Şimdi ben napim arkadaşlar biraz uzun olacak ama eşimin alkol sorunu var biz severek evlendik 12 yıllık evliyiz bı oğlumuz var naptım ne ettiysem bırakmadı çok kez tartıştık yine aynı 😓içer ama asla bana şiddet uygulamaz çalışır evi gecindirir.. ama başına buyruk dediğim dedik biri.. vaktinin çoğunu gün içinde çalışarak geri kalanını da arkadaşlarıyla alkol alarak geçiriyor.. bize vakit ayirmiyor 😓 dün Çok kötü kavga ettik giderim bırakırım dedim duvardan ses geldi ondan gelmedi ben huyumu bırakmam böyleyim diyo.. benimde annem babam öldüler abilerim ablam var ama gitmek istemiyorum kimsem Yok.. onun ailesi desen vurdum duymaz umursamaazlar ben napim şimdi akşam kavga edince aramış ablama şikayet etmiş oraya gidip konuşmuş ben böyleyim degismem felan filan kimseye muhtaç etmiyorum onları kardeşin sosyal hayat istiyor ikide bir diyomus.. ablam diyoki bu adam böyle değişmez huylu huyundan vazgezmez Bırak naparsa yapsın bitaane çocuk var ona yazık diyo annesi babası kardeşi degistirememis huyunu senmi degisicen diyor 😓 evlenirken böyle değildi çok değişti 😓 bende çirkin değilim eli yüzü düzgün biriyim işimi aşımı herşeyimi bilen dört dörtlük.. böyle olacağını tahmin etmemiştim evlenirken çok sevmiştim oda sevdi Kendi istedi hatta evlenelim diye.. alkolü önceden beri kullanıyormus sordum bıraktım demişti ama bırakamamis aileside birşey caktirmadi 😓 lütfen yargılamadan Cvp verin arkadaşlar ben şimdi napim. Cinsellik desen tok denecek kadar az cok yoruldum.. kimseyi dinlemez inadin biri 😓ailesi desen yuvası yıkılsa umurlarinda olmaz ben napim gidimi kalimi lütfen gerçekten yardımcı olabilecek kişiler yazsın yargilayacakalr değil.. aklım çok karışık 😓 sorunumuz ne bana ne cocuguna vakit ayırması ilgisizlik alkol 😓 yanlış yollara girmek istemiyorum benimde bı insan ihtiyacım olduğunu anlamıyor herşeye defalarca anlattım açık açık konuştum nafile ama bende ilgi sevgi istiyorum benimde hakkım ama yok. nolur yardım edecekler akıl verecekler yazsın.
Güncellemeler
+1 yıl
,,,
Güncellemeler
+1 yıl
Adminler başlığı düzeltmiş, sorumu süper soru seçmişler teşekkür ederim.. keşke hayatimda süper olsaydı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer