Arkadaşlar yaklaşık 27gün önce ben nişan attım erkek tarafı annesi falan ablası çok aradı olmaz deyince sustular annem altinlarinizi alın dedi. Pazar günü teyzesi alicak dediler geçen hafta oldu bu tel konuşması şimdide beni yengesi görüntülü arayıp duruyor niye görüntülü ariyor bu kadın anlamadım sizce görüntülü aramak ne akşam akşam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbiri ile muhattap olma , belli ki hür iradenle mantıklı bir karar vermişsin
Evet ilk atıldığında annesi ablası aradılar açmadım geçen hafta da annem aradı altinlarinizi alın diye pazar günü alicak teyzesi dediler tamam bugün yengesi niye beni görüntülü ariyor ben onu anlamadım akşam in bu satinde
Hiç muhattap olma sakın
Orta yolu bulmaya calisiyor ama ilginc kiz nişan atack hem sizi yuz ustu birakack yetmedigi birde tekrar yuzuk takmak icin seni ikna etmeye calisiyor bu işte mantiksizlik var bu ne:))
Aile olarak zaten hepsi bir mantıksiz
Size nişan atan kiza tekrar ikna etmeye calismk sana karsi ailece cok ayip birseymi yaptilr ondanmi acaba
Burda anlatsam neelr yapmadılar ki o oğlu ömrümü yedi
Yaşlariniz kaç birbirinizi nasil buldunz
Görücü uslu tanistik tanismaz olaydik 22 29 o
Yuh 29 yasindaki erkegin davranislarina bak onun olgun davranip seni çevirmesi lazim ilginc coculta bi noksanlik var mı
Ah. Ah. Varmış varmış ben anlayamamisim piskolojisi bozuk Muş piskoyatriye gidiyormus
Valla ben ondan daha olgundum daha gelene hoşgeldin iz diyemiyor iki kelimeyi bir aryaa getiremiyor ya ben nasıl farkedemedim bu çocuğu herkes dedi bana o senin yanına yakışıyor mu sen yanında ne güzelsin buna mı kaldın gercekten bu mu dedi herkes bilmiyorum noldu o an kabul ettim. Nasıl ettim kendime kızıyorum
Sen bu insani ne kadar tanidin hemn nişan yaptin
3 ay falan taniyamamisim işte herkes dedi bana bak bu çocuk böyle şöyle diye ben ilk dedim ki sesiz sakin dedim ama böyle hani bilmiyordum ya tahmin edemedim normalde inasanlari ilk bakışta anlayan ben o çocuğu anlayamadım. Annesi desen ben hayatımda bu kadar yalancı bir kadın görmedim. Anlatsam bitmez yaptıkları hayat enerjim gitti
Bu sana bi ders olsun
Senin kararın ne kardeş?
Ya ben attım nişanı annesi ilk başlar da aradı yapma diye sonra benim kesin olduğumu duyunca kabulendi annemde geçen hadta aradı altinlarinizi aldın diye pazar günü gelicek teyzesi dediler bu saatte yengesi beni görüntülü ariyor
Senin kararın ne bitti mi bitmedi mi?
