Sevgilim üzüleceğimi bile bile beni çiğniyor?

Liseden beri beraberiz ama onun son senesinde babasının tayini yüzünden şehir dışına gitmek zorunda kaldı birşey yapamadık sanaldan devam ediyoruz artık ancak yazın felan yanına gidebiliyorum Neyse kendiside ailesinden hiç haz etmez evden kaçmak için yazın kafede vesayre çalışır bu yılda çalıştı ama birkaç hafta önce işten çıkması gerekti yeni iş arıyordu bir kafe buldu orda garsonluk yapıyor ama çalışma saatleri çok fazla öğlen en geç 12 gibi felan gidiyor akşam 12 1 gibi çıkıyor ve orda internet olmasına rağmen mümkün değil ona ulaşamıyorum sadece iş zamanlarında da değil 24 48 saat bazen 1 hafta haber alamıyorum bütün gün boş boş gezip sıkılıp duruyorum haliyle ona çok alıştım onsuz yapamıyorum ama sorun değil zaten okul açılınca işi bırakıcak dedim ama geçen gün öğrendim ki işi bırakmayacak beni bekleyecek aynı üniyi yazdığımda rahat ederiz diye para biriktiricekmiş yani tamam ne güzel ailene muhtaç hale gelmiyorsunda ben bütün yıl napıcam Hayır ailemizin durumlarıda kötü değil iyi kötü bir eve çıkarız aç kalmayız onun ailesinin durumu çok daha iyi hatta ama gururmu dersin ne dersin ailesinden 5 kuruş para almaz hayır tamam iyi birşey ama niye yakıyorsun gençliğinden 1 yılını Okumak için para istese babası verir seve seve Ama sırf o evden kaçmak için hem beni hem son senesini yakıyor Neyse sabahladık konuştuk baya ama kavga birşeyde olmuyor sürekli ortaya oynuyor hiçbirşey yapamıyorum vaktim olsa ilk iş otobüse atlayıp gidecem ama o da yok kaldım şu an öyle arayada soğukluk girdi galiba birkaç gündür ikimizdende ses yok Yani benimde ne birşey anlatasım geliyor bu durumda ne günaydın diyesim şu an işinden dolayı mı yazmıyor yoksa soğuklukmu girdi araya onuda bilmiyorum Sizde sağolun buraya kadar geldiyseniz Sizce ne yapmalıyım kim haklı nasıl ikna edebilirim bencillik mi ediyorum o mu ediyor
Sevgilim üzüleceğimi bile bile beni çiğniyor?