Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. nedeni yok bence dediği gibi, uzaktan ilişki olmaz. sıkılmış o da. senede 2 kere göreceği insanı her gün aramak, onun için bir şeylerden feragat etmek filan manasız. ilişkinizin başında aynı yerde olsanız, daha sonra şartlar gereği ayrılsanız yine mazur görülür de böyle düşün 1 senelik ilişkin var 3 kere görmüşsün adamı, tanıyamazsınız ki. neyse sadece sıkılmış, sorun bu
126 Yorumla- +1 yıl
ya işte en iyi ihtimalle 1,5 sene sonra yanına gidebilirsin ki zor o da. 1,5 sene sonra kazansan bile o il olmazsa nereye gideceğin belli değil. yazık değil mi size niye çekesiniz bu uzak ilişki sıkıntısını. birlikte bir şeyler yapamadığınız için konuşacak şeyleriniz de azalıyor haliyle. sana tecrübe olmuş, önerim boş ver bu uzak ilişki durumlarını
- +1 yıl
ya yazın görmeye gidicem diyorsun işte, yaza daha var 1 sene. yeni tanımışsınız, her gün günaydın yazmak zorunda ama senede 4-5 kere görecek. mantıklı mı sence. bak bir gün aramamış diye triptesin, yarım saatini ayıramadın mı diye. her gün yarım saat ayırsa senede 180 küsür saat. bunun yanında görüştüğü kadınlarla seviyesini bir yerde tutmak zorunda, yapacağı şeyler seni de bağlayacak onun için alacağı kararlarda en azından fikrini alması gerekiyor filan. düşün bi' ya ama gerçekten düşün. tekrar soruyorum mantıklı mı? sen istemez misin sevgilin yanında olsun, istediğin zaman görebil
En İyi Cevaplar
kıyamam sana yaaa cocuk zaten umursaamaz saçma aynen he diyip geçiştirip durmuş ayrılcam demıs arayayım mı diyosun bu tarz seylerde fazla değer verirsen böyle olur fazla değer vermiceksin sevdiğini çok göstermiceksin sevildiğini anlayınca böyle yapan çok büyük kesim var bence seni sevmemiş hiç senle çıkma sebebi öylesine ayrılma nedeni başka kız mıdır bilemem ama 1 ayda da ne ara soğudun yani saçmaa
110 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmada yemissin cocugu...
Diyor ki musait degilim.
Biz hatun milleti o zamani yaratiriz. Oyle bir heves istek ve becerimiz var niyeyse...
Cocukta darlaninca ki anladigim kadariyla uzak mesafeydi, basindan savmak icin bana gelmiyor demis. Bu zamana kadar hatasi olmadiysa ( sana gore) bu da pek hata sayilmaz di ( bana gore )
Yinede hayirlisi olsun 😇🙏18 Yorumla- +1 yıl
Hayır yemedim hiç sıkmadım hatta arkadaşlarımın yanına gidiyorum yazamm İnternetim yok diyince hiç önemli değil sen benim olman yeter dedim ama bayramdan sonra 10 gündür ne yüzünü gördüm ne sesini duydum müsait değilfi arkadaşlarının yanındaydı 10 gün boyunca hiç mi müsait olmadı
- +1 yıl
Evet bayram safhasini kacirmisim...
Demek ki bu iliskiyi sen yuklenmissin yuklenmissin patlamissin son noktada...
Uzulme... Uzak mesafe iliskisini yurutmek zordur ve ciddi ozveri ister... Demek bu arkadas o ozveriyi gosterecek cesaret ve yurekte degilmis. Kurtuldum diye dusun. Hiic uzulme. Helalles kapat.. - +1 yıl
Yavrucum insanlar ne badireler bosanmalar yasiyor. 5 ay sonra ne salakmisim (!) diyip hayiflanacaksin. Yapma bunu kendine. Deger bilmemis kiymet bilmemis ozveride bulunmamis dahasi kibarca bile olsa nezaketende olsa kalbini kirmadan bi veda konusmasi bile yapmamis bir hayirsiza niye uzuleceksin ki? Yapma sen degerlisin...
