Sevgilimle zina ettim çok pişmanım?

Öncelikle lütfen okuyup beni linçlemeden yardım etmenizi istiyorum. Ben kapalı bir kızım. Allah tesettürü nasip eder inşallah bir gün. Neyse benim 2.5 senelik konuştugum birisi var. 1 senedir evlilik düşünüyoruz 6 ay once de sevgili gibi davranmaya başladık. İlk zamanlar cok masumduk el ele tutusmayı bırak Yanlıskla dokunmazdık bile birbirimize. Bu kişiyi ben zamanla sevdim çünkü bana göre kültürsüz ve gerçekten kendını geliştirmemiş birisiydi ve bende üniversite mezunuyum. Tamam dedim insanlıgı merhameti var kültür olur, kendini geliştirir vs dedim ve ona kitaplar aldım okusun etsin , öğrensin diye. Neyse bi süre yaptı geri bıraktı yani bi yapıyo bir yapmıyor. Ben gerçekten allah için evlilik istiyorum diye yalvardım ettim nolur günaha girmeyelim vs dedim 6 ay önce elimi tuttu sarıldı ilk kez ve bu arada 22 yasımda ilk kez elimi bir erkek tuttu. Bu zamana kadar namusumu hep korudum. Ama son 1 aydır işler çığırından çıktı ve çok utanarak söylüyorum zina ettik ve asla bunu yapacağım aklımın ucuna gelmezdi. O olaydan sonra cok ağladım tevbe ettim imanım zedelendi ve kendime çok kötü damgaları layık gördüm. Aradan az zaman geçti ve gene oldu ama onun ısrarları bana yılgınlık getirmeye başladı. Sadece öpeceğim diyip ileri gitti ve bu bir nevi kandırmak. Ben hep imanı yerinde olan erkekle evlenmek istemiştim ve şu an ben allah için ayrılıyorum ve o kişiyle olursam gene onun nefsine sahip çıkmayacağını biliyorum. Seviyorum fakat bir günah işledim diye devamını getirip daha fazla günahkar olmak istemıyorum aramızda son zamanlarda küfürleşme arttı saygı tamamen bitti allah rızası için ben iffetimi korudum şu son 1 aya kadar bu saaten sonra hayatıma nasıl yön verebilirim?
Sevgilimle zina ettim çok pişmanım?