AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ben.
ben korkuyorum.
güven genelde söylediklerinin tersi ilişkide bile çıkarken
evlilikte ne olur.
Yok, 😉
Kim korkmaz
Yooo neden ki
Evlilik güzel bişey bence korkulacak bi durumu yok
Maaaldir o
Korkuyorum
korkmam
O kişi bennnnn⁉️
Sevgikinle mi
Siz peki
Hayır korkmuyorum
Bende korkmuyorum ama şu devirde düzgün pek yok gibi
Doğru diyosnuz devir kötü ama bu devirde doğru insanı bulmak çok önemli vede o da bir anda hiç beklemediniz anda karşınıza çıkıyo bazıları bunları elinin tersiyle iterken bazıları sahip oluyo
Şu devirde geçmişi normal kız var mı açık olcam başkası ile bilmem napmıs kızı napım en ufak birşey yaşamış kızı
Yanlış dşncelerdesiniz erkeklern gneli etrafnızda herşeyi yaşamş kzları gryosunuz btün kızların hepsi a ynı sanıyosunuz ynlış önyrgılardasınız
Hiç görmedim öyle biraz genel evet ama birde
O kafa var mı diye bakıyorum günümüz laylaylom
Evlilik oyuncak değil yani atıyorum evlendim iki sonra kadına araba çarptı bir ömür bakarım aldatmamda engelli olsa misali
Ömürlük insan nasıl olcak bilmiyorum
Peki siz erkekler nasılsınız yani sizin geçmişinizde hiç mi ilişki yaşamadnız ya da brlkte oldunuz hiçmi bi kadın olmadı
Hiç bir kızla hiç bir şey yaşamadım bir gün evlenirsem evleneceğim tek kadın olsun istedim
O zaman bu devirde ömürlük bi bayan yoksa ömrlk bi erkekte yok bence çnkü her kadın herşeyi ilk yaşaması gerekiyosa bence erkeklerinde ilk yaşamaları gerekiyo ewleneceği insanla btün ilklerini yaşamalı her iki tarafta
Onun için bekledim zaten ne zaman evlenirsem evleneceğim tek kadın
Yani bilmiyorm kadınların bakireliğine bakılıyo ediyosa erkeklerinkinede bakılmalı bence ama bizim toplumumjzda hep erkekler üstn erkekler herşeyi yaşarlar sonra gelirler helal süt emmiş kadın ararlar bu çok mantıksız tamam bu devirdeki kızların yaptıklarını da tavsif etmiyorum ama sizce sadwce kadınlardamı suç
Hayır erkek de de suç ben nasıl olurda eşim dışında başka kadına dokunayım
.. şimdi bakirelige bakmak derken şimdi başkası ile sevişmiş bir kadın bakire olsa bile bana göre değil aynı şekilde erkek için
.. bir kadın eşine ait olur başka erkeğe değil
Peki bişe sorcam evlenmek istiyosn bundan öncesinde bryle birliktelk yaşadn seviyorm aşığım falan dediniz diyelim sonra kızla ayrıldınız evlilik içn nasıl birine bakarsnız
Helal süt emmiş birliktelik yaşamamış bi kız bulmaya çalışırsınız demi
Yani evlilik için biri ile tanıştım onunla bişiler yaşadım ayrıldım ondan sonra nasıl birinemi bakarsınız dediniz
Aynen öyle
Evlenmeye karar verdniz bakacanız kişi eşinizolcak
Ancak ben evlenmeden öyle birşey yapmamki zaten söylerim bak nikah olmadan ne olursa olsun bir birimize dokunmak Yok
Belli mi olur 3 ay sonra evlencez ama yarının garantisi var mı mantığı ile dokunmam
Olasılıkları düşünelim olduki yaşadınız sonra sevgilinizle ayrıldınız evlenmeye karar verip evlenecek aday arıyosunuz
Karşıma çıkan kişiye söylerdim senden önce böyle böyle oldu ve bu sefer kendim gibi bakarım
Gidip de Bir kadın biri ile öpüşmüş diye Yok demem
Bakın yapacanız şey öpüşmesini duysanız bile karşıdaki kadına küçümseyerek bakmak olacaktır siz ilk önce bir bayanın hayallerini duygularıyşa oynayıp brlikte olsunuz sonea bırakıp gttinz o sevgiliniz artık evlenmesi kolay olmayacak çnkü sevdiği adamla brlkte oldu ewleniriz düşüncesiyle vede artk belli bir noktaya gelir artk ya canına kıyar ya da kötü yola düşer snde hiç bişeyden habersiz helal süt emmiş birini bulup evlilik yoluna girersin bu dünya kadınlar içn çok acımasız halbuki kadınlara yapılan bunda muamele erkeklere yapılsa erkekler nasıl olurdu acaba
Yorumlarınız çok güzel teşekkür ederim eline sağlık
Şimdi küçümseyerek bakmam
.. şimdi ben bir kadın ile bişiler yaşayıp bir kere bırakmam
Ancak kadın ayrılmak istiyor ise ben napabilirim
Evet dünya kadınlar için baya adaletsiz
.. bir kadınla birlikte olup hadi eyvallah yapan çok erkek var tabi kadının durumunu hiç bilmez bu kadın ne duygular neler yaşıycak işte o duyguya Sebep olmamak için hiç bir kadının günahına girmedim yoksa çok basit bu devirde
Bu devirde suçlu olrak sadece kadınları görmemek lazım kadınları suçlu duruma düşürenleri görmek lazım yani erkekleri
İşte hayat erkekler ne yapar ise normal kadın yapınca orspu damgası oysa o erkekler de erkeğinn orspusu
Yaş kaç
İşte bu yorumunuza katılıyorum kesinlikle 👏🏻
Korkmuyorum dediniz beş para etmez alkolik veya seni her gün döven küfür eden eve bakmaz etmez seni aldatan biri gelmesin den korkmuyormusun
Korkmuyorum kendi terchlerimi bildğim için öyle insanlara karşı hep uzak olmuşumdur ve evet eğer bi ewlilik olrsa o da aşık oldum adamla olr
Zaten çoğu erkek ilk görüşte kendilerini hemen belli ediyolar genellikle bel altı düşnceleryle o zaman diyorum işte bu benim hayatımda asla olmayacak bi kişi
Özelden konuşalım mı müsait iseniz
Buyrun konuşlm
Nasıl yazcam size
Tqce947
@Tqce947
Siz yazın
Gizliden çıktım
Malesef yeni olduğum için yazamıyorm
Takip edin