- +1 yıl
💙😇🙏
+1 yılBunu sakın şahsın ile ilgili algılama. Ama bazen mantıklı olanı seçersin sonrasında hiselerin de aydı doğrultuda olmayınca omuzlarında yük gibi olur. Sanırım o da bunu yaşıyor. Sevememiş çok belli
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Peki diyip gitmesini bilin. Egosunu iyi okşamışsın.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili işleri gelmiyormus beyimize engelle heryerden neden uğraşıyorsun ya da sorguluyorsun
Seni umursamıyor bir yudum yazıyor sen şelalelerce yazıyorsun yüz vermeyin şu erkeklere ya
Kendinizi düşürmeyin25 Yorumla- +1 yıl
Artık yüz vermiyorum hergün ölüyorum ama yazmıyorum
- +1 yıl
Işte böyle güçlü kadınlar görmek istiyorum 👏👏👏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu yorum
- +1 yıl
⚘⚘👏😍
- +1 yıl
💕💕
+1 yılmadem sevgili işleri sana göre değildi ne diye bu kıza umut verip de ilişkiye başladın o halde bre putperest diye de sormak gerekir bu gevüşeğe
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Anlık heves / hoşlanma durumu diyelim. Tabi o geçince sonuç bu.
37 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama kendini ezik gibi göstermişsin
1 ayda sevmissin falan adamin umrunda degil sadece takilmalik
Bakmış surekli mesaj ve ilgi istiyosun devam ettirememis
Tum durum bu neden arama
Seni sevmiyo15 Yorumla- +1 yıl
Aslında üstüne düşmedim ayrılalım dedi peki dedim
Cevap sahibi+1 yılArayayim vedalasalim son kez sesini duyayim demek
Amaann ya ne takiyosun salla gitsin 1 aylik bise zaten- +1 yıl
Evet ama seviyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım erkeklere hemen inanma
Cok canini yakarlar
Sanalda tanıştığın kişiye hemen kalbini açma
Ciddiye almıyorlar- +1 yıl
Daha birgün önce seni seviyorum dedi ilk tanıştığımız günler ben senin yüzünü görmeden uyumam ki dedi
+1 yılBu kadar yalvarma adam kafasında bitirmiş. Üzüldüğün her halinden belli ama bu kötülüğü kendine yapma.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Hevesle başlamış sonra sıkılmış veya başkasını bulmuş
27 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun yüzlerce cevabı olabilir..
Fakat senin inanan gereken bir cewap vermiş adam.
Niye üstüne gidiyorsun ki mevzunun.
İsteniyor seviliyor ve özleniyor olsaydın ayrılmazdınız..15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence için de yanmamalı.
Böyle açıklamaya bile lüzum görmeden ayrılan birinin arkasından değil üzülmek düşünmek bile fazladır.
Bu yüzden niye üstüne gidiyorsun mevzunun diye sordum.
Cevap sahibi+1 yılBahane de olabilir ama bazı insanlar için düzenli ilişki gereksizdir.
Sen de düzgün bir hatuna benziyorsun bundan sebep düzeyli ilişki istediğin için istememiş olabilir
Ah benim yaralı ceylanım böyle davarları nereden buluyorsun anlatsana biraz. d
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Senden holanmiyor demekki. Senin de hoşlanmadığın insanlar oldugu gibi
13 Yorumlabahane ya soğuk yap falan işte sonra bana göre değil kızlar üzülmeyin böyle şeyler için değerinizi bilmeyen insanlar için yahu
13 YorumlaOf hepsi mi aynı olur ya. Resmen aynı yazısmalar 😢
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSalla, düşünme bunları.
15 Yorumla- +1 yıl
Düşünecek bir şey yok, bekar gezip avlanmak istiyor. Sanala bu kadar fazla kapanmayın, sayfayı çevirip hayatınıza devam etmesini bilin. Adam açık açık seni sevmediğini söylemiş. Boş muhabbete gerek yok.
- +1 yıl
Laf sallıyor, inanma her boka.
+1 yılya bırak bunu daha ne istediğini bile bilmiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Dua et 💖 Allah en büyüktür derdi veren o dermanı da veren odur.
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılBu ne sacma bi diyalog ne bu sanalmi
11 Yorumla
+1 yılsöylemiş işte ilişki insanı değilmiş
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına üzüldüm geçmiş olsun.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver unutan unutmuş bile
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli sevmiyormuş yoluna bak onu unut en iyisi
1 ay da sende ne sevmişin be kardeşim
28 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNumara
13 Yorumla- +1 yıl
ÜZülme
pişman olacak aha buraya yazıyorum 😅
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni sevmiyor 😠
16 Yorumla
+1 yılSoğumuş senden
18 Yorumla- +1 yıl
bu yüzden soğumuştur
- +1 yıl
evet bende ilgiye boğulunca sıkılıyorum
- +1 yıl