Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Sizce seven sevdiğine sevdiğini söylemeli mi?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
efendimiz sav in bu hadisi şerifi , flört edenler için değildir.. arkadaş anne eş evlat kardeş vs gibi helali olan insanlar içindir. öncelikle bunu not düşeyim.
.. her doğru her yerde söylenmez. flört meselesi islamda yoktur öncelikle ,. ama bu konuya girmeyeceğim.. ben şahsım adına eğer ki bir karşı cinsi seviyorsam , sadece ve sadece eğer ki onunla ileriye dönük ciddi bir düşüncem varsa ve bu insan evli barklı vs değilse söylerim. bunu söylediğim an ok yaydan çıkmıştır ve o insanla evliliğe kadar gidecek bir ilişki talep etmişimdir an itibariyle. bu yüzden hem önüme çıkan herkese bunu söylemem hem de kabul edilme ihtimali görüyorsam söylerim bunu. beni reddedeceğini bildiğim bir kadına demem bunu gidip de.. öte yandan yukarıda saydığım en yakınımızdaki insanlara bunu söyleme konusunda hemen hepimizin çok eksik oldupunu düşünüyorum. elin kızına - veya adamına diyelim… bunu çalakaşık söyleyen bizler , annemize babamıza veya evlatlarımıza eşimize dostumuza söylemiyoruz her nedense..
Seven elbette sevdiğine sevdiğini söylemeli. Anacak şöyle bir olay var ki. Ben aşık olunan, ya da hoşlanılan insana daha ortada doğru dürüst bir şeyler yokken seni seviyorum demesini pek doğru bulmuyorum. Bu cümle o kadar değerli bir cümle ki. Yalnızca bunu duymayı haketmiş ve sevdiğini hissettiğimiz insana söylenmeli sadece. Aksi halde durduk yere biri gelip. Bize bu 13 harfi kullansa, hangimiz bu kelimenin hakkını hemen verebiliriz ki? Hem bir insana önce sevdiğimizi hissettirmeli sonra bunu söze dökmeli ve onun bunu haketmesini beklemeliyiz. Yalın'ın da dediği gibi.
Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var?
Seven sevdiğine sevdiğini söylemeli, saklamamalı, soğuk yapmamalı
Öbür eig kime vermişim bak ikinizi şenlendirdim bugün
Rica ederim🙂
Söylemeli :)
Teşekkür ederim 🥳
😃
Cevap
66Cevap
Her ne kadar bunu diyip de hiçbir şey olmayacaksa da; herkes dürüst olsun artık, net olsun. Kadın/erkek farketmeksizin seven sevdiğine sevdiğini söylemeli. Özellikle kadınlar; söyleseniz ölmezsiniz. Biz söylersek erkeğin g*tü kalkar diyorsunuz. Ee sizin bu yaptığınız egoistlik değil mi? Siz niye yapıyorsunuz o zaman? Belki sizin onu sevmeyeceğinizi düşünüyor ve utanıyordur ama siz ona söyleseniz belki de çok mutlu güzel bir aşk yaşayacaksınız! Anı yaşayın dünyaya bir kere geliyoruz. Her iki cinsiyet de en azında sevdiğini belirtme konusunda gurur yapmamalı.
Sevgi sözle değil icraat ile belli olur. Sana bir sürü methiye düzeceğine yanında olsun sadık olsun zor gününde destek çıksın yeter. Sevgi zor zamanda belli olur. İyi gününde herkes yanındadır ama zor gününde herkes yanında olmaz sadece sevdiğin yanında olur. Hani derler ya evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta bollukta darlıkta ölüm bizi ayırana dek işte bu sözün kanıtı olması için her zaman yanında olması lazım söz ile söylemeyi bilmez sevmez belki ama yaptıklarıyla sevgisini belli etmiş olur.
Bence kesinlikle söylemeli. Ben şimdiye kadar hep söyledim. Böyle diyince sanki iyi bir halt ettim gibi oldu ama tam öyle değil😂
Bir faydasını görmedim söylemiş olmanın fakat hiç değilse içimde kalmadı yani. Belki karşıdaki de senden bir adım, bir belirti bekliyor ama sende çıt yok onda yok öyle sap gibi kalıyorsunuz.
Ayrıca sadece aşk ilişkileri olarak da değil. Sevdiğiniz her kim olursa olsun sevdiğinizi söylemelisiniz bence.
Karşıdan alacağın cevabı az çok kestirirsin bu gibi durumlarda.
Kesin olumsuz olacağı düşünülüyorsa bence söylenmemeli.
Boşu boşuna gerilmeye gerek yok.
Ama sen yinede beni dinleme benimki
Gurur...😂
Ben başıma geleceği az buçuk kestiriyorum😂🤦♀️
Hayırlısı diyelim o zaman💋
Seven sevdiğine sevdiğini söylemelidir, aksi halde “Anlatmalıymış meğer” diye yakınır durur. İş işten geçtiğinde, artık o yoktur. İki kelimeyi söylesek belki bambaşka bir yol çizilir ama söylemeyince, o kendine başka yol çizer. Ayna ne güzel söylemiş; “Anlatmalıymış meğer”
https://www.youtube.com/embed/fbRHRfRIqpsHayat çok kısa bedeli ister mutluluk olsun ister hüzün sevdiğine sevdiğini söylemelisin...
