Çok kötüyüm dostlar boşanmak?

Ben esimle defalarca konuştum birlikte vakit geçirmemiz gerektiğini. Oyun oynamamasini oynuyorsa da belli saatlerde olmasını daha bir sürü sorun var. Boşanmak istediğimi söyledim bu ellinci boşanmak istemem oda tamam artık bende bosanmak istiyorum dedi aileleri çağırdık. Ben çekemem artık kızınızı kabul ediyorsa ben buyum karakterim bu ilgi veremem ilgi anlayışım bu ben evime ekmek getirme davasındayim canım cicim aylarını geçtik dedi. Mesele sadece ilgi değildi ama neyse. Çok düşüncesiz bir insan aynı zamanda. Kendi ailem bile beni suçladı aldatma yok şiddet yok eve bakıyor daha ne istiyorsun diye üstüme geldiler kendimi o an suçlu hissettim dedim tamam çocuğumuz var ben böyle kabul ettim onu dedim geri vazgeçtik. Ama bana dahada ters davranmaya başladı ben napacagimi bilmiyorum intihar etmek istiyorum artık nerde o beni seven üstüme titreyen adam. Biliyorum gelip yanaşacak canı biseyler istediğinde onun dışında yüzüme bakmayacak. Ben fahise miyim ya bıktım artık bunu söyleyince bile ee evlilik buymuş Allah kahretsin o zaman evliliği. O an bitirecek cesareti göremedim kendimde maddi durumum yok üniversite mezunuyum ama atanmadim. Kpss calisicam atanirsam hemen Ayrilicam.
Çok kötüyüm dostlar boşanmak?