Merhaba arkadaşlar geçen bir erkekle konuştum gayet hoş evlilik yolunda birini aradığını söyledi bende amacım tamamen evlilik üzerine olduğunu söyledim çünkü artık evlenmek istiyorum. Daha sonra çocuk benden resim istedi bacak resmî bende çok erken nereden çıktı bu dedim atmıyorum dedim. Ondan sonra çocuk seninle inatlaştım o fotoğrafı bana atacaksın dedi bende ne olursa olsun atmadım sonra sen benim sözümü şimdiden dinlemedin dedi bende böyle saçma sapan konu yüzünden mi senin sözünü dinlemediğini anladın dedim beni başka şeylerle yargıla bedenimle değil dedim daha sonra çocuk konuşmayı kesti ama sürekli kadınım olacaksın evleneceğiz diyordun sizce smacı neydi neden böyle fotoğraf istedi açık saçık giyenemezsin oraya buraya gidemezsin sadece bana özel olmalısın dedi amacı farklı olsa bu şekilde konuşmazdı anlam veremedim sizce neden böyle davrandı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Lafta sözde herkes ciddi ama özde boş sıfır icraat yok. Tabi ki niyetim ciddi diyecek evlilik düşünüyorum diyecek ki seni sömürecek kullanacak!
Yaptığın çok hoş olmuş, iyi olmuş, sıkma canını üzme kendini bozma moralini sektör et, koptuğu yerde bırak gitsin..
Yine de ne zamandır tanışıyordunuz ve yaşlarınız kaç?010 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 27 daha yeni tanışmıştık 4 5 gün
- +1 yıl
Oha yani 😅 derhal sektör et kurtulduğunu şükret 😊
Gönlünce olsun
Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans sensin
Evlilik düşünmen güzel Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😊
Genel olarak hiç kimseye inanma güvenme insan evladı nankör çiğ süt emmiş her şey beklenir
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için biz evlenme niyetinde oluyoruz ama karşımızdaki yok fotoğraf yok öyle yok böyle çağımız çok kötü yerlere kayıyor artık evlenebilecek insan kalmamış herkes menfaatçi ben erkek olsam namuslu kız bulduğum zaman kaçırmam direk nikahı kıyarım ama erkekler yok oranı aç yok buranı göster hangi zihniyetle hareket ediyorlar anlamış değilim
- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler. Bende hep yuva kurmak istemiştim zaman içinde duyduklarım gördüklerim soğuttu, güven sıfır..
Ablam ve kız kardeşim görücü usulü evlendiler, tabi tanıma tanışma oldu hani söz nişan. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar. Niyeti ciddi olan biri al ananı gel dediğinde gelmeli, adı konarak başlamalı olursa olur olmazsa hayırlısı 😅
Bir tek o yok ya 😅
Genel olarak yok denecek kadar az ama yine de vardır tek tük mesele denk gelmek denk gelmek için çabalamak 😊
Ne insanlar tanıdım düşüncesiz ama sen böyle boş insanı bile düşünüyorsun hayret 😅
Genel olarak kızlar evliliğe yanaşmıyor sevgili olmak istiyor, gezmek tozmak istiyor en azından benim gördüklerim
Direk nikah olmaz ki😅
Önce biraz tanımalı tanışmalı sohbet muhabbet sonra gelecek beklentileri istekleri hayalleri bakalım ortak yönler var mı birlikte bir hayattta mutlu olabilir miyiz çok şey var evlilik kolay mı😊
Soran+1 yılEvet ama ben direk evlilik yolunda istiyorum çünkü çok uzatınca dediğin gibi ilişki cıvıyor saçma sapan muhabbetlere giriliyor demekki daha Zamanım var Allah nasip etmiyorsa bir bildiği vardır
- +1 yıl
Bende öyle ister'dim eskiden hayırlısı..
