Kimi anlayış, kimi saygı , kimi ise hoşgörü diyor.
Sizin bir fikriniz var mı?

Canlar, nasıl öfke ve mutluluk bir duyguysa aşkta bir duygudur ve gelip geçer. Uzun yıllar süren bir evliliğin temeline bakmalı. Büyük ihtimalle temeli sağlamdır. Gençlerin ailelerinde geçimsizlik varsa bu davranışları evlendikten sonra kendi yuvasında da yapar. Mesela 40 yıllık evli 5 çocuk sahibi bir çift düşünün. Uzun bir evlilik ama mutlu değil. Çocuklar için feda edilmiş bir ömür ( Cocuklar bahane, onların da görüp öğrendikleri evlilik tarzı bu).. Bu çiftin çocukları anlaşmazlık dolu ve mutsuz bir evliliği kendi evlerinde görüp öğreniyor, farkında olmadan aynısını yaşıyorlar. 5 çocuğun da mutsuz bir evliliğinin olması tesadüf olabilir mi? Olamaz. Lafı uzatmayayım.
Evlenmeden önce mutlaka psikoloğa gidilmeli, varsa bu tip kalıplar düzeltilmeli
Evleneceğiniz kişinin ailesine bakmalısınız. Baba , anneye gençken neler çektirmiş? vs.. Bunları öğrenmelisiniz. Büyük ihtimal aynısını yaşayacaksınız... Zaten erkekler genelde ya annesine benzeyen ya da annesinin tam tersi kadınlardan hoşlanır. Buna da dikkat edilmeli.
Mutlu ve uzun bir evliliğin sırrı temele dayanır. Ama eğer davranışları söylemem gerekirse, hoşgörü, saygı, aynı kültüre sahip olunması, arada aşırı yaş, boy, maddi imkan, eğitim farkının olmaması... En mutlu çift dedikleriniz kac kere boşanma noktasına gelmişlerdir, kaç kere kavga etmişlerdir bilemeyiz. Çünkü evlilikte her şey 4 duvar arasında kalir. Icerde birbirinizi de yeseniz disarda canim gülüm olmak zorundasınız. Yoksa dostunuz kalmaz, yalniz kalirsiniz.
Gönüllerin bir olması sonucu mutlulukta kaçınılmaz oluyor. Anguslar, herşeyi maddiyata bağlamışlar. Eski kız arkadaşım bana paralar veriyordu almadım kabul etmedim. Hemde sizin çoğunuzun hayal ettiği hayattı. 🥳 Sksks
Cevap
43Cevap
Aşk, tutku, güven, sadakat, saygı, dürüstlük, anlayış, empati..
Selamlar.
Fenomenliğin hayırlı olsun : )
Güven ve sadakat..
Ah teşekkür ediyorum 😊
bende yeniyimmm
Hoş geldin..
hoşbuldum
@nisadolunay hoş geldin o zaman 🎉🎉😊
Tutku, arzu, fanteziler, bol temas, saygı, dürüstlük her zaman ne olursa olsun, araya yalan girmemesi, anlayış, değer vermek ve görmek, önem verilmesi, maddi açıdan erkekten beklentisi olmaması kadının, tripsiz, saçma sapan kıskançlıklar olmayan birliktelikler hep uzun ömürlü olur
Uzun birliktelik eninde sonunda mutsuz game over kanka 😂😂
Bence görüşmemek , iletişimsiz mis gibi ilişki kavga gürültü yok 😂😂😂
😂😂
Birini değiştirmek yerine uyum sağlamak amacıyla iki kişiden bir takım olma:)) ben değil biz diline sahip olma, sorunları konuşmak için çözmemek yerine susulup sorunların üzerine sorun eklemek yerine herşeyi çözümleme gibi gibi
Bencil olmamak, muhatabının istek ve beklentilerini de kendininkiler kadar önemsemek, empati, saygı, ilişki haricinde kişisel, özel alanların olması, farklı sosyal çevrelerde ayrı ayrı da vakit geçirilebilmesi
Yazdığınız şeye ek olarak güveni de ekleyebiliriz. Ben ise siz kadınları fazla kıskanmayacağız, fazla sıkmayacağız, özgür bırakacağız diyorum. Çünkü artık büyüklerimizin zamanında değiliz siz kadınlar yazdığım şeyleri arıyor ve istiyorsunuz.
Özveri yani anlayış ve hoşgörü ile 3. kişileri dahil etmemek, tabi ki altın kural bunların karşılıklı ve iyi bir iletişim ile olması...
Uzak mesafe ilişkisi eninde sonunda biten bi ilişki yakın zamanda tecrübe ettim, bu yorumlarda söylenen ne varsa hepsi ilişkimizde vardı ama olmayınca olmuyo🤷🏻♂️
Bilmiyorum bende bu sorunun cevabını arıyorum bilen varsa bana da söylesin tek bildiğim karşılıklı olması gerekiyor her şeyin
Kıskançlık olmaması
Sık boğaz etmemesi
Karışmasına izin vermemek
Olsa da olur olmasa da olur mantığında olmak
Bir kere saygı ve ilgiyi elden bırakırsan kimse kalmaz gibi. Ama ilgi düşüyor zamanla saygı temelini yitirmezse devam ediyor ilişkiler.
bir sırrı olamaz ki
saygı
sevgi
güven
dürüstlük
iyi bir cinsel hayat
beraber gülebilmek eğlenebilmek
empati kurabilmek
Aradaki sevgi ve yasanmisliklar hatrina saçma tartismalari buyutmemek, gormezden gelmek ve devam etmek ayakta tutar. Isin anahtari budur.