Bittirdim ben biz bitirdik bitti
Yengesi barıştırmak için arıyor başka ne olcak kapat telefonunu ya da değiştir noyu
Ama annem geçen hafta dedi bileziklerinizi alın bitti diye onlarda pazar günü alicaz dedi bugün şimdi arıyor görüntülü
Napim? Ben mi konuşayım kanki hsnbssbhs
Ayrılma sebebin nedir? Gerçekten merak ettim ben de Nisan atmak üzereyim de
Valla nisanlandigim çocuk beni mahvetti ya 29 yaşına kadae egitememis kendini benim onu egitmemi bekledi aileside kendide hiç beni arayıp sormuyorfu hiç mesaj atmiyordu annesine dediğimde çekingen o sen ara sen mesaj at diyordu tamam dedim ben ariyim ben arayınca da açmıyordu bu sefer arıyorum telefonlarimi açmıyor mesaj yazıyorum kaç saat sonra dönüyor günde 1 saat zor konusuyorduk ben böyle bir adamla yapammam dedim benim le ilgilenmeyen beni merak etmeyen bana değer vermeyen kişiye ben ömrümü adiyamam dedim ömür boyu bunu cekicegime atar kurtulurum dedim
Oğlan resmen maldi yani İki kelime konusamiyordu herkese öyleydi Hoşgeldiniz bile diyemiyordu bayramda dedemleri ara dedim onlar kim dedi bana bide. Annesi Allah başa vermiye zaten o kadar bı yalancı kadın görmedim yani şeytan di
Senin ki ne
Oncelikle çok güzel olmuş iyiki ayrıldın helal sana kız valla birilerini adam etmek sana düşmedi anası egitememis sen mi eğiteceksin. Çocuk seni de sevmiyor anladigim kadari ile çünkü baksana mesajına dönmemeler falan o kim ya kurban olsun sana . Ayrıca sanırım görücü usulü oldu sizinki lütfen evlenmek için evlenme olur mu. Benim olayım da su bu kişi benden büyük 10 yaş bu benim için iyiydi sorun yoktu ama beni hiç kıskanmıyor tamam mı hiç ama ve beni daha şimdiden annesine ezdiriyor çocuk gibi küsüyor en son çektim resti verdim eline yüzüğü annem şu an bilmiyor yüzük nerde dedi bugün daha demin aşağı indim verdim yüzügü bitti buraya kadar dedim yemin ederim inatsa inat bitti ben hayatıma beni seven biri istiyorum sacma sapan biri istemiyorum ilgisiz sevgisiz biri hiç istemiyorum anneme de yarın sabah diyeceğim altınları neyi varsa verelim
Yengesinin de aramasinı sakin açma biraz görgü olsa seni akşam saati aramaz zaten yanlış miyim ama sanki çalışan bir kadında değildir eminim e ne diye akşam arıyor kaldı ki dış kapının dış mandalı ona ne
Sana da helal olsun Bence de böyle insanla ömür geçilmez seni annesine şimdiden tercih ediyor boşver o seni kaybetmiş 10 yaş büyük se senin dediklerini hic şey yapmaz boşver seven insanlar çıksın karşımıza bizi kırmaktan korkan
Aynen öyle ya bazı kızlara bakıyorum inan yanındaki adamlara bakıyorum bizim o kızlardan neyimız eksik. Sorun benim etek giymem di annesi demiş ki o kadar kısa etek ne bende dedim ki hep seni annen mi yönetecek böyle ben istediğim gibi giyerim ben senin malın değil esin olmaya adayım çünkü sonra da yok anneme bunu diyemezsin valla keyifleri bilir ☺ kimseyi adam edemem lütfen ya hayat zaten zor bir de milletle ugrasamam dünyada tek erkek o değil sonda değil o yüzden inan benim umrumda değil senin de sakin olmasın o Yengesinin de telefonunu ne aç ne de geri dön ☺
Evlenmek için evlenme bIrak mutlu olacağın biri varsa olsun hayatında evlenmek de maharet değil ☺ mühim olan onu sürdürmek
Ee sonra ne oldu
@Fromhell32 Ahaha sonrasi bu işte kendini bilmez asalak erkek olma sende olur mu
