Sevgilimin eski sözlüsünun arkadaşı instagramdan sevgilime mesaj atmış. Tekrar deneyin falan ikinci sans verin birbirinize demis. Ki zaten sevgilimde zorla sozlendirilmisti askerdeyken 1 ay sözlü kalıp atmis yuzugu istemiyorum diye babasi zorla sozlendirdi çünkü. Ama kizin arkdsi tekrar deneyin yazmış. Bende dedim bizim zaten mutlu bi iliskimiz var birbirimizi cok seviyoruz sevgilimden uzak dur falan dedim. Sevgilime de sürekli bakıyormuş. Simdi bu durumda siz naprdiniz kiza yazmali miyim uzak dur vs gibisinden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla bu durumdan tek hoşnut olmayan sensin sevgilin gayet memnun. O yüzden buraya soru acıyorsun.
Sevgilimin memnun oldugunu nerden çıkardın. Kizin arkdsi yazdı. Cevap verdim ben. Ama kizin kendisine de ikazda bulunmalimiyim diye düşündüm. Ve sevgilimin hosnut olmadigi bisey olsa 4 senedir benimle beraber olmazdı
Sevgilinle evlen artık milletle sözleniyor senle eğleniyor. Bi gün görücü gelmek istediğini, misafirin çocuğu tanıdığını söylediğini çocuğun çok zengin efendi falan olduklarını anlattığını söyle o kadar israrciydilar ki annem güç bela evden gönderdi de. Ama o da bi yandan baskı yapıyor bak sevgilin gelip seni istemedi diye de. Bakalım ne diyecek.
Zaten sozlenmeyi gev evlenelim diyor baskit yapıyor bana 1 yıldır sadece ben kendimi hazır hissetmiyorum. Bana diyor ki simdi de simdi gidip yapalım nikahı ben hazirim dedi beni bekliyor yani. Sadece benim ailevi problemlerimden dolayı kabul edemiyorum bunu.
Milletle sözlenip benimle evlenmiyor yanlış düşünüyorsun. Kızı tanimiyordu. Babasi zorla sozlendirdi. Askerdeyken izne geldiginde sonra askerliginin bitmesine 1 ay kalmış askerden dondugu gibi ben seni istemiyorum kusura bakma diyip atmis yüzüğü. Yani aralarinda bi sevgi bişey olmamış daha 1 ay sadece sozlu kalinmis o da zorla. Biz 4 senedir beraberiz.
Ben sana diyeyim 1 yıldan sonra ilişkiler bozulmaya başlıyor senin 4 yıl olmuş çocukta evlenmeye hazır. Senin evlenmenle ailevi sorunlarının hiçbir alakası yok her zaman hayatta sorunlar olacak. Sen niye başka sorunlarım var diye hayatını askıya alıyorsun? Adama 4 sene çok güzel bişey yaşatmışsın gelip başka biri mi konsun istiyorsun? Uzun ilişkilerden sonra bi ayrılıkta erkek kısmı hemen başkasıyla evlenir bunu bilmiyor musun? Şu an tam kıvamındayken evlenmen gerekiyor sonra gelip ağlama
Evet ama yasimdan dolayi ailem istemiyor daha erken 25 de evlen diyorlar. Ben 21 yasina gelicem nerdeyse
Ama birbirimizi cok seviyoruz yani tabi hersey sevgide degil ama kafa yapilarimiz uyuyor birbirine cok anlayisli biri bu huyunu seviyorum. Ve saygılı. Normalde erkekler kavga edince ya da ne bileyim ayrilinca kufur eder falan agzindan bir kere bana karsi kufur duymadim. Kotu aliskanligida yok ha sadece sigara var. Onun disinda evi var askerligini yapti beni bekliyor
Seni bekliyorum diyor. Yoksa ben Şu an evlenelim desem nikahi basar. Bende aslinda hazir hissediyorum gibi. Cunku annem ise gittigi icin ev islerini ben yapiyorum temizlik yemek vs biliyorum. Ama yasimdan dolayi istemiyorlar
Nasıl istiyorsan öyle olur evliliğin:) ha 3 yıl ha 5 yıl sonra ne fark eder
Canım sen diret ben seviyorum 3 4 yıl sonra evlensem de bir şey değişmeyecek vakit kaybı olur sadece eğer siz kabul etmezseniz ben yine de evlenicem ben hayatımdaki erkekten eminim de
Kacmaktan baska care bırakmazlar. Elimden geleni yapıyorum yapicam 3 kere istemeye gelicekler oyle dedi. 3 unde de vermezlerse kacicaz dedi. Baska care kalmıyor çünkü. Hic istemezdim kaçmayı babamin evinden gelinlikle cikmak isterdim ama baska care birakmiyorlar
Bana aşırı baskı yapıyorlar. Yani bazi kizlar mesela kiz arkdslriyla erkek arkadaslariyla dışarı çıkıp geziyor cafeye falan. Ben dun halamla cafeye gittim diye demedigini birakmadim halamla yani halam sonuçta. Bunaldım.
