Aşk İlişkileri Arkadaşlar uzak mesafeli ilişki yürü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Telgramda tanıştık gayet yakışıklı bır beyfendı ben İstanbul oda Bitlis de uzak mesafe engel olur mu Güncellemeler+1 yıl Peki statü etkiler mi o Dr. Ben aşcıyım Arkadaşlar uzak mesafeli ilişki yürü mü? Cevapla İlişki Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Şu yüzyılda mesafe sorun olmuyor pek bence insan sevdikten sonra mesafelerin kısalması en basit şey gibi duruyor 0 0 Yorumla
sefaaa92 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Gozden uzak olan gonulden de oluyor yureyebilir belki ama cok zor asiri zor. 0 0 Yorumla
Ateş_su35 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Önemli olanlar mesafe değil ki gelip çok yakın yerlerde oturup ilişki yürütemeyen var o yüzden merak etme çok güzel yürür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Telegramda yakında ki kişilerden tanışmadın mı? Bitlis çok uzak nasıl çıktı 0 0 Yorumla
bayram_040 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl yani birbirine ayda 3 4 kez gelip gitmeler olur ise olabilir 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Kendısı gelecegın söyledi benım gitme şansım yok Yorumla bayram_040 +1 yıl yalnız doktor ise senin ile sadece sevişmek için gelir Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla bayram_040 +1 yıl doktor bir insan kendi dengi biri ile evlenir de ondan canım Yorumla Soran +1 yıl Hhahahahahahaja haklısın Yorumla bayram_040 +1 yıl konu eğer bil ki bir erkek 1 ay içerisinde ya da en fazla 2 ay içerisinde sekse getiriyor ise sevişmek istiyordur Yorumla Soran +1 yıl Haklısın teşekkürler Yorumla bayram_040 +1 yıl rica ederim de sanki senin ki senin ile cinsellik konuşuyor Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır hiç konuşmadı Yorumla bayram_040 +1 yıl ne kadar oldu konuşmaya başlıyalı Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta Yorumla bayram_040 +1 yıl daha erken miş canım seni tam kıvamına getirsin ondan sonra bana hak verirsin Yorumla Soran +1 yıl Yok canım oyle birşey yaparsa kendisi kaybeder Yorumla bayram_040 +1 yıl ama her kadın her erkek gibi sende seksi seviyorsun ve yok demezsin buna Yorumla Soran +1 yıl Orası ayrı konu ama boyle bır konu açarsa hemen herşeyı bıtırırım Yorumla bayram_040 +1 yıl neden bitiresin ki seksi seviyorsan ben olsam zevk almasına bakarım Yorumla Soran +1 yıl Bence evlenmeden. Oyle şeyleri hoş bulmuyorum Yorumla bayram_040 +1 yıl şöyle bir şey seks yapmak ile konuşmak farklı şeylerdir Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama herşeyın yerı ve zamanı vardır bu flort ya da sevgili iken degıl Yorumla bayram_040 +1 yıl artık sevgili iken millet konuşmayı bırak seks yapıyorlar onun için zevk almana bak derim Yorumla Soran +1 yıl Ben o insanlardan degılım ama Yorumla bayram_040 +1 yıl hiç sanal seks muhabbeti yapmadın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla bayram_040 +1 yıl ister isen dm bunları konuşabilirz Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla bayram_040 +1 yıl sen bilirsin benim cinsel sohbetim güzel dir :) Yorumla
endeisss Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl birbirinizi seviyorsanız yürür tabii ki neden yürümesin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç görüşmedik sadece telegram Yorumla endeisss +1 yıl bende erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum 2 yıldır buluşma imkanınız varsa sorun olmaz canım birbirinizi tanımaya odaklanın Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Şu trol soruları sormaktan bezmediniz mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yemın ederim trol degıll Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İstanbul dan bul bence bi tan insan var Burda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok onu daha samımı hissediyorum Yorumla Alfa80 +1 yıl Doğrudur ne diyim Yorumla
körisosluhalley Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yurumez 0 0 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şu yüzyılda mesafe sorun olmuyor pek bence insan sevdikten sonra mesafelerin kısalması en basit şey gibi duruyor
Gozden uzak olan gonulden de oluyor yureyebilir belki ama cok zor asiri zor.
Önemli olanlar mesafe değil ki gelip çok yakın yerlerde oturup ilişki yürütemeyen var o yüzden merak etme çok güzel yürür
Telegramda yakında ki kişilerden tanışmadın mı? Bitlis çok uzak nasıl çıktı
yani birbirine ayda 3 4 kez gelip gitmeler olur ise olabilir
Kendısı gelecegın söyledi benım gitme şansım yok
yalnız doktor ise senin ile sadece sevişmek için gelir
Ne alaka şimdi
doktor bir insan kendi dengi biri ile evlenir de ondan canım
Hhahahahahahaja haklısın
konu eğer bil ki bir erkek 1 ay içerisinde ya da en fazla 2 ay içerisinde sekse getiriyor ise sevişmek istiyordur
Haklısın teşekkürler
rica ederim de sanki senin ki senin ile cinsellik konuşuyor
Yok hayır hiç konuşmadı
ne kadar oldu konuşmaya başlıyalı
1 hafta
daha erken miş canım seni tam kıvamına getirsin ondan sonra bana hak verirsin
Yok canım oyle birşey yaparsa kendisi kaybeder
ama her kadın her erkek gibi sende seksi seviyorsun ve yok demezsin buna
Orası ayrı konu ama boyle bır konu açarsa hemen herşeyı bıtırırım
neden bitiresin ki seksi seviyorsan ben olsam zevk almasına bakarım
Bence evlenmeden. Oyle şeyleri hoş bulmuyorum
şöyle bir şey seks yapmak ile konuşmak farklı şeylerdir
Biliyorum ama herşeyın yerı ve zamanı vardır bu flort ya da sevgili iken degıl
artık sevgili iken millet konuşmayı bırak seks yapıyorlar onun için zevk almana bak derim
Ben o insanlardan degılım ama
hiç sanal seks muhabbeti yapmadın mı
Hayır
ister isen dm bunları konuşabilirz
Gerek yok
sen bilirsin benim cinsel sohbetim güzel dir :)
birbirinizi seviyorsanız yürür tabii ki neden yürümesin :)
Ama hiç görüşmedik sadece telegram
bende erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum 2 yıldır buluşma imkanınız varsa sorun olmaz canım birbirinizi tanımaya odaklanın
Şu trol soruları sormaktan bezmediniz mi?
Yemın ederim trol degıll
İstanbul dan bul bence bi tan insan var Burda
Yok onu daha samımı hissediyorum
Doğrudur ne diyim
Reklamlar kalksin diye yorum bos yani
nsş tanışma
Yurumez
Yürür
Olur tabiki uzaktan ne olduğunu bilemezsin
Neden olmasın?
Zor ya
Olmaz olmaz olmaz olmaz.