Doğru bildiğime emin olduğum ama yanlış bildiğim konuyu savunmak ve karşı tarafın açıklama yapmasına fırsat vermemek, çevrimiçi olduğu zaman kimle konuştuğunu öğrenmek istemek, gereksiz yere ortamda kız varsa kıskançlık yapmak, kafamda kurup tartışma konusu bulmak, sinirlenince engellemek. Ben başlı başına hataymışım yazarken onu fark ettim bu kadar yeterli başka aklıma gelmedi 😄
Öz eleştiri yapabilmek de büyük bir erdemdir. Kendi hatalırınızın bilincinde olmanız ve bunları görebilmeniz gercekten büyük bir olgunluk. Kendinizi de tümüyle "ben yanlış insanım" gibi görmeyin. Duygular ve his yoğunluğuyla ilgili bunlar çünkü. Biraz uçlarda yaşıyoruz aşkı sanırım.🙂
Dıt dırıt dıt.. Birisi büyüleyince tabi ki düşünemiyoruz, düşünemedikçe ani kararlar veriyoruz ve şaak olan yine bize oluyor. Aşık demeyelim de öyle fazla değer verdiğim bir kişi olunca fevri hareketlerim oluyor. Bazen sabır sabır sabır diyorsun ama ufak ince detaylarda patlıyorum. En büyük hatam fevri hareketler oluyor. Ama artık kendimi daha iyi dizginleyebiliyorum.
Herkese karşı kendim gibi davranırken ona karşı aman kırmayayım aman üzmeyeyim diye başka birine dönüşmemdir. Sonunda olduğum kişi değil bir başkası oluyorum. Kendin gibi davransana, canım.