Abim iş için İtalya'ya gitti henüz yeni evliler, son 3-4 gündür yengem sürekli biz de kalıyor (32 yaşında) evde aşırı açık saçık giyiniyor, bana çok yakın davranıyor, sürekli vücudumla temas halinde omuzlarıma masaj yapmaya çalışıyor falan tamam bunlar gayet normal şeyler, ama dün yaptığı hareket hiç hoşuma gitmedi, kollarımı sıkarak kasların baya irileşmiş keşke abini de spora yönlendirsen gaza getirsene şunu spor yapsın dedi annemde oradaymış fark etmedim o an kadının bile yüzü düştü, sigara içmek için balkona çıkmıştım annem birden yanıma gelip yengenle bu kadar samimi olmayın rahatsız olmaya başladım oğlum dedi, eee ben napabilirim anne yengem sonuçta dedim, gerçekten ben de çok rahatsız olmaya başladım sırf o biz de diye şu an arkadaşımın evin de kalıyorum işin kötü tarafı abinle hiç mutlu değilim bir ara müsait olduğunda başbaşa uzun uzun konuşalım olur mu diye mesaj atmış, iyice şüphelenmeye başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem boşuna evliliklerine karşı çıkmadı hissetmiş kadın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Masaj yapması da normal değil. Kadındaki de iyi cesaret. Uzak durmak gerekir. Anneler hisseder ve hep haklı çıkar
Abine söyle bence ve abin annenin istememesine rağmen evlenmişse yazık seviyor demekki. belki o kadın sana iftira atacak ve ona inanacak🙁
şaka bir tarafa, abinle konuş.
Olmaz ne desin abisine
Açık açık mesajı göstersin, evde olduğu için gitmedim falan filan
Ayyy tövbe lütfen uzak dur. lütfen mumkunse görüşme bi süre. Böyle olaylar çok oluyor. Şahit oldum da. Nolur lütfen gerekiyosa abin gelene kdr engelle.
Şey
Mesafeli olucam.
Evli misin? Evli değilsen mesela wp de sözler paylasa bjseyelr payla mesela "❤A" boyle biseyelr koy bi süre sanki hayatinda biri varmış gibi yap
Hayır bekarım hayatımda biri vardı zaten ama ayrıldık hangi ara birini buldun der inanmaz yani.
Buldum de ona kanitlama geregin yok. Ya da Geri baristik falan de bisey bul düşün
Yengen niyeti bozmuş 🤔
Bence sen yengeni hallettin... Bari sen yapma Bırak başkası yapsın
Bence de tehlikedesin dikkat et boşluk verme sakın. Bilmem sen ne düşünüyorsun ama bu konuyu şüphelerinde eminsen abinle konuşman iyi olabilir
Uzak dur. Abinle aranı ömür billah bozabilir bu vaziyet
şüphelendin sadece yani 😛
Artık şüpheyide geçti neredeyse emin olmaya başladım özellikle o mesajdan sonra dank etti.
hadi ya, başka🍿🍿
haydaa ee napmayi planliyorsun😑
Soğuk mesafeli davranıcam.
Eğer gerçekse yengen uçmuş
O senin yengen, yengen
Olabilir uzak dur en iyisi
Abine söyle boşasın
👍👍