O birlikteliğin sırrı şu kullandgn fotodaki muazzam fiziği teni olan hatundur ayağının altına paspas olurum öyle hatunum olsa
Hayatin kisa oldugunu, yillarin cok cabuk gectigini, hayatin zaten zor oldugunu bilmek ve ona gore basit seylere takilmamak. Oyle sacma sebeplerden kavgalar ediliyor ki. Gereksiz kurallar insanlari da iliskileri de yorar
3S kuralı, sevgi saygı sadakat. 8 sene olacak ilişkimiz kasımda.
Zor zamanlarda birbirlerinin yaninda olmak, birbirlerine benzer acilari olmasi
Güven saygı sevgi herşey ya herşeyle birbirlerini tamamlıyorlarki demek ki
Birbirini özlemek sıkmamak arka çıkmak kovlamak kendi alanlarına saygı göstermek
Sevgi. Gerçek sevgi varsa saygı da anlayış da her şey de vardır.
Herşeyin başı saygıyla başlar saygı daim olursa başarı ve mutluluk bir o kadar uzun olur
Maddi sorun olmamasi. Ya da beraber madfi imkansizlikla mucadele.
İlişkiye heyecen katmak farklı fantaziler yaşamak vs
Hoşgörü müsamaha tolerans susmak idare etmek karşındaki insanın iyi yönlerini öne çıkarmak fedakarlık
Şimdi herşeyin başı dürüst olmak ve Merhametli olmak
Birde duygusal olmak çoğu insan da duygusallığı Yok yanlış anlama olmasın duygusal olmak sevgi ile önemli dir
Sevgi, saygı, aşk, anlayış, ilgi, dayanışma, sadakat, değer vermek, empati kurmak, bencil olmamak, sert olmamak (arka oda da hariç-orda isteyen olsun banane), kısaca iyi duygu ve düşünceler.
Kafa yapısı aynı olmalı. Birçok ortak alanınız olmalı. Sıkıcı olur yoksa. Ve günümüzde kavgaları absorbe edecek anlayışlı sakinleştirici bireyler her nekadar zor bulunsada sabırlı biriside olursa yürür gider.
Sevgiliniz ile vakit gecirmek ve onunla çok iyi eglenmek fakat kalben seviyor iseniz maddiyatcılık ile ilgilenmemenizi öneririm cünkü araya maddiyat girdigi zaman hersey boka sarar
Bence sevgi. Çünkü bu saydıklarınız sevgi var olduğu sürece varlar🤷♀️
İlk başta kafa dengi olması önemli arkadaş gibi olmak lazım biraz sonra sadakat güven ve ilişki için çabalamak önemli
İliskide fikirsel uyum yani kafa dengi olmak şart.
*Saygı
*Sevgi
*Empati
*Anlayış
Erkeğin sevgisidir. Eğer bir ilişkide erkek daha çok seviyorsa o ilişki evliliğe gider net.
Evli değilim. ama. solim. fikrimi. saygi saygı saygı sonra sevgi sadakat ve iyi sx
İki tarafında anlayışlı olması iki tarafında bir birine ayak uydurması
Sevgi saygı ve en önemlisi karşılıklı tabiki sadakat
Saygı sevgi sadakat dememe gerek yok diye düşünüyorum çünkü bunlar ilişkinin temel kuralları. Onlar dışında Anlayış ve ortak alanların, ortak görüşlerin çok olması bence.
Uzun ilişkilerdeki en önemli şey güven sonra sadakat en sonda aradaki bağ bunlardan biri eksikse o zaman olmuyor bazıları içinde tatmin edebilmek ☺
Güven saygı sevgi sadakat
Zevksel tensel ve fikirsel uyum.
En mantıklı yorum bu olsa gerek. ☺️
Gerçek sevgi ve aşk , karakterin önemi büyük o yüzden beraber olduğumuz kişiyede bağlı bu. Güven, sadakat, saygı bunlarda olmazsa olmaz
Saygı ve sonsuz sevgi bence
Güven saygı anlayış bide aşk varsa uzun sürer yani
Saygı , sevgi, sabır ve dürüstlük
Atesli bır yatak odası
Kadının dilsiz olması
erkeğin beyinsiz olmaması
böyle saçma bir görüş yap sonra da ben de beyin var de Ebende de var aynen 🙂
yanlış anladığım bir konu yok ama beyninizi sadece bu gibi işlere çalıştırdığın için bir de mizah yapmaya çalışmışsın abi yakışmış mı sana hiç wdlnxlamxlncl neyse
dengesiz bir yoruma dengesiz cevaplar, seni ciddiye bile almıyorum.
Çözen var ise cevabını bende çok merak ediyorum
Anlayış ya sınırını bilmek
Kişiden kişiye değişir benim akrabalar yoğun ve düzenli bir şekilde sevişerek rahatladılar
Her şeyi konuşabilmek ve saygı.
Saygı Sevgi ve seks tir
Kalça yerine bele dayamak değildir bence.
anlayis uyum kultur egitim
Saygı duymak ve arkadaş olabilmek
Anlayış, hoşgörü ve sadakat
şans, anlayış, sadakat ve güven
Gerçek sevgi bitmeyen ask
Bu devirde böyle bişey mümkün değil hanimefendi.
Saygı
aşk, iki taraflı karşılanan ihtiyaç, ssaygı
Saygı ve sevgi 😊👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?