Çok doğru akşam saatti görüntülü ariyor. Ayy bide noldu bu çocuk beni aramıyor bu Napti biliyormussun en son orda patladim bu ben arayınca açmıyor zaten açsa bile ssana yemin ederim can vericekmis gibi konuşuyor tel. de neyse ben bunu aradım en son orda koptu olay zaten benimde sabrım taşıyordu aradım 9 su saat 2 kere açmadı bu sonra mesaj yazdım aradım çıkmadın merak ettim diye iyiyim sen nasıl sin dedi. Müsait değilmişin dedim yok disardayim dedi sana yemin ederim imzamı atarım o saatte hayata o dışarı çıkmaz nyese napiyorsun bu satte dedim geziyorum dedi tekmi yazınca çok merak ediyorsun sende dedi bende geziyorum diyince normal olarak ediyorum dedim birşey ler daha yazdı bana bende annesini aradım annesi de yazlıkta bunun dedim senin oğlun bana bunları diyor birşey ler daha dedi onları da dedim kapadı annesi arayınca hemen açmış sonra annesi beni aradı evdeymis yatiyormus dedi e bana niye disardayim dedi bu dedim. Sanki o da evde olduğumu bilmiyormu sorup duruyor evde olduğumu bilmiyor gibi demiş sonra bana mesaj attı seni yerinn aricma diye oğlan aradan 1 hafta geçti ses. Yok annem dedi ki babam yok benim ben ariyim bu oğlanı ne derdi var aradı oğlum senin bu yaptıkların ne kız arıyor tel acmiyorsun bı triplerdesin falan kizi beğenmedinmi gören sensin konuşan sensin senin niyetin ne diyor oğlan dan ses yok annem dedki arıcam anneni nişan bozulsun olmucak bu böyle dedi ne deedi biliyormussun. Tamam teyze yol yakınken bitsin uzatmanın anlamı yok dedi.. o an sildi beni instegram dan ablamı kardeşimi hepimizi annesine dedi annem senin oğlun kabu lettih men ay dedi niye aradınız oğlumu dedi 1 hafta armaasa nolucak oğlum dedi bı idare edemediniz dedi
Kimse kusursuz değil ama bu bahsettiğiniz kişiler çocukça, sohbetiniz iyiydi okuyordum ne güzel ikinize için de mutlu yaşam dilerim umarım iyi insanlarla karsilasirsiniz
Kadın bizle kavgaya girdi öyle dedi Nisan atılmaz atmıyorum dedi birşeyler annemde dedi oğlun tamam dedi o sinirle demiştir bı idare edemediniz falan saydı ya bize bayağı atmiyoruz biz nişanı falan sonunda kabulendi işte. De yengesi çıktı bu seferde.
Aynen öyle ,
@Fromhell32 sağol Teşekkür ederiz ben anlatsam bu çocuğun daha ilk zamanlar yaptıklarını ah. Ah.
He iyi yapmışsın kimsenin kiyafetine kimse karışamaz. Ona neymiş senin kıyafetin böyle insanlara çok kızıyorum ay bu çocuğun da annesi kapan kızım benim oğlum kapalı sever bilmem ne ler diyordu bende içimdeb gelmeden kimsenin lafıyla kapanmam dedim. Ay bide nişan atmadan bu kadın görüntülü aradı Şey diyor bana böyle açık dhaa yaşlı gozukuyorsun kapansan oğlumun yanında daha genç gorunursun diyor 22 yaşındayım kapansan daha genç gozukursun 35 yaşında gibi duruyorsun dedi kadın bana resmen
Hepiniz yetişkin insanlarsiniz arada illaha da sorunlar olur ama önemli olan bu sorunları birlikte çözebilmek , seveceğiniz insanın size yaptığı fedakarlıklara bakın gerçekten seviyorsa her şeyden çok sizi düşünür ve sizin için çabalar, ikiniz için de doğru kararlar olmuş
@Fromhell32 teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun seven insan dediğin gibi yapar
@Fromhell32 çok teşekkür ederiz
Yok ya ne kapanması. Neyse umarım sevdiğin ve seni seven biri ile olursun bak evde kalma ayaklarına çoğu kadın böyle gidiyor evleniyor sonra mutsuzluk kaldı ki sen o çocuktan çok daha iyilerine layiksın çocuk seni sevmiyor zaten Özür dilerim ama böyle baksana hemen bitsin falan demiş boşver geç onu sen ve evlenmek için de sakın evlenme
Teşekkür ederim 💕💕💕💕 güzel insanlar la kesissin yollarımız bizi seven değer veren,
İnşallah ama 22 yaş çok erken lütfen direk evlenme odaklı olma olur mu ☺ kendine iyi bak ve sakın üzülme mutlaka hamleler yapacaklar sakin kararından vazgeçme
Bence de 22 erken, annesi babası ablası vs arasa neyse de yengesi kim oluyor da arıyor, bu tarz kişilere de seni ilgilendirmez diyip kapatabilirsin
Cok teşekkür ederim çok bir arkadas gibi içime su serptiniz çok iyi geldiniz kime anlatsam dinliyolar evet ama gene bir laf ediyorlar siz çok iyi geldiniz çok çok teşekkür ederim💚💚💚
