Bir erkek bana "kardesim sayilirsin skinti yok" dedi bende kardesim mi? Dedim. Sende benim abimsin su an cok mutlu oldum gercekten hic sana o gozle bakmadim vs. Dedim. Hatta benden kacmana gerek yok benim yanimda rahat olabilirsin ben rahat bi insanimdir dedim. Arkadaslik teklifi bile sundum abi kardes olarak. Ister misin? dedim goruldu atti. Sonra hala abimsin dimi dedim engel atmis. Amaci ne bunun?
Güncellemeler
+1 yıl
Gncll
Güncellemeler
+1 yıl
Kdkd
Kardesim sayilirsin dedikten sonra abimsin vs. Dedim soru detayi asagida?
Bence de mesela kuzenimin arkadasi kuzenime ablama falan kardesim falan diyo oyle yaklasiyo bana gelince boyle onlarin yaninda daha rahat benim yanimda degil sebebi nedir
Bildigin kaciyo cocuk bende gercekten sen benim abimsin (kina da biraz bakisip kesismistk) o yuzden dedim ki bi kac gun kafam karismisti ama simdi eminim gercekten sen benim abimsin hep boyle kalalom vs. Dedim engel basti
Bana karsi durust ya da acik sozlu olsaydin 1 sansimiz olabilirdi belki ama oyunlara gelip acik sozlu olmadin ya beni tamamen kaybettin bundan sonra iki dunya bir araya gelsede degil seninle arkadas olmak sevgili vs. Bile olmam
Ya knk sen niye bu kadar takıyorsun ki, engellesin silsin naparsa yapsın, bu adam senin yanında duramayacak demek ki, şimdiden gitmesi senin yararına olmuş, yarın sen zor bir durum içindeyken sacmalasa mesela, daha kotu bir durum olurdu senin için, kurtulmuşsun öyle düşün.
Bugun dugunde arada kesismistik bana baktigini falan gordum bi kac sefer sonra aksamina yazdim gunduz biraz sert cikmistim ona ozur dilerim vs dedim oda sorun yok sen benim kardesim sayilirsin :) dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaaa baktı senden ona iş yok basmış engeli. Abi kardeş ayagına neler oluyor bil istedim 😎
Boyle ise uzulurum gercekten
Üzülme aksine sevin
Bence de mesela kuzenimin arkadasi kuzenime ablama falan kardesim falan diyo oyle yaklasiyo bana gelince boyle onlarin yaninda daha rahat benim yanimda degil sebebi nedir
Bildigin kaciyo cocuk bende gercekten sen benim abimsin (kina da biraz bakisip kesismistk) o yuzden dedim ki bi kac gun kafam karismisti ama simdi eminim gercekten sen benim abimsin hep boyle kalalom vs. Dedim engel basti
Sktr et ya haha
Niye noyle dabraniyo ya srvgili mi olmak amaci
Biriside burda demis ki konusurken o kisi ben olabilirim demis
Yaaa boşver sana gitmez o bence
Sonra saka yaptigini soyleyip nedenini sorup goz kirpmis
Gitmez derken
Oama cidden onu abim olarak goruyodum o beni kardesi olarak gormemis mi yani
Adam sana boncuklu tabanca sıkmış sen roket atmışsın 😂😂
Evette beni gercekten kardesi olarak gormiyo mu yqni anlamadim
Ama ben durust oldum ona ve rahat ol dedim her seyi birlikte konusabiliriz dedim daha ne diyebilirim acik olmasi icin
Hala oyunsa derdi beni kaybeder
Yok yok o istese gelirdi, kaçmış şu an 😉
Hghfgh o kisi sen misin yoksa :)
Abimsin dedim kacak bi durumuda yoktu
O hep benden kaciyo zaten
O kişi Benim 😄 diyormusum 😄 tabiki de hayır ☺️ senden niye kaçıyor acaba yani niye başta böyle birşey dedi ki 😉
O kisi gercekten sensen eger kusura bakma ama allah belani versin yani uzak dur benden
Su engeli baatin ua bu saatten sonra hicbiseyiz seninle
Bana karsi durust ya da acik sozlu olsaydin 1 sansimiz olabilirdi belki ama oyunlara gelip acik sozlu olmadin ya beni tamamen kaybettin bundan sonra iki dunya bir araya gelsede degil seninle arkadas olmak sevgili vs. Bile olmam
Mumkunse o engeli kaldirma bidaha.
Bu arada sen kafayi yemissin gercekten gelmissin 26 27 yasina ama hala cocuk gibisin
Dostum sen gerçekten çok dolmuşsun ya keşke ona söyleyebilseydin bunları 😂😂 illaki bir karşılık verirdi 😅
Yok engellemis beni banane
Hayiryani bozuldum
Ya knk sen niye bu kadar takıyorsun ki, engellesin silsin naparsa yapsın, bu adam senin yanında duramayacak demek ki, şimdiden gitmesi senin yararına olmuş, yarın sen zor bir durum içindeyken sacmalasa mesela, daha kotu bir durum olurdu senin için, kurtulmuşsun öyle düşün.
Seks için birlikte olmak istemiştir
Bende istiyorum onunla ama olmaz ki
Neden olmaz
Neden onunla olmaz
Aramiz bozulsun istemiyorum hem abi olarak benimsedim onu
Benim icin degerli aramiz bozulsun istemiyorum
Heo boyle kalmak istiyorum onunla ko hep aramiz iyi olsun ona da buju dedim ama engellemis beni
Yaz bana özle den
Ben yazamiyorum sen yazar misin
Yazdım
Korkumuş senden 🥳 slls
Neyden korkucak
Bilmiyorum 🤷♂️
Korkmus mu cidden
Ne dedin ki
Ozele gelir misin
Yazabilirsin? Özelden
yakınlık nsll
Bugun dugunde arada kesismistik bana baktigini falan gordum bi kac sefer sonra aksamina yazdim gunduz biraz sert cikmistim ona ozur dilerim vs dedim oda sorun yok sen benim kardesim sayilirsin :) dedi
Sonra ben oyle diyince goruldu atip engellemis sonrada
neyin hawasında
Nasil?
neden oyle diyip engelliyor
düğünde insanlar çok öekici giyiniz
sende oyle
Ben biraz seksi bi kizim acikcasi kkkx dugun degil kina idi
boyun kaç senin
167 hafif kiloliyum goguslerim buyuktur popomda guzeldir
büyük ggs sewmem
ama hafif kilo iyidir
boyunda kısa değill..