Kendi hayatını kurmalısın yaşın küçük değil artık. İnsanların sana biçtiği hayatı yaşarsan gün gelir ellerini ayaklarını çekerler hayatsız kalırsın.
Ay sana bisey sorucam az önce noldu anlatayim bunun icinde fikir alayim senden
Sevgilimin 4 yıl onceki eski sevgilisi instagramda hikayesine bakmış benimkinin. Sifresi bende var. Kiz hikayesine bakmış ama istek atmamis mesaj falanda atmamis sadece bakmış kendini farkettirmeye dikkat cekmeye mi calisiyor anlamadim. Sevgilisi var bi de şu an hatta 15 gun once evlilik teklifi almis kız. Baktım hesabına ama benimkinin hikayesine bakmasindaki amaci anlamadim Ama biz ciddiyiz evlenicez yani simdi sizce kızı engelliyim mi yazayim mi yoksa gormemis gibi mi yapayim. Belki benimkide farketmemistir hikayeye baktığını
Hiçbir şey yapma görmezlikten gel. Bence yarın buluşun fotoğraf çekilin storye atın. Ay bu çok güzel çıkmış hikayemize atalım de. Hayır dicek hali yok. Kız da görmüş olur.
Beni asla paylaşmaz hikayesinde
Kimsenin görmesini istemiyor erkekler cok ekli. Yuzuk takinca ortak hesap yaparız diyor. Sahsi hesapda istemiyor.
Bu durum sana da saçma gelmedi mi? Erkek gururla paylaşmalı. Asla paylaşmaz diye bir şey yok sen istiyorsan paylaşacak. Nasıl sevgili bu o zaman?
Bende istemiyorum ki zaten yuzuk takilinca ortak hesap açıp zaten beraber fotograflrmzi koyucaz. Bende onu paylaşmıyorum.
Bak canım şu an o kız evlilik teklifi almış sevgilisinden. Tüm insanlarda olan bir şey vardır, evlilik korkusu. Kız şu an bu korkuyu yenmek için etrafında olan tüm erkeklere bakacak, acaba şu anki bana evlenme teklifi eden birinden daha iyi birini bulabilir miyim diye. Tüm erkekler dediysem buna senin sevgilin de yani onun eski sevgilisi, ve hatta diğer eski sevgililer de dahil. Bu korkuyu aşmak için herkese bakacak hatta bi kaç kişiyle görüşmeyi bile deneyebilir. Yani demek istediğim senin sevgiline de şöyle bir bakması bu yüzden. Belki ona da yazabilir ama korkma her şekilde kârlı sen çıkacaksın. Eğer seni seviyorsa kızın attığı adımlar cevapsız kalacaktır ya da terslenecektir.
Benim sevgilimin de instagram hesabi bende. Ama fotohrfmz yok hesap biyografisinde tarihte yok koymak koydurmak istemedim çünkü zaten hesabı bende diyem hani koysa ne yazar koymasa ne yazar hesabi bende ve güveniyorum da zaten. Simdi hesabina tarih koymasni isteyeyim mi
Bence tatlı dille hesabımıza çıkmaya başladığımız günün tarihini koyalım diyebilirsin
Sabah biraz sert çıkışıp söyledim. Koy gibisinden emrivaki yaptım. İşte suanda eve geçince yazicam da artık sert çıktım bi kerede nasil diceksem
Emirvaki yapınca ne dedi
İşte telefona bakamiyor eve gidince yazar
Ama keske emri vaki yapmasamiydim
Hayır öyle düşünme eğer bir şey yaptıysan sonuna kadar arkasında istikrarlı bi şekilde dur. Yine emirali yapmaya devam etme ama kesinlikle istediğini yaptır. Tatlı dille konuşmaya devam et ve isteğinden geri adım atma
sevgiline sahip çık
Çıkıyorum zaten sevgilimim sucu yok ki kizin arkdsi deneyin yazmis bende cevap verdim biz mutluyuz diye. Simdi de kizin kendisine mi yazip ikazda bulunsam diye düşünüp sordum
Ayrıl
Sebep
Sevgilimin sucu ne bu durumda
Eski sözlüsünün arkadaşıyla iletişim kurmamalı
Eski sozlusunun arkadasiyla zaten iletisim kurmuyor. Kizla takiplestigi falan yok hesaptan mesaj istegi geldi. Kizi tanimiyor.
Engelle geç djdj
Sebep