Okumuş biri olarak okumamış ama sizi sevdiğini söyleyen biriyle bir yola çıkar mısınız?

Merhaba, yan komşumuzun oğlu iki yıldır beni seviyormuş, ailesi aracılığıyla aileme söylediler, bende o an sınavlara hazırlandığım için konuşmak istemedim, ısrar ettiler, zaten anne tarafımla baya tanışıklıkları var, ailesi çok iyi, çocukla bugün görüştük, konuşmaya çekiniyordu, tabi bende Öyle, havadan sudan sohbet ettik. Genel olarak davranışları kibardı, her şeyde sen ne istiyorsan Öyle yapalım diyordu. Kendisi bir okulda masa başı işte çalışıyor memur. Ben ise hemşirelik okuyorum fakat tıp için tekrar hazırlanıyorum , yıllarca okuma gibi bir hayalim var. Tek kafamı karıştıran nokta , okulla alakası olmayan biriyle kitaplar, egitim hakkında sohbet edemeyecek olmamız, ben karşımdaki insanla eğitim, kitaplar, felsefe , güncel bilgiler hakkında derin sohbetlere girmek isterim, tek düşündüğüm nokta bu. Tanıdıklarım ise ailesinin ve çocuğun çok iyi olduğunu söylüyor, bana uygun biri olduklarını söylüyorlar. Sizce eğitim farkı ilerde bir sorun oluşturur mu , bunu aşabilir miyiz
Okumuş biri olarak okumamış ama sizi sevdiğini söyleyen biriyle bir yola çıkar mısınız?