Beni cok seven bir sevgilim vardi... cok romantik, kibar, gentleman. Babam onu istemedi yinede vazgecmedik. Anne babasi baska bir ulkeye tasindilar ama o benim icin burada kaldi. Bildiginiz guzel bir iliskimiz vardi... Sonra bir babamin arkadasinin oglu beni begenip hoslanmaya baslamis. Babam onunla tanismami istedi, ve bende dusundumki tanisip sonra anlasamadik diye bitiririm dedim. Bu durumu sevgilime anlattim ve o benim bunu bitirmemi istedi. Cocuk cok kibar, nazik ve cok iyi biri kaba da davranamadim ama yine de bitirdim. Bir gun sonra sevgilim benden ayrilmak istedigini ve bu iliskiyi artik istemedigini, maddi olarak hazir olmadigini ve yolumdan cekilecegini soyledi. Bende soke oldum ve bunu boyle bitiremezsin dedim cunku biliyordum beni cok sevdigini... Bir kac kez ayrilmaya calisti ama birakmadim. Sonra dediki seni ihanet etti zanettim ve o zaman lar sanki senden sogudum bende senin yolundan cekilmek istedim ama hata yaptigimi anladim duygularim geri dondu dedi. Diger cocukta hic vazgecmiyor israr ediyor inat esiyor benimde gorus diye. Sevgilimin benden sogumasi ve beni biraka bilecegini unutamiyorum hep aklimda affedemiyorum... keske biraksaydim diyorum ama simdi seni birakmayacagim diyor, diger cocukta hic ama hic vazgecmiyor. Ben mantikla kararlar alan insanim, hislerimle hareket etmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bir yanda sizden vacgecebilen sevgiliniz bir yanda sizden baskasini istemeyen bir yabanci... turkcem cok iyi degil lutfen kusura bakmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim oldugunu soylersem o cocuga babam bana kizar... simdilik saklamaliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar