En son ilişkim biteli 2 sene oldu. İlk cinseliği onda yaşamıştım onun ilgisizliğinden dolayı bitti ve unuttum onu. Sorun şu şu an flörtüm var mutluyumda 6 saatlik uzaklıkta bana daha buluşmadığımız halde birbirimizin geçmişini biliyoruz ve ikimizde kıskancız. Eski ilişkimi biliyor bu çocuk sana ulaşmaya çalıştığında ben muhattap olucam dedi. Eskisinin telefonlarını açmıyordum engelli listemde ama annesi aradı beni numarayı bilmediğim için açtım. Son kez görüşün öyle vazgeçsin senden falan dedi. Detaylar uzun bayaa bugün yaşandı olay anlatmaya çekiniyorum flörtüme çünkü mutluyum ve endişelenmesini istemitorum, gerginlik olmasın. Beyler ne önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gerek yok, annesine ilişkim var konuşmamıza gerek yok dediysen eğer :)
Tabiki de öyle dedim oğlu yanındaymış twlefonu aldı eline bak sakın bana yanlış yapma önümüzde bi engel kalmadı ailemle konuştm aileler tanışacak çok değiştm falan dedi. (normalde hiç diretmez 1 sene sadece benim çabamla yürümüştü o yüzden inanamıyor başkasını sevmeme) bende istemiyorum dedim. Kadın bunları duyunca gerek kalmadı oğlumu uzak tutarım tarzı konuştu bağırdı oğluna. Bende kapadım teli
e tamam o zaman, sen halletmişsin zaten boşuna gündemin olmasın. hem söylesen ne karın olacak
Aymen haklısın her gün o çocuk rahatsız ediyor, mu diye sorduğu için kafam karışmıştı. Bide s0rekli omunla dedikodj yapıyoruz her konuyu konuşuyoz bişey anlatmayınca içimde kalıyor 😂 ama anlatmıcam kurtuldum nasılsa
e yani, boşu boşuna huzursuzluk olur dimi canım gerek yok :)
Her boku söyleme. Kendi alanınız olsun. Kendi hayatındaki meseleyi yaşamayı ve kendin çözmeyi bil. Her şey onu ilgilendirmez. Mal değilsin.
Gereksiz geçmişi açmak geleceğinize bakın sorgulamayın
Ondan hiçbirşey saklamadığım için aklım karıştı
Geçmişi boşver. Yırtılmış don tekrar dikilmez. Söz bana ait 😂
Anlat ama ayrilabilir
Anlatmıcam vazgeçtim
Seni seviyormy bu tur olaylari adabilirmi
Evlilik karari alsaniz o gece kanama olmsa kanama olmayabilir zardan dolayi iliskilerde belki bakire olnimda kanamasi olmamistir.
Anlamadım, ne alaka
Ne yasandi tekrar
Zar ne alaka abicim? Biliyo zaten bakire olmadığımı da bu ne alaka
Okumamisim tam sevitorsa sorun degil ilrde basina kakarsa tartismada
Diğerinde bakireydim de noldu? Baş tacı mı etti? Ya da analarımız gözünü kocasıyla açtı da noldu cefakar oldular
Kıymet bilmeyen insan her türlü bilmez. Altın çamura düşse de değerini kaybetmez.
Seviyormusun onu
Neden ayrildin oncekinden
Ya ne önemi var bitti işte istemiyorm
Neden agreslfsin iyi olmani isterim simdikiyle nasilsin senle evlenmeyi dusunuyormu
Agresif değilim. Evllilik çok masraflı ve maddi bi birikimimiz yok. Düşğmmek içim çok erken
Calisirsanuz herseyiniz olur sevgi ask. olsun
Flörtüm diyorsun farkındaysan?
1 ay oldu. Ondan birşey saklamak istemediğim için. Sürekli 7/24 konusuyoruz onunla 1 senelik ilişkimde bu kadar ilgi görmedim
Asla paylaşma. Gerek yok.
Anlatma
Hayır
.
Dur şimdi
iyice tanı önce
Bende böyle düşünüyordum 3 haftadır sürekli telde konuştığımuz için ailem öğrendi 😂 benim gibi kıskanç erkek kankalarım bilsin öyle görüş dedi. (onlara anlatmadım daha) ister istemez flört dönemi hızlı geçti
olsun iyi tanı
Yurtdışına gitti şu an 1.5 ay sonra yanıma gelicek görmeye. Ayda 2 kere görüşebiliriz sanırım. 5 ayda yeterince tanırmıyım uzak mesafe de. şu an 3 hafta oldu
Anlatacaksın tabiki
Herkes ilişkini bulandırma yazmış. Söyleme niye durduk yere gerginlik yaratıcaksn diyorlar.
Sahtekar insanlar dünyada çok önemli olan kalıbının adamı olmak
Senin kız arkadaşın bu olayı anlatsa rahatsız olır muydun? Dün yine rahatsız eden var mı dedi. Yok dedim. O çocuk için laf arasında elin oğlu işte dedi ama ses tonunda şey vardı dediğine kendi bile inanmadı. Cidden unuttum o çocuğu sırf flörtüm var diye muhatrap olmuyorum anlatınca da gerginlik olsın istemiyrm
Bana insanlar imamın karısı dahi olsa herşeyi anlatır zaten ben uzaktan biriyle ilişki yaşamam flört vb olayı olmaz takiliriz ilerisi belirler ilişki olup olmayacağını
Flörtte de aynısı okuyor ilerisi belirliyor. Takılmalıkta tensel temas hızlı olduğu için karşı tarafı tanımaya zaman kalmıyor bence. Hisler daha geri planda oluyor. Bi nevi cimsel performansa göre seçmiş oluyorsun
Hayır bu çok yanlış eğer abaza taraflar değilse iki tarafta cinsellik yaşadıktan sonra daha samimi ve gerçek bir ilişki yaşanır
Erkek olduğun için kendi cinsini daha iyi bilirsin bi erkeğin abaza olduğunu nasıl anlarız? Bazıları yavşamaz etmez ilk adımı sen atarsın sonra bi bakarsın başka kızlarla
Kadına doymuş adam bulamazsin öyle kolayca bu ülkede bu 200 binde bir falan çıkar
Uzaktan ilişki kabul ediyorsa o zaten baştan elenmeli sağlıksız
Buluşunca sosyal medya hesaplarımıza fotolarımızı koyucaz
Gerek yok
Her gün soruyor aradı mı seni diye hayır diyince yüzümden anlamaz umarım (yalan söylemeyi beceremediğim için çok dürüstüm sanırım) ama anlatmaktan vazgeçtim ortalık bulanmasın