Arkadaşlar ben bir yıl önce bir çocukla tanıştım ben 22 yaşındayım o ise 28. Ara ara buluşuyorduk flört ettik bir süre yan yana gelince de yakinlasiyorduk yani çok fazla ileriye gitmeden. şu an beni istemiyor her yerden engelledi ama ben onu çok seviyorum çok bağlandım ulaşamıyorum ona ne yapacağım nasıl unutacağım ben bu çocuğu çok acı çekiyorum. Beni istemesini nasıl sağlayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüzsüz olma bu kadar. Başka birini al hayatına. öpüşünce geçer
Onunla öpüştüm, seviştim çok bağlandım ona
Olsun. Kadın biraz ağır olmalı. Koşan değil koşturan olmalı.
Kendini değersizleştirme bu kadar. Biraz sabret geçecek. O bir hataydı diyeceksin.
Umarım geçer ne yapabilirim mesela geçmesi için
Enstruman çal. spor yap. Kitap oku. Hareketli müzikler dinle. Ve konuşabileceğin bir erkek arkadaş edin.
Teşekkür ederim görüşün için çok sağol🤗
Rica ederim. Sıkma canını. Çişlinin biri için :) iğrenç biri o ya. Kaka yapıyor düşünsene. ondan sonra wc ye girseydin ığğğ nefret ederdin ondan :)
Keşke girseydim ondan sonra😂
:) evet. sıkma canını. Çok iyi biri çıkar karşına. Evlensen pis kilotlarını makinaya atacaktın ığğ çok iğrenç. iyiki kurtulmusun bırak :)
Ahahaha teşekkür ederim yorumların için😂😂😂
Rica ederim. Hayat kısacık ve her anı çok değerli. Sana verilmiş hayatı milyarlarca insandan biri olan o canım için heba etme. Saniyesini bile onun için harcama. Gülümsemek için bahaneler üret.
Çok sağol:)
Çok salak biriydi ya gözü hep başkasında idi
Sende sağol.
Onu bu kadar sevdigin icin kaybettin muhtemelen maalesef
Onu bir daha nasıl elde edebilirim ki😔
Bence vazgec bu sevdadan erkek elde edilmek istenmezse kadin elde edemez bence..
Yani her yerden engelledi ulaşamıyorum ona hiç umut kalmadı yani benim için
Bence bu kadar deger verme ona hak etmiyor seni.. Bi suru insan var dunya uzerinde
Ama onunla öpüştüm, sevistim çok değer verdim ona çok bağlandim gerçekten benim için kolay bir şey değil ondan vazgeçebilmek
Yapacak bi sey yok.. O seni oylesine terkediyorsa kullanilmissin anlamina geliyor bu uzgunum.. ve bu karakterde birine uzulmeye degmez
Kullanilmislik hissini nasıl atabilirim üstümden bunu da kabullenemiyorum
Zamanla alisacaksin hic bi sey olmamis gibi dusun bu konulara hic odaklanmamaya calis hayatindaki sorumluluklari yerine getir kendi kendine yapicak isler uret.. Arkadaslarinla eglen beraber sacmalayin guclu dur duramazsan oyna zamanla gucluyum dedikce gucleneceksin vucudun bu dusuncene adapte olacak
Bi de en onemlisi prensiplerin olsun hayatta istemedigin seylere ya da erken buldugun seylere kimse icin evet deme.. Bi tarzin olsun bu da seni korur ve kendine olan saygini artirir..
Tamam denerim. Teşekkür ederim yorumların için:)
❤🌸🙃
❤🧸🖤
Çivi çiviyi söker bulunmaz hint kumaşı değil boşverr
Ama çok seviyorum çok bağlandım😔
Başkasını da seversin saplantı haline getirme şansını dene gerçekten :)
Ya onunla çok şey yaşadım öpüştüm, sevistim o ise beni kullanıp attı ve her yerden engelledi
Başka kişilerle daha çok şey yaşarsın takıntı yapmaaaa
Bir daha asla ya
Niye ki hem onu unutursun
Yani kullandırmam bir daha kendimi o anlamda
Heee tabi ki kullandırma
Yok teşekkür ederim
Rica ederim benim de böyle bi ilişkim olmuştu 6 sene önce ben bile daha unutamadım
Ya seviyeni düşürme obsana muhtaç sen ona değil elini salla.
Bir ömür geçse bile yazmaz bana öyle biri umursamaz duygusuz
Erkek genelde bel altı düşünür
Ben çok sevdim ama
Bizde sevdik ama başkasının altında gördük
Nasıl vazgeçtin
Dilimi dişlerimin arasında eze eze vazgeçtim unutmadım
Unutmak çok mu zor
Zor evet onunla yaşadıklarını unutamazsın
Maalesef her ilişkide olabilen şeyler
Ben alışkın değilim bunca şey yaşayıp bir anda bitirmeye
Zor oluyor kolay değil duygusal biri için
Ne yapılır ki unutmak için
Yani benim de başima geldi farklı insanlar çivi çiviyi söker misali
Anladım teşekkür ederim görüşlerin için
Rica ederim
Yakınlaşırsan böyle olur herşeyin vakti var ilişkiye girmesen de olur yakınlaşarak Sevda olmaz
İlişkiye girmedik ama baya yakinlastik bu yüzden mi soğudu sence?
Erkek zaten yakınlaşmaya bakar yakınlaştıkça kaçar basit kız olarak görür herşey ilişki değil bakire kızla ilişki demek başına kalmasından korkar
Yani şu an onun gözünde basit kız olduğum için bir daha bana hiç bakmaz mı
Boşta kalırsa yüzeysel yakınlaşmak için gelir sadece kullanır gider
Kullandırma kendine yazık etme
Çok öfkeliyim ona karşı Allah belasını versin
Yok teşekkür ederim yine de
Rica ederim
Yüzsüzlük yapma boşver
Ama onsuz çok acı çekiyorum başka kızlarla konuştuğunu bile bile nasıl tahammül edecem buna
Ya saçma sapan konuşma engellemiş diyorsun daha ne gerek var hayatında olsa nolur sen acı çektim diyorsun öldün mü? Noldu sana değer vermeyen karaktersiz birinden kurtuldun ama sizin gibi cahiller anlammaz hep bir erkeğe mahkum olurlar
Ya haklısın evet ama ben onunla çok yakinlastim öpüştüm, seviştim çok bağlandım ona ondan vazgeçebilmek benim için o kadar kolay bir şey değil
Gayette kolay Hint kumaşı mi ayrica kullanmış hala bağlandım diyorsun gerek yok vazgeç önüne bak belki daha hayırlısı çıkar bak o gelicek yine yanlış yapicaksin
Zaten kullandığı için de çok öfkeliyim ona karşı
Öfkeli olmanın bir önemi yok artık farkindaysan izin veren olarak sende hatalisin yaşadıktan sonra mi engelledi
Evet yani başka bir kızla konuşuyordu hatta
Ee hala görüşmemek konusmamak için çok sebep varken neden hala o seni karşılıksız seven çıkar
Bide başkasıyla konustugunu bildiğin halde istiyorsun pes
Çok gurursuz ve aptalım
Yani kusura bakma ama öylesin dost acı söyler bak kafan mı karışık boşlukta misin bilmiyorum ama bırak hata yaptın ama geç değil bırak
Tamam denerim teşekkür ederim yorumların için
Önemli değil sen hata yapma da