Sevgilim normalde saat 6da uyanıyor 8 gibi bana günaydın yazardı ama bu sefer yazmadı ve wpdeki son görülmesi 08.57 benimle konuşmak istemiyor olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya bi salın şu erkekleri ya
Her sabah günaydın yazmak zorunda mı?
Belki kaza yaptı
Yolda kaldı?
Ya belki bugün canı istemedi
Yapmayın bunları 2 ay sonra terketti gitti diye ağlaşmayın
Tabiki her sabah günaydın yazmak zorunda yolda falan kalma ihtimali yok saat 6da uyanıp askeriyeye gidiyor gitmesi yarım saatini alsa yarım saatte hazırlansa saat 8 olur ama son görülmesi 08.57
Hala ne diyor 😂
Allah o arkadaşın yardımcısı olsun
Ya ama öyle ben mesaj attım uyandın mı diye aşkımm günaydın yoğunum sabah sabah seni çok özledim gelicem yazmış
Bir kerede sen yaz hep böyle olursa söyle neden böyle ben rahatsızım de
Erken uyandığı için hep o yazıyordu zaten herkes kafayı yediğimi düsünecek ama insan şüpheleniyor
Haliylen şüphelenebilirsin ama böyle şeyleri dert etmek yerine karşıya sor 😅
Aldattığını düşündüğümü öğrenirse üzülür onun için soramıyorum da erkekler ince düşünmüyor onun için mi böyle oldu çünkü aramız çok iyi ve yaşadıgımız yerlerin arasında 4 saatlik yol var o yolu haftada bikaç gün gidip geliyor
Aksam seni rüyasında görmüştür uyanınca duş alıyordur simdi
Ya saçmalama daha neler 6da uyanıp hazırlanıp direkt askeriyeye gidiyor 😂
Benden demesi istersen sor söylerse tabi
Yok yok öyle bişey olamaz daha dün gece şeydi neyse anlatmıcam 😂
Neydi dün gece
Boşveer
Yaa merak ettim soylermisin yazarmidin
Fesat düsün bişeyler yaptık işte
Yazarmisin mesajla
Fesat düşününce anladım siz mercimeği fırına vermişsiniz zaten... vaaavvv super
Hayır hayır öyle değil sexting
O zevkli oluyo mu ki
Nasil oluyo ne yapıyorsunuz mesela
mesaj attim bak
La bi sal adamı sal yazar ya bu kadar darlamak nedir arkadaş
Yazar ama önemli olan şey bana ne zaman yazdığı mesela girmiş wpye günaydın yazmak 4 saniyesini falan alırdı
Yav işi vardır dalmıştır bişey olmuştır ne var yani
Mesaj attım uayndın mı diye aşkım m günaydın yoğunum sabah sabah seni çok özledim gelicem yazmış
Bak gördün mü yoğunmuş işte
Yoğunken wpye nasıl giriyor
Belki biri iş ile alakalı bişey yazdı herkesi kendin gibi ws yi boş işler için mi kullanıyor sanıyorsun
Pardon? Benim boş işlerle uğraştığım ne malum acaba
Baksana adamın bi mesajına takmışsın bundan boş ne var
Başka birisini buldu galiba
Ama kesin değil ki şimdi onu sadece günaydın yazmadığı için yargılayamıyorum da
Böyle yaptıklarında birini bulmuş oluyorlar genelde tecrübeyle sabit
Şimdi ben mesaj attım uyandın mı diye aşkımm günaydın yoğunum sabah sabah seni çok özledim gelicem yazmış
Yoğun ama wpye giriyor aynen
Benim de inanasım gelmedi de işte elimde tam bişey olmadan ortalığı karıştırmak istemiyorum şimdi çocuğa sabah yazmadın son görülmen de yarım saat önceydi desem kafayı yediğimi düşünür mantıken
Erkekler gamsız ya bizim gibi ince fikirli olamıyorlar asla
Bide öyle düşündüm araya birinin girme ihtimali çok düşük çünkü aramız çok iyi ve yaşadığımız yerlerin arasında 4 saatlik yol var o yolu haftada bikaç gün gidip geliyor
Çok iyi olup aldatan erkekler var bu kadar emin olma sen çok üzülürsün yoksa
Evet doğru diyorsun zaten kimseye hiçbir zaman tam güvenmek yanlış olur