Gönlünce olsun 😊
Allah nasip etmiyorsa deme nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırari kaderde kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir evlilik cüzi irade
O adama zorla mı şans verdin 😅
Burda şans isteyenleri zorla mı reddettin hepsi özgür iraden😊
Aile eş dost aracı olmuyor mu hayra vesile olan hayrı yapan gibidir
Soran+1 yılZaman yön vermek istiyoruz ama hep yanlış insanlar çıkıyor sende hoca gibi konuştun valla ağzına sağlık 😂
- +1 yıl
O kadar şey yazdım sevgili talebem 😅ok deseydin 😂
Ver işte veriyorsun şu an soru sordun yorumlara yazıyorsun bunlar da zamana yön vermek yapılan ve yapılmayan her şey zamana yön vermektir
İnsanlar genel olarak kötü zaten menfaatçi ve çıkarcı bunlar normal kolay olan ne varki😅armut piş ağzıma düş yok 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin yapmıştım hocalık'ta vakti zamanında 😊
En İyi Cevaplar
Amacı cinsellikten başka bir şey değil. Açık saçık giyinmeyeceksin demesine aldanma. Bunlar en tehlikelileridir. İyi ki konuşmayı kestin. Hayatından tamamen çıkar engelle her yerden.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün erkekler diye genelleme yapmayacağım. Fakat çoğu böyle kızları inandırmaya çalışıyor. Madem ona özel olmasını istiyordu niye işler ciddiye binmeden adı konulmadan böyle birsey istedi🤔 bence inanmamalisin niyeti kötü olabilir ya da seni denemek olabilr 🤷♀️
031 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben hayatıma sokacağın kişiyi çok denerim demişti
Cevap sahibi+1 yılBence inanmamalisin böyle tatlı tatlı kandirabilir dikkatli ol derim benden sana hemcins tavsiyesi 🤫
Soran+1 yıl@Aşka_Aşuk aynen böyle edepsizce denemek insana hiçbirşey katmaz ayrıca her denemenin altında bir gerçeklik payıda vardır yani
Soran+1 yıl@Aşka_Aşuk yani denersin de zaten ben ona başta söyledim hani bu tarz şeyler istemem böyle insanım şu zamana kadar namusumla yaşadım diye yinede niye denersin ki
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk bence her insan bir değil öyle güzel dürüst çıkarsız seven erkekler var kii? Sadece iyi insanlara denk gelmiyorlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk ben iyi olduğum için kötüye denk geldim sjsjsjsjj saka bi kenara gercekten saf sevgiyle seven insanları gördüm çevremde. İyi insanlar kötü insanlara kötü insanlar ise iyi insanlara denk geliyor bu hic bir zaman şaşmaz.🤷♀️
- +1 yıl
Bende kötüye denk geldim ama zorla da şans vermedim belki olur dedim olmadi benim hatam 😅Belki dememeli ikinci şansı vermemeli 😅
Canları cehenneme 😅
Yav davulun sesi uzaktan hoş gelir onları geç 😅
Mesela evli ciftler görüyorum evlerine girip çıkıyorum denk geliyorum o kadar iki yabancı gibiler sokakta sevgililer yürüyor ellerde telefon iki yabancı gibiler aşk bu değil olamaz
Genel olarak malesef haklısın hayırlısı
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk benim çevremin hepsini kastetmedim zaten imkansız ama öyle bir çift biliyorum ki tencere kapak lafı bile az kalır emin ol sanada dengin gelmesi ümidiyle. Herkes güzel şeyler hakeder. Mutluluk herkesin olsun 😇
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk ama hesabınız Şu an bende erkek olarak görünüyor. ya da ben artık pembeleri mavi olarak görüyor olabilirim😂☺
Soran+1 yıl@Aşka_Aşuk arkadaşlar yeter artık resmen akraba çıkacaz az kalsın alt tarafı bir soruydu konu uzadıkça uzadı yaHu 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk yaa aska kapalısınız🤦♀️ yanlis anladim ve susma hakkımı kullanıyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk kardeş olma ihtimalimiz yüzde kaç 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk ana babamız bir bi kere 😂😂neresi uzak🤔
