Rest çekene değil ama umursamayana yazmışlığım var. Yazdıktan sonra hiçbir şey iyi olmuyr ama bazen ikinci kez deniyorsun ilkinden daha beter ayrılıyorsun. Hu sefer kendine olan saygın da düşüyor. Yazmamak daha sağlıklı ancak kafanı yazma düşüncesi yiyip kemiriyorsa yazdığında alabileceğin her türlü tepkiyi göze alarak yaz. Ama dediğim gibi yazarak biraz kendine de eziyet etmiş ve unutamamış oluyorsun en güzeli lendi içinde affedip salmak onu
Merhaba, yedi ay önce bekaretimi verdiğim bir erkek tarafından terk edildim. Yedi ay oldu, o yedi ayın her günü ona mesaj attım. İki haftadır numarası kayıtlı değil, ne aradım ne de mesaj attım. Şimdi bilin bakalım kim geri dönmek istiyor? Beni cebinde görüyordu, onun için sadece seçenektim. Şimdi onda kaybetme korkusu başladı. Lütfen, sizi aldatan, terk eden birine mesaj atmayın. O sizden bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa, sizin ondan eksik kalır yanınız ne?
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaptım bir çok kez.. ama baktım ban saygısı yok. Bastım engeli... ve bıraktım. 2 gün oldu... arada gizliden takip ediyorm... öyle işte.. ama bitti... dönmem yani. Heryerden engelli.. ama çok üzüldüm. Yani elimden geleni verdim. Yapmayacağım şeyler yaptım onun için ama değmezmiş...
Ne olursa olsun, ben bu hayatta insan ilişkilerinde haklı ya da haksız olmanın çok büyük bir öneme sahip olduğunu düşünmüyorum. Benim için haklı/haksız olabilmek değil anlaşabilmek, doğru bir iletişim kurabilmek, orta yollu bulabilmek önemlidir. Aramızda her ne geçerse geçmiş olsun iletişimi kopaemayı diğru bulmuyorum. Yapıcı olmak lazım. Düşen kalkamıyorsa el uzatmak lazım. Tabi bu hep tek taraflı olmamalı elbette.
Soyle ki, yazmiyorsa ilk birsey oldu mu diye kontrol ederim. Yok sadece yazmak istemedigi icin yazmiyorsa bende ona yazmam. Bir taraf cok sevdigi zaman diger tarafin uzerine cok duser kaybetme korkusu ile. Ama anlamaz ki, ustune dustugu zaman kaybetmis olur. Bu hayatta hersey karailikli, yazmiyorsa sende yazma. Gercekten seviyorsa ozleyip yazacaktir. Yok yazmazsa eger demek ki sevmiyor. Ve senin sevginide hakk etmiyor. O yuzden zaman birak ve yazma.
Asla yazmam, kimsenin peşinden it gibi koşacak halim yok. Sonra bir yerleri kalkıyor kendilerini bir halt sanıyorlar. Bırakıyorum onlar bana yazsın yazmazsa da kudursun kudursun azsın :D
Hayır yazmam, gitmem gereken yerde kalmaya çalışarak ne kendimi küçük düşürürüm ne de bunu hak ettiğimi düşünürüm. Giderim, özlesemde, kahrolsamda dönmem arkama. Geçiyor elbet bir gün…
Tabiki de hayırbenim gururum ne olacak ondan sonra simarsin değilmi şöyle bı söz var yarım yamalak hatırladığım sevdiğini gosterince insan nasilda nankör oluyor gibi bisedi
Eger yazmak istersem kesinlikle yazardim istedigim seyi aninda yaparim ama istemiyorsam da asla yazmam ozlememden cok o an yazmayi istememe bagli.. imza aslan kadini hahshshhdhdhd