Merhaba, Elbette evlilik Allah'ın rızası Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın sünneti olduğu için yapılması gerektiğini biliyorum. İnsan hayatı boyunca çok insan ile birlikte olur çok seviyorum aşkımdan ölüyorum bitiyorum diyerek devam eder ama hayatında bir kişi ile Allah'ın nasip ettiği biri ile mutlu olabilir. Bu yüzden ben hayatım boyunca gerçek aşkı sevgiyi yaşamadım yani sevgilim olmadı çünkü benim hayatımda bir takım rahatsızlık başka öncelik durumu olduğu için bu öyle aşk ilişkilerinde vakit ayırmaya zamanım olmadı. Ama bu benim için hiç bir zaman büyük bir eksiklik değil ve olmayacaktır da bu yüzden bir gün ya Allah'ın yazdığı o bir kadın karşıma çıkacak ya da hiç çıkmayacak bilemiyorum. Sadece hayırlısının olmasını diliyorum. Böyle evlilik yapmak evlenmek çok fazla büyük bir şey değil bugün günümüzde herkes evleniyor önemli olan nokta bir ömür ölene kadar her zorluğa her kavgaya sıkıntıya sokacak durumda mücadele etmek sabır etmek önemlidir. Özellikle erkekler aşk ve cinsellik konusunda çok fazla aç gezen varlıklar olduğumuzu düşünüyorum, benim annem ebe hemşire olarak görev yaptı senelerce ve bana dediği şu oldu ben hayatım boyunca farklı bir kadın cinsel organı görmedim hepsi aynı, ama nedense biz hep saçma sapan bir düşünce içersinde farklı bir görüntü arama peşine düşüyoruz. Bir adamın dünya kadar sevgilisi olsun ne fark eder ki? Bir kadın çeşitli takıntı durumu olsun ona göre erkek istesin ne fark eder ki? Sen Allah'ın emir ve yasaklarını düşünmedikten sonra mutlu olamaz ki, bırakın bekarlık durumunu evlilik zamanında dâhi birbirini aldatan erkek ve kadınlar var sadece erkek için demiyorum kocasını aldatan kadınlar var, hatta bir gün internet üzerinde öyle bir videoya denk geldim ki adam ailesinden biriyle birlikte oluyor. Bazı zamanlar bedensel engelli olduğum için şükür ediyorum böyle sağlam ahlak yoksunu insanları gördükçe insan iyi ki bu hayatta bir şeylerden eksik kaldım diye seviniyor. Aslında eksiklik değil de yani benim sevgilim olup da evleneceğim kadın hiç olmazdı.
Hanımlardsn çok düşük rakamlar, erkeklerden de çok uçuk raksmlar gelecek eminim bu tarz bir soruya. Doğru sonuca a ulaşmak için erkeklerin dedikleri sayıyı 3 e bölmek, kızların dediği sayıyı da 3 ile çarpmak yeterki olucaktır.
Benim hani kısa süren görüşmelerimi ssymadığım takdirde 3 diyebilirim. Evet 3 eşim olurdu. Keşke insan birini bi kere sevse ve evlenip bütün bir ömür mutlu olabilse. Böyle insanlara hayranım doğrusu. Ama bize nasip değilmiş diyelim.😅
Ben diyeyim bir tane , sen de iki tane , hadi bilemedik üç tane olsun. O da meçhul yani. Şimdi sadece sevgili diyoruz demi. Böyle uzun uzun vakit geçirip, bu kişi benim sevgilim diyerek, rehbere manit diye kaydettiğimiz insanlardan bahsediyoruz. Ekstrası yoksa 1-2-3 tane falan olur. Diğer türlü yine 1-2-3 tane olur çünkü ben aşk adamıyım.