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk evet Havva annemiz adem babamız 😂boyun 1.50 mi😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk valla karşıtı bir kere geri dönüşü yok sanırım 😂😂 1.61 benim boyum kızlara göre benimde standart galiba😂😂
- +1 yıl
Geri dönmek iyi değildir zaten hep ileriye bakmalı geleceğe odaklanmalı 😅
Geçmiş geçmiştir bugün de geçecek gelecekte bir gün gelecek ama gelecekte bir gün geçecek bilmem anlatabildim mi 😂😂😂
Onun gibi bir şey işte 😂hımm bence boyun ortalama diye düşünüyorum standart üstü geneli kısa çünkü 160 bir kız orta boyludur 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk bilmece gibi konuşuyorsun yetişemiyorum anlama kapasitem doldu😂😂bence soruyu soran bizi engellemeden kendimiz gidelim sessizce😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Aşka_Aşuk hahajjajssjs anladim çünkü kimsenin anlayabileceği şeyler gibi gözükmüyorlar. Sorularına bir baktımda hayalet kabul etmiyor 😂😂 sende hoşça kal iyi bak kendine ☺
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nikahlı karın olsam ne la dangoz söz dinleyip bacak atacakmışım ananda babanın sözünü dinledimi bekarken diye soraydın ya. Birde amacı ne diye sen bize soruyorsun amacı zem zem suyu içerek seninle göğe yükselmek
00 YorumlaEvlilik vaadiyle seni kötü emellerine alet etmek istiyormuş ama şükür ki başaramamış.
Nasıl? Diye soracaksan eğer şöyle açıklayayım;
Amacı evlenmek değilmiş.00 Yorumla
+1 yılEvlilik lafı sadece bir yemdi, asıl amaç seninle birlikte olmaktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi ki atmamışsın sonra başka fotolar da isteyip şantaj yapacaktı sana inanmayın böyle şeylere ciddi olan insan böyle şeyler istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle evlilik amacı yokmuş kullanmak istemiş kendisine bağlamak istemiş evliliği kullanarak akıllı kızmıssın atmamışsın yol yakınken dön ilerideki kocana ihanet etme
06 Yorumla
Soran+1 yılYok asla atmadım zaten böyle pis istekler yüzünden kendime namusuma ihanet edemem direk hayatımdan çıkardım
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi yapmışsın gerçekten bende evlilik istiyorum kamu görevlisiyim ama sizin gibi kızlar bana denk gelmiyor sizler de ciddi olmayan erkeklere denk geliyorsunuz
Soran+1 yılMaalesef namuslu olduğum için bide sen çok kapalı kutusun dedi bana böyle gitmez dedi
Cevap sahibi+1 yılBoşver dediklerini gerçekten evlilik istiyorsan tanımak isterim flörtle felan bende uğraşamam sadece namusu bilsin başka bişey aramıyorum
Soran+1 yılBurdan kimseyle tanışmak istemem sadece soru soruyorum insanların fikirleri benim için çok önemli neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyorum ama en aZından danışmakta birşeyler katar insana
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle tabi danışmaktan zarar gelmez hakkınız da hayırlısı olsun sadece ilerideki kovana ihanet etme yeter
+1 yılAmacını belli etmiş baştan senin güvenini kazanıp istediği şeye ulaştıktan sonra bay bay diyecek sana dikkat et derim
00 YorumlaÖylelerine selam bile verme. İlk dakikadan yalanlara başlamış. Amacı evlilik falan değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk fetist herhalde
010 Yorumla
Soran+1 yılO nedemek ya 😂
- +1 yıl
Ayak. hastasi bacak. hastasi gibi yani ince corapli ayaklara bacaklara ilgi duyuyor olabilor yoksa baska bi nedeni olamaz durduk yere bacak istemenin 😁
