Evlilikte şiddet affedilir bir hata mı? Şiddete sessiz kalan kadın güçsüz kadın mıdır?

İyi geceler,
Hayatta asla dememek gerekiyormuş neye asla dediysem başıma geldi boğuldum aslalarımda. Eşimle çok severek evlendim bir yıl önce kendiside 23 yaşında. Ailemin onayı yoktu çünkü üniversiteye yeni başlamıştım. Eşimden evlendigimiz günden beri şiddet görüyorum ama öyle böyle şiddet değil yani sinirlendiğinde gözü hiç birsey görmüyor. Ama çok iyi bir insan ama sinirlendiğinde herşey bitiyor dövüyor sonra beni getirdiği halı görünce benimle oturup ağlıyor ozurler diliyor. Şiddet gördüğünü kimse bilmiyor kimse yakıştırmazda bana zaten benim gibi birine ama ne yapacağımı bilmiyorum hem çok seviyorum ama bir yandan içimden böyle aşk batsın diyorum. Kendiside avukat yeni mezun oldu ama şiddetin meslekle alakası yok işte. Ailem duysa zaten babam hayatta bırakmaz beni bu evde. Ne yapacağım ben lütfen mantıklı yorumlar yazarmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ölüm bir kurtuluş dimi?
Evlilikte şiddet affedilir bir hata mı? Şiddete sessiz kalan kadın güçsüz kadın mıdır?