Ben tecrübe ettim artık asla bir erkeğe güvenmem
Büyük ihtimal araya biri girdi
Elimde kesin bişey olmadan ortalıgı da kadıştıramıyorum ben mesaj attım uyandın mı diye aşkımm günaydın yoğunum sabah sabah seni çok özledim gelicem yazmıs
Himm ozaman kötüye yorma ama emin ol biri var ise bu meydana çıkar hep böyle olmustur
Dün gece de geç yazmıştı meğerse arkadaşları mangala çağırmıs onların yanında da yazamamış canım istemesin diye bana da söyleyememiş biraz sıkıştırınca söylemeye mecbur kaldı 😂
Ama yinede teyakkuzda olmanda fayda var bazı erkekler çok profesyonel ve ömür boyu aldatilabilirsin
Evet farkındayım zaten sevgili de olsa birine tam güvenmek hata olur
Kesinlikle öyle maalesef erkekler yaradılış gereği yetinmeyi bilmezler bazı istisnalar çıkabiliyor inşallah seninkide onlardandir
İnşallah bakalım ne olacak başka şeyler de olursa açılıcam mecbur
Takipte kal ama somutlasmadanda kırma.
Somutlaştırmak çok zor hiç açığı yokki instada 300 kişiden fazla kişiyi takip ediyor 13 tane kız var
Vah benim güzel kızım instagramdki kizlarlami olcuyorsun :) yapma yav günün kaç saati berabersiniz hersey internetten olmazki farklı bir telefon alıp yanında taşımayan adamlar var😄
Öyle ama biriyle birlikteyse onu da kendi hesabından takip etmesi gerekmez mi şahsen benim sevgilim beni farklı hesaptan takip etse rahatsız olurum ama gerçek hesabından takip etmesini önemsemeyecek kadar salak birini bulduysa ne diyeyim mutluluklar dilerim sadece 😂
Yoo fake hesap açıp fuckyor olabilir 😄 sen biraz masum kalmışsın koru kendini senden fazla yok😄
Cinsel yönden öyle bişey olacağını zannetmiyorum ihtiyacımızı karşılıyoruz zaten 😂
Belki de eksik kaldığın biryerler vardir 😄
Ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum her konuda onun için benim içim rahat bu çabama rağmen hala gözü dışarıda olabiliyorsa ne diyeyim yani kapı açık gitmek isteyene el sallarım sadece 😂
İyi bari etkilenmemene sevindim en güzeli🙂 belkide gözü dışarda degildir
Yani bilemiyorum zaten beni gerçekten seviyorsa ilişkiye 3. Kişileri sokmaz eğer 3. Kişi varsa da beni gerçekten sevmiyor demektir gerçekten sevmeyen birinin yanımda da olmasına gerek yok biraz zaman geçsin şüphelerim artarsa açık açık konuşurum
Umarım yoktur geçen zaman geri alınamıyor çünkü
Zaman istediği kadar geçebilir şimdi zamanımı harcamış gibi düşünmüyorum ki onunla mutluyum sonuçta öyle bişey olmuşsa da sadece üzülürüm sonra gecer
Eee yani ama neden uzulesin gerek yokki
Sende biraz mazoşist lik seziyorum😄😄😄
Hayır mazoşist değilim ama anı yaşamaya önem veriyorum sonuçta onunla mutluyum şimdi ayrılırsam yarın ölürsem nolucak onun için tatmayı sevdiğim duyguları sonuna kadar yaşarım üzüleceğimi bilsem bile
Ozaman birak aldatsin elleme 😄
Ama aldattıgından emin değilim ki elimde somut bişey yok somut delilim olsaydı da ayrılırdım keriz değilim 😂
Ayrılma ayrılma gerek yok ortada bişey yok:)
Neden bu kadar yoğun dedim konsere çalışıyorkarmış 15 eylüle kadar konser varmış 🤦♀️
Sanatçımi yoksa
Hayır bando astsubay
Hee ozaman doğrudur ya günahına girmeyelim😳
Doğrudur daha yenilerde tören oldu çünkü
Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
unutmuş olabilir.
Ama o benim sevgilim her sabah