Soran+1 yılYok hadi onuda geçtim ben başta ona söyledim ben böyle bir insanım hani o tarz şeyleri sevmem sadece evlilik yolunda doğru isteksiz tertemiz bir yol çizmek adam bunları bildiği halde 2 nci günde bacak resmî istedi birde bana diyor ki ben karşımdaki kişiyi çok denerim atmayıncada bana kapalı kutusun sen dedi sürekli Çelişki halinde
- +1 yıl
Ama durduuk yere boyle insan denenmez bacak nedir okadar mi yani neyse galiba Paronayak boylelerinden uzak dur bosver o kaubetti sen kazandin daha gencsin bu yasta evliligin erken degil mi ne yapacaksin evlenip bosver bekar kal ama olsun hayatta herseyin en guzeli ciksin karsina hep mutlu olarak kal
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama gezmek tozmak sevgililik hayatıda bana göre değil evlilik yolunda hiçbirşey cıvıklaşmadan yol almış alıyorsun :) ne yapalım çeyizde hazır 23 yaşındayım olursa olur olmazsa ya nasip diyorum artık 😂😂
- +1 yıl
Yani yasin tam gencliginin baharinda gezip tozman evlenince yapilavak diye kayde yok ki kendin gez kiz arkadaslarinla gez bu hayati yasa doya doya sonra evlen pisman olmaktansa 😆
Soran+1 yılBizde ev kuşuyuz napalım böyle yetişmişiz böyle büyümüşüz gezeyim tozayım günümü gün edeyim böyle isteklerim olmadı hiç sade durağan bir hayatım var yinede şükür 😂
- +1 yıl
Sagligin yerinde ise evdesin disardasin hayatin boyle surmus gerisi bos onemli. olan saglik herseyin gonlunce olsun heyecanli bir bayansin karsindakileri asla kendin gibi gorme ona gore hareket 😉
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Mutlu edebildiysem bende mutlu oluyorum allah yolunu acik eylesin
+1 yılNe bos insanlara denk geliyorsunuz siz ya
013 Yorumla
Soran+1 yılGelmek isteyen kim Namuslu olsakta böyleleri buluyor işte her insan bir derstir Buda Benim dersimmiş demekki
- +1 yıl
Yemin ediyorum boyle burda soru soran kizlara az kaldi kendim teklif edecem bu itlerden kurtarmak icin
Soran+1 yılHahah😂aslında çok fazla birşey değildi sadece evlenmek istiyordum namusumla onurumla ama bir fotoğraf için terk etti beni şerefsiz denmeli ona direkt
- +1 yıl
Boylesine denk gelmeyin lütfen
- +1 yıl
var ya kabul etsen sana burdan teklif ederdim de neyse
Soran+1 yılBuradaki erkekleri ciddiye almam ben kusura bakma
- +1 yıl
Herkes oyle degil reeldeki de pek ciddi degilmis gordun kendin gozlerinle🙂
Soran+1 yılEvet ama bu benim hatam değil yinede o benim için bir dersti şimdi dahada çok dikkat edeceğim adımlarıma
- +1 yıl
Ohho ordan bulma burdan bulma baktın ilgili degil koyarsun tekmeyi oour biter
Soran+1 yılYok ya öyle olur mu ne kadar yanlış düşünce herkes konuş uymazsa yol ver gitsin önce insanın kendine saygısı olması lazım
- +1 yıl
Herkesle konus demedim birisini bul onunla konus olmazsa ayril
Soran+1 yılEmrin olur efendim 😂
- +1 yıl
😂 ya tamam ya
+1 yılKafası p*nisinde adamlardan uzak durun.
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç sizin
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim 23 oda 27
- +1 yıl
İlk sevgilinmi bu senin ve sen daha önce hic sevistinmi biriyle
Soran+1 yılYa arkadaşım sende saçma sapan sorular sorma ben ne anlatıyorum sen ne soruyorsun
- +1 yıl
Bu gün bacak resmi isteyen yarın sevismek ister ama
Soran+1 yılZaten amacının tamamen o yönde olduğu için bende direk sohbeti kestim engeli bastım ama senin bu tarz şeylerde sorman yanlış yani
- +1 yıl
Doğruları söylemek suçmu
Soran+1 yılSöylemek suç değilde bazı şeylerde söylenmez yani ayıp denen birşey var bende soruda zaten kendimden bahsetmişim sende diyorsun ki yok ilişkiye girdin mi yok öyle yok böyle
- +1 yıl
Girdiysen sorun olmaz da girmediysen sorun olur bu seninle iliskiye girmek istiyor kendine temiz birini bul bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım