Şimdi eşit mi olduk? Napmam gerek sevgim asla bitmiyor?

4 yillik ilişikim vardı ilişkideyken mecbur ortamda olduğum bi insanin ilgisinden hoşlandım aslında kendisi değil sadece bana maddi manevi iyi hareketini takdir ediyordum içimde bunu hissettigimde bile bu kisiden hemen uzak durdum komple bağımı bitirdim sevgilimi kaybedicek bi hareket yapmadım o kişiyle iş harici hic bisey yaşamadım. Sevgilim o kişiden nefret ediyordu işyerinden ayrildigimda bile o kişiye karşı bi vedalaşma hellalik dileme teşekkür etmemi bile istemedi izin vermedi bende ondan gizli o kişiye mesaj attım yapilan maddi manevi iyilikler icin teşekkür ederim hakkinizi helal edin dedim ve mesajida numarasınıda sildim. Sevgilim ise bana şiddet uyguladı aldattı herşeyi yaptı buna rağmen affettim ama asla huylari değişmedi bende tamamen vazgeçtim ve ondan sonra benim icin herşeyi yapmaya başladı ama benim için herşey çok geçti dünyaları onume serdi yine affetmedim ama hala cok seviyordum sonra bana iftira atti işyerinde ki o kişiyle onu aldattigimi söyledi bende inansin diye o kisiyle konuşup kanit istedim ve birdaha görüşmedim sevgilimle. bi sure sonra o kişi bana ilgili yakin davrandı aylar sonra arkdas falan derken bi anda sevgli olduk ama onla yapamadım hala sevgilimi sevdgmi anladım ve ayrıldık iki tarafli soğuduk ben eski sevgilime 6 ay sonra geri döndüm onsuz yapamadığımı seni sevdigimden yine affedicegmi söyledim ve senle ayriyken bu kişiyle birliktelik yaşadım 1 ay konuştuk buluşmadim bile basit biseydi sana dürüst olmak istiyorum dedim. Ve bana sen oruspusun sen namusuzsun karaktersizsin bunu bana nasil yaparsin ben bu aciyla nasil yaşıycam dedi ve beni bidaha hayatinda istemedgni söyledi kendide ayriyken kac kızla olmuş ben bisey dmezken aldatmasını affederken beni iliskimizin katili gösterdi birdaha bizden olmaz dedi. Haksızlık ve bencillik yapması herşeyin suçlusu kendi olan yine bana oldu.
Şimdi eşit mi olduk? Napmam gerek sevgim asla bitmiyor?