Söylemeli üç günlük dünya. Ben artık pat küt söylüyorum içimden geçenleri aman ne düşünür aman yanlış anlar mı aman onun da hissi var mı aman g*tü kalkar mı hiçbirini düşünmüyorum
Peygamberimiz ne söylediyse, en doğrusunu söylemiştir..
"... evet, söylememek başkasına fırsat vermek demektir"
şimdik bella thorne ve rihanna seviyorum .
söylesek ne olacak ? .
o yüzden çok şey etmeye gerek yok.
Karşıdaki kişiye göre değişir tabii. Bunun yanı sıra doğru zaman olması da çok önemli. Yanlış zamanda yanlış insanla doğru ilişki olmaz çünkü.
Aşk meşk işlerinde onun sevdiği biri varsa söylenmez eşi sevgilisi varsa falan
Diger her seyde tabii ki söylenmeli hissettirilmeli
Karşılık alamayacaksa gerek yok. Bazı şeyleri cümlelere dökmeye gerek yok. Bırak his olarak kalsın ve zamanla yok olsun.
bence söylemeli beli doğru anı beklemeli belki çok geç kalıcak olmuş bile olsa söylemeli içindeki acıyı söndürmeli.
Söylemeli tabi ki. Söylenmeyen her vakit başkasına fırsat vermektir.
İçinde kalmasın. Erkek ya da kadın olsun seviyorsa söylesin.
Söylemeli 3 günlük dünya bir bakmışssın o yok bir bakmışssın sen yoksun cok geçten daha kötüsü yoktur hayatta
Tabi ki söylemeli yoksa o ilişkinin tadı tuzu olmaz
Sevdiği insanın hayatında başka biri varsa söylememek daha iyi bence.
Evet ya seven sevdiğine sevdiğini demeli, hoşlansa bile söylemeli. 🙂 Ama o masum duygular üzülmemeli. 😔
sevdiğini söyleyemicekse bi zahmet hayatımda durmasın boş boş tavırları çekemem
Söylemeli bir kelebeği sevdiğini ertesi gün söyleyemezsin ama doğru zamanda önemli tabi
Ben aşkımdan ölsemde hiçbir kıza sevdiğimi söylemem
Söylemeli yoksa söylemeden o kişiyi kaybetme ihtimali var🥺
Sevgi her zaman söylenmeli ve hiss ettirilmeli bence
Kadına seni seviyorum dersin. O hangi pozisyondu der🤦♂️
Tabiki söylemeli sessiz sinema oynamayacagiz herhalde.
Valla efendim ben utansamda sıkılsam da bi müddet sonra söylüyorum..
Hak edecek biriyse söylemeli ama haketmediğini düşünüyorsa sussun
Ben hep söylerim, ama çokta söylememekte lazım mış.
Tabi ki söylenmesi lazım. En fazla Red eder.
Kendi kendime bunu yaşayacağıma söylerim olur biter.
Bence seven sevdiğine sevdiğini söylesin 😏
Bugün varız yarın yokuz.
Yok ya bana ters ben söylemem ki zaten öyle biri yok.
Fırsatı varken söylemeli..
Ben söyleyince reddediliyorum o yüzden söylemem uzak dururum
Söylemeli bence. Bende çok sevdim ve söyledim. Ha şu var ki benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyormuş ama seviyormuş bilmiyorum çok karmaşık ama içinde tutmadan söylenmeli
Tabiki kime söylesin iş arkadaşına bakkala mı 😉 😁🤣🤣🤣
Konuyu aşk olarak ele alırsak duruma göre değişir kalkıpta başkasını seven birine ilanı aşk etmek aptallık olur
"Kural bir;
Sevdiğini söylersen kaybedersin.
Kural iki;
Sevdiğini söylemezsen başkasıyla oluşunu izlersin."
Dün e kadar söylesin kafasındaydım. Ama bugünden sonra söylemesin gerek yok. Sonra bazı tiplerin egosu tavan yapıyor...
bence söylemeli yahu, hangi devirde yaşıyoruz dalga gececek hali yok ya
Hayatınızı mahvetmeyeceginiz insanlara söyleyin sevdiginizi.
Söylemeli. Söyledim reddedildim cunku ciddi kisilikler ilgi cekmiyo.
Ben söylemem. Söylemem için körü körüne, delicesine aşık olmam lazım.
yok söylemesin içinde kalsın yesin bitirsin somra kendini
söylemeli ölümlü dünya 5 snye sonrasının garantisi yok
Söylemeli dünyaya bir kez geliyoruz
Evet
O da bana sevdiğini söylüyor
Hissettirmesi çok daha önemli.
Söylemeli tabii ki ama hislerinden eminse söylesin
Hisset meli kalkan yer olursa indirmeyi bilmeli
Evet geç olmadan demeli bence
Unutamıyorsa yıllardır evet
Söyleye bilse 7 sezonluk dizi çıkmazdı.:''''
Ahhhhhhh J. Dornannn 🤗😍😍😍
Evet söylemeli..
Evet ama herşeye de hazırlıklı olmali
Yarın ne olacağı belli değil, söylemeli.
Olumsuz dönüş olacaksa ağzımı ıslatmam.
evet söylemeli , ama yasak aşk falan değil
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin.
Söylemeli.. Geç olmadan...
Evet kesinlikle söylemeli...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?