@Fromhell32 evet ya annesi aradı bi kaç gün ablası keza aynı şekilde sonra dönülmucegini anlayınca aramayı kestiler bende instegramdan hepsini çıkardım annesi ablası teyzeleri falan. Da yani bugün yengenin akksamin on bucugunda normalde değil görüntülü araması tuhaf geldi pazar günu sözde teyze si' almaya gelicek bilezikleri yenge bugün görüntülü ne alaka bizde anlamadik
@Fromhell32 aynen kesinlikle katılıyorum
Ne demek ya ☺ sen yeterki kararında dirayetli ol ve lütfen aşık olarak evlen daha 22 yaşındasin bu ne acele ☺
Senin yaşın kaç
Okuyor musun bilmiyorum da bu yasinda büyük sorumluluklar ustlenme kendine hedefler belirle biraz gez, toz insanların birbirlerini nasıl sevdiğini birbirleri için neler yapabildiğini gör gerçekten sizi seven insana denk gelseydiniz bu muhabbetler sizi çok şaşırtırdı garip gelirdi çünkü sen ona güvenip ona kendini emanet ediyorsun bu basit bir durum değil, güçlü olun ezdirmeyin kendinizi
27 benim ve ben zaten çok evlilik kafasında biri değildim zaten işte bir anlık gaflet diyorum. Ya benim babam öldu geçen sene annemin ısrarla yok başınızda baban yok bilmem ne işte bak gördü bugün olanı ben anneme de dedim anne bak ben 30 yaşına kadar evlenmem diye hatta inşallah hiç evlenmem
@Fromhell32 çok doğru söylüyorsun gerçekten çok çok çok teşekkür ederim hayır okumuyorum ben. Ona çok değer verdim size yemin ederim annesi açmaz o tel. Çekingen dedi ya kaç kere ben aradım yazdım ama değmezmiş anladim bu da bana büyük bir ders oldu her gelene kalbini acmicakmisin
Sana yemin ederim bende düşünmüyordum yemin ederim. Annemin teyzesi var o annemi hep şey yaptı kız evlensin evlensin diye benim babam da yaşarken oldu varlığını biliyorsun ama o insan artık sizin için bir ölü oluyor çok kötü babamdan ben bir kere bile bı sevgi görmedim bilmiyorum belki de ondan hemen güvendim sevgi görürüm sandım teyzesi annemi çok şey yaptı teyzesi tanıyor di bunlari dedi işte şöyle iyi çocuk böyle iyi çocuk bı bulussunlar dedi anneme soruyorum nasıl çocuk diye annem iyi oy inerden bulucaz nerden bulucaz diye bana mopong yaptı biraz da galiba birşeyler oldu hemen bende anlamadim
Benim teyzem de öyle ya oda bana sen enrden bulucaksin hazır oğlan dedi teyzem hep bı insanlari asalama peşinde zaten ona göre kimse güzel değil şey değil şimdide bana diyorki teyzeme anlatim begenmemistir oğlan olabilir herkes seni beğenmek zorunda mı diyor öz rteyzem
Allah rahmet eylesin, bu beğenmemek değil sen ilk ona yüz verdiğin için bir özgüven ne de olsa olacak bu iş hissi gelmiş ona, ondan hoslandin mi bilmiyorum ama sende 37 yaşında birisine yüz vermekle kendine haksızlık etmişsin
Bende arada bir araya giriyorum kusura bakmayın 😁
@Fromhell32 yok yok sorun yok güzel oluyor ☺
Ben de babamdan sevgi görmedim bu yüzden benden çok büyük adamlar dikkatimi çeker hep ve içten içe baba sevgisi ararım
@Fromhell32 yok ne kusuru dogrulari söylüyorsun teşekkür ederiz
Ah ah bende galiba ondan hemen aceele ettim beni seven değer veren biri olur sandım ama yanılmışım tam tersi oldu.
Öyle olmalı zaten özellikle sizin gibi sevgiden yoksun büyümüş kişilerin eşleri yeri geldiğinde baba gibi abi gibi koruyup, kollamali ki ona güvenin suphesiz olmalı ama içindeki çocukluğu neşeyi merhameti de de kaybetmemeli acele etmeyin, yine nasipte ne varsa o olur bende sohbetiniz için teşekkür ederim 😁 iyi geceler
@Fromhell32 aynen öyle kesinlikle katılıyorum iyi geceler
@Fromhell32 iyi geceler size yorumlarınız için sağolun 🤍 bana çok iyi geldiniz
Ne demek 🌸 lütfen bir daha bu hatayi yapma Sakın barışma
Ulaşmasın kimse sana. Kapa telefonu
Numaranı değiş sende
O kadar kolay olmuyor ki herkes bu teli biliyor her yerde bu tel kayıtlı
Zırlamaya devam et o zaman