Yaşın galiba 13 14 arasi bisi. Liseye yeni yeni gecmissin buyuk ihtimalle. Herkesin manitasi var sende bu yuzden istiyorsun galiba. En iyisi olgun davran cocuksu haraketler yapma. Kendini olmadigin biri gibi gosterme her durumda kendin ol. Biraz acik giyinebilirsin erkeklerin tam ergenlik yaşı, utanc verici seyler yapma tiktok gibi. Sosyal medya kullanimini azalt foton ya da one cikanlarin varsa kaldir, goz onunde ol hep seni gorsunler ama birazda gizemli ol, nasil biri oldugunu belli etme. Son olarakta yorumlardaki abazalara takma. Bi sorun olursa ulasabilirsin taktiklerin bazilarinda liseli yegenimden yardim aldim ona sorabilirim :)
Yani basbaya seni görsünler yeter. Burası Türkiye sokakta bile hali hazırda 50 tane erkek bulursun. Sana karşı ilgileri varsa zaten sana bakarlar sende onlara bakarsın bi iş atarsın. Bi yolunu bulup senle tanışmak isticeklerdir zaten. ya da sen gözüne birini kestir. Ona gülümse vs. iş at yani kısacası ihoşlanırsa senden bir şekilde iletişime geçccektir senle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaşın galiba 13 14 arasi bisi. Liseye yeni yeni gecmissin buyuk ihtimalle. Herkesin manitasi var sende bu yuzden istiyorsun galiba. En iyisi olgun davran cocuksu haraketler yapma. Kendini olmadigin biri gibi gosterme her durumda kendin ol. Biraz acik giyinebilirsin erkeklerin tam ergenlik yaşı, utanc verici seyler yapma tiktok gibi. Sosyal medya kullanimini azalt foton ya da one cikanlarin varsa kaldir, goz onunde ol hep seni gorsunler ama birazda gizemli ol, nasil biri oldugunu belli etme. Son olarakta yorumlardaki abazalara takma. Bi sorun olursa ulasabilirsin taktiklerin bazilarinda liseli yegenimden yardim aldim ona sorabilirim :)
Kokunu bırak bölgene, çöl tilkileri seni bulur merak etme...
İşesin mi yani?
Nasıl
@Bittimb5 Serengeti'nin vahşi ortamında işler böyle yürür😄
Köpek misali köpekler bölgelerine işleyip işaret bırakırlar.
@Bittimb5 köpek demeyelim ya yani dişi aslan dişi kaplan misali 😄
Sen çok kültürlü bişeysin sayın erkek. Ama yaşın büyük.
@Bittimb5 cümlenin içinden güzel olan kısmı cımbızlayıp aldım ve teşekkür ederim...
Şimdilikiler de keşke senin gibi olsa sayın erkek. Hepsini aklı bir karış havada.
@Bittimb5 Elbet vardır içlerinde aklı yerinde olanlar da çok tasalanmamak gerek...
güzel şık giyin. dikkat çek. gözlerinle odaklanarak bak. hepsinin aklı gider
Kendini geliştir giyim kuşamına dikkat et birazda cilve ve konuşmana dikkat et köle olurlar
Bu kadar mı yokluktasin keşke tek derdin okuyup meslek sahibi olmak olsa
Ya arkadas bi bitmediniz cocukları oku oku demekten
Niye kanka ya, gönül isleri her türlü olur, ama meslek okul iş önemli bir gittimi o yıllar birdaha gelmez, ama diğer iş her yaşta olur
Ya kanka öyle ama insanlar sunu anlamiyo şu an okul okumak bi islerine yaramicakki. Kendilerini gelistirseler bazi alanlarda daha iyi
gözlerinin önünde ol yeter.
Hım nasıl
Yani basbaya seni görsünler yeter. Burası Türkiye sokakta bile hali hazırda 50 tane erkek bulursun. Sana karşı ilgileri varsa zaten sana bakarlar sende onlara bakarsın bi iş atarsın. Bi yolunu bulup senle tanışmak isticeklerdir zaten. ya da sen gözüne birini kestir. Ona gülümse vs. iş at yani kısacası ihoşlanırsa senden bir şekilde iletişime geçccektir senle.
Erkekler in içinde nefes al yeter 😄
Açık giyinerek basit türkiyede djjdj
Ne giyim askılı
Özelden yaz 😂 bilgi veriyim daha fazla püf noktalar.
Bakışlarınla
Nasıl bakayım
İstekli olduğunu hissettir
Güler güzlü sıcak kanlı cana yakın ol
Hangi şehirde okuyacaksın
İzmir
Neden kendine çirkin diyorsun
Öyle olmadığına eminim
Bir fotonu görmeyi çok isterim
Hal hareketlerinle ve giyiminle
Giyim dediysem açık saçık değil göz alıcı ol farklı ol yani
Kac yasindasin
benim çektin şu an
Ben bakarım canim
Hı 😏
İstermisin
Küçügüm 😒
İstiyorsan konusalim
Sorunu begendim
Peki sen bilin
T*cizci orr*spu ç*cuğu sapık pedofili kız uzak dur diyor hala neyin derdindesin kitabını dinini s*ktiğimin faresi