Sevgilim neden uğraşmadı?

4 aydır beraberiz 4 ayın son bir ay’ı benden kaynaklı sürekli tartışıyoruz hergün, ben konularda haklıyım bence. Beni uyardı birbirimizi böyle yıpratırız dedi çok kez. En son gerçekten haklı olduğum bi konuda tartıstık ben yüksek sesle bağırdım ve telefonunu fırlattım fevri davrandım. O günden sonra ertesi gün buluşup konusalım mı dedim işim var dedi ve 4 gün hiç yazmadım o mesajıma da görüldü attı o da yazmadı. Arkadasımıza da sürekli kavga ediyoruz onu çok seviyorum ama böyle zor oluyor demiş kafamı toplayınca yazıcam demiş aradan 1-2 gün geçti arkadasımıza konusmadık hiç bitti herhalde ne olacak bilmiyorum demiş. Bunun üstüne ben tekrar mesaj attım bittiyse haberim olsaydı keske gibisinden, o da su son 1 ayda sürekli kavgalar yüzünden uzaklaştığını ve bu gergin ortamdan kaçmak istediğini söyledi bende o zaman bitirelim sevmiyorsan artık soğuduysan dedim. Öyle deyince de ben seni seviyorum dedi bi şekilde barıstık. Arkadaslar benim anlamadığım çocuğa davranısımda haksız olduğumu söylüyorum ona rağmen 2 kere ben adım attım ve o adım atmadı yani ben yazmasam bitecekti yüksek ihtimal beni önemsiyor mu sizce?
Sevgilim neden uğraşmadı?