli. Ama en önemlisi iyi insan olması.
1.90 110 kilo hava limanı gibi omuzlar
kumral ten kısa simsiyah düz saç
Genç sporla uğraşan atletik kısa saçlı biri
Kızıl , balık etli 165
Seni buldumu canım :)
buldu da bıraktı be knk
Aa nadi birakti cnmm?
Nasi birakti
şimdi şöyle ki tatlım bu beni aldattı sonra dalga geçerek dedi ki üzülme seni hayal ederek kızla s... tim ben bundan ayrılmaya kalkınca da dedi ki sen kimsin ki asıl ben seni terkediyorum annen bile seni terketmis kizim dedi ve o da gitti...
Oha ya nasıl bı ocmus bu
sen düzgün adam gibi adam olan biri ile olursun inş canım
Ins sende dua edicem sana
Çekici bakışları olsun
Aysun kayacı gibi bişey.
Hayalim de kimse yok
Geniş omuzlu güzel gözlü birisi
alperen duymaz.
o adam taş gibi yaa
hemde nasıııll
Edemem
neden