Yengemin tavırlarını hiç beğenmiyorum sizce düşündüğüm hatta korktuğum şey olabilir mi?

Abim iş için İtalya'ya gitti henüz yeni evliler, son 3-4 gündür yengem sürekli biz de kalıyor (32 yaşında) evde aşırı açık saçık giyiniyor, bana çok yakın davranıyor, sürekli vücudumla temas halinde omuzlarıma masaj yapmaya çalışıyor falan tamam bunlar gayet normal şeyler, ama dün yaptığı hareket hiç hoşuma gitmedi, kollarımı sıkarak kasların baya irileşmiş keşke abini de spora yönlendirsen gaza getirsene şunu spor yapsın dedi annemde oradaymış fark etmedim o an kadının bile yüzü düştü, sigara içmek için balkona çıkmıştım annem birden yanıma gelip yengenle bu kadar samimi olmayın rahatsız olmaya başladım oğlum dedi, eee ben napabilirim anne yengem sonuçta dedim, gerçekten ben de çok rahatsız olmaya başladım sırf o biz de diye şu an arkadaşımın evin de kalıyorum işin kötü tarafı abinle hiç mutlu değilim bir ara müsait olduğunda başbaşa uzun uzun konuşalım olur mu diye mesaj atmış, iyice şüphelenmeye başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem boşuna evliliklerine karşı çıkmadı hissetmiş kadın.
Yengemin tavırlarını hiç beğenmiyorum sizce düşündüğüm hatta korktuğum şey olabilir mi?