Uzun yıllardır arkadaşım sırdaşım ondan hiçbir şey gizlemem. Tüm problemlerimi bilir ağlamaklı oldum diye sarıldı sonrada dudağımdan öptü. Böyle tesellinin...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen başını yaslayacak bir omuz olarak bakarken o arkadaş dudağını yaslayacak bir dudak olarak bakmış sanırım olaya. Ana tema yaslamak olmuş...
Evet sarılırken onu da hissettim iğrenç bir durum
Yani dahası da varmış evet yani istemediğin birisi belli ki uzatmadan arkadaşlık defterini kapat gitsin...
Seni kıvama getirip becermek istiyor abayı yakmış sana 😄
Abayi yakmış mi hiç sanmıyorum. Niye yakın davrandı hiçbir fikrim yok
Zeten cinsel olarak abayı yakmış dedim öyle rahat bir insanın sana ciddi ilişki düşünmesi imkansız 😄
Alnimdan öptü sonra da bu ciddi olduğu anlamına gelmez mi vay şrfsz ya
Bazı kızlar kendini kandırmak en ufak şeyde umut bağlamak için elinden geleni yaparlar şunu bunu yaptı diye ona olumlu pay biçme az akıllı düşün sen onun arzuladığı sın sevdiği değil bu cesareti sen vermişsin ona eğer vermeseydin bu cesareti tepkinden korkardı
Evet ben biraz saftirik biriyim. Tepki veremedim. Bidaha olsa bidaha yapar en iyisi bunla görüşmemek beni kullanmış resmen terbiyesiz
Kardeşim seninki saflık dan ziyade iyi niyetli davranıyor sun yok kırılması n yok incilmesin çocuk aklınca kendini akılli zennediyo kendini baksana ablana söyleme demiş oda bikiyo ki ablan duyduğu n da bu durumu ağzına sıca çak ileri dönük tahmin ediyor çakal ablandan tepki geleceği seni tınlamiyo kesinlik le sen ona çok pozitif yaklaşmışsın
Yavaşça hayatımdan cikaricam okul da açılıyo bir aya üniversiteme gider unuturum.
Unuturum derken seviyormuydun onu
Hayatımda ilk defa birine bu kadar yakın temasim oldu. O günü unutmaktan bahsediyorum
Anladım peki unut gitsin en iyi si bu olur
Sizdeki arkadaşlık farklı herhalde.. ya o yanıyor ya da senden bir şey hissetti
İyi ileriye gitmedi.. nerelisin tatlim
Antalyaliyim
Yani biraz ortam farkı olabilir sizdeki arkadaşlıklar biraz FB boyutunda olabilir biraz dedim ama çocuk seni arzuluyor olabilir açık mi giyersin veya seksi misin
Bişey diyim mi çuval gibi giyinirim😄balık etliyim ve de fiziğim normal seksi falan değil. Yüzüm sevimli işte güzel bı kızım ama açık falan giyinmem
Seni merak ettim hani arzulanacak bı kizmisin bı de oralar biraz rahat yerler sanki çuval gibi giyinsen bile o seni arzuluyorsa sevişmek isteyebilir sen ona karşı bir şey hissettin mi mesele
Hissettim kalbim çok hızlı çarptı çocuk eve geldigimde kalbinin sesini duydum o yüzden çok uzun tutmadım diyip gülüp eglendi hatta
Mesela çok güzeldi dedin mi keşke karşılık verseydim falan
Demedim bir an önce gitmek istedim çünkü ben başkasını seviyorum
Onun bundan haberi yoktur umarım yakın arkadaşsiniz ya hani
Haberi var o günden sonra ben mesaj atmadım iki gün geçti sen başkasını seviyosun ama bak ben sana mesaj atıyorum dedi kızdı yine sonra tekrar konuşmaya başladık
O zaman yaptığı karaktersizlik daha ağır yazardım ama arkadaşın diye yazmıyorum aynısini onun sevgilisine biri yapsa gidip adamı vururdu biraz serefsizmiş bence
Haklısın 😢
Ben öyle düşünüyorum yani o argo halini demiyirum bildiği halde dudagini öpüyorsa itin biridir bence ve sirdas goya güzel kardeşim
Unutayım diye öpmüş sanki unutulur bir günde. Benim sevdiğim cocik beni arkadaş olarak görüyor takıntımdan kurtaricakmis beni yalancı
Kusura bakma ama o çocuğu maalesef sırdaş falan değil bı de pskin pişkin guluyorsa tam dayaklık
İletişimi kesicem zaten ciddi falan da değil sevse bu olayı havada bırakmazdi
Yani bilmiyorum ama arkadaşım mis biraz platonik aşık misin
Ben başkasına takıntılıydım hep yanımda oldu sürekli teselli etti ameliyata girdim yanımdaydi yanlış ortamlara girdim başkası olsa akıl vermek yerine giderdi kızdı sövdü ama yanımdaydı. Şimdi de arkadaşlıği aşan şeyler yapıp hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. davranislari ile sözleri birbirini tutmuyor. Duygularımla oynadı beni kullandı
Boşver tatlım takılma biraz piçlik varmış içinde istersen dertlesebiliriz
Yanağını öpücektir kesin sen kafayı sağa ya da sola kırınca öyle bi durum olmuş
Dudak kenarından öptü hissedince sinirlenip sordum nerden öptün diye burdan diyip dudağımdan öptü bu kez de
Niyeti bozmuş ustaaa
Erkek aga bu orada bırakmış işte dua et
Sen de güvenip ağlayıp tüm kalkanları indirirsen elin çocuğuna
teselli değil. belli ki sana karşı bir şeyler hissediyordu ya da en azından seni arzuluyordu.
Demek ki arkadaşın değilmiş. Yani o sana arkadaş gözüyle bakmıyormuş. Uzak dur.
Senden elektrik almış. Şarteli kes 🥳🥳 sşdldl
Ya normal yürüyoduk gideceğimiz yere ulaştık sarıldıktan sonra öptü. Yürüyüp konuşurken yüzüme bakmadan nasıl elektrik aldı ki çok saçma
Tuaf işte sen çözeceksin bunu 🥳
Ahahahaha düşeni zükmeye kalkmış resmen :D
Hayatım yeterince s*kik zaten 😄bir de bu geldi basima
Allah düşürmesin bi kere düşünce züken çok olurmuş :D
Amin kardeşim amin 😄😄
Dur tahmşn edem sevgilin aglattı dimi
Sevgilim değil tek taraflı sevdiğim çocuk ağlattı
İşte anlamadıgınız bu o cocuk opse bayram ederdin dimi
Evet 😄😄
O zaman soyle ornek veriim bir işte calısıyorsun bir ay canın cıkmıs ama patron maas gunu hiç xalışmayan ayın 15 gunu izin alan işe gelsede kaytqrıp duran ama patrona kendini swvdirmiş elemana swnin 3 katın maas verse ne dusunırsun?
Üzücü bir durum ve güzel bagdastirma olmuş
Ben realistim bırak opmeyi baskası için benşm omzumda aglqyqcak kız istersem memeleri avuclayacam napıon demeyecek ben o salak personellerden dwğilim kimse kusra bakmasın
Bencede
Sencede ne
Böyle tesellininn 😂
Heee 😄😄
Yani, seninle farklı düşünüyor söyliyeyim
Anladım benim de sevdiğim var zaten onunla olmaz
Olmazsa iyi
Ona sordun mu
O bana sordu sinirlendiğini anladım bakışlarından falan diye. Ablana söyleme dedi. Konu kapandı
Ablan ne alaka
Ablam bunu sevmez ve taniyo
Bence başka bişey var. Zamanında ablana da yapmış olabilir. Bence ablan la konuş bu totoş pek normal değil bence
Babana söyle ablani işten çıkarsın ablani sarhoş edip ilişkiye giriyorlar falan diyodu. Onunla arasında bir şey yoktur. Sadece birbirlerini sevmiyolar bende bir kez alkollü ortama girdim diye tartıştılar nasıl kardeşini böyle yerlere götürürsün ne biçim ablasin sen falan dedi
İlginç bi arkadaşlık ilginç diyolog lar
😄😄
Nerde yaşıyorsunuz merak ettim nerenin kafası bu kafa 🤣🤣🤣
Antalya da yaşıyoruz 😄😄
Hımm demek oranın kafası böyle oluyor. Sanırım sıcak tan dolayı olsa gerek 🤣🤣🤣🤣. Ben istanbuldayım bak buranın kafasında farklıdır hee 🤣🤣🤣🤣
Bu kadar komik olan ne hayatım kaymış gülüyosun 😄😄
İstanbul a gel görürsün 🤣🤣🤣🤣
Eminönüye geldim vapura bindiğimde cüzdanım yoktu 😄😄😄
Bak gördün mü hemen kafayı yaşamaya başlamışsın 😉
Bak burda adamın kıçından donunu alırlar haberi olmaz 😉
Evet biliyorum yine gelicem 😄😄
🤣 🤣 🤣 Deli. Hoşuna gitti galiba cüzdan olayı
Nezaman nereye geleceksin
İki gün kaldım ya çok gezemedim bir tek büyük ada Ortaköy kız kulesi galata Eminönü sahilin oraları gezdim
Evet hiç hezememişsin özellikle gece manzara olan yerlere git süper dir 😉. Nezaman geleceksin. Akraba var mı burda
Yok ablamın eski kocası orda yasiyo boşandılar ben tek gezmeye gidicem 😄😄ne zaman gelirim himmm Ekim ayında gelirim param bitmeden okuyoruz malum😄😄
İstersen elimden geldiğince yardımcı olurum 😊
Teşekkür ederimmm
Ve okadar erteleme bence. Bak bu hafta Burda olsan gezdirirdim seni
Nedemek elimden gelen bişeyse
Fırsattan istifade:d
Bence sacma
Fırsattan istifade asfghjll^^Rojin
Amacı farklıymış demekki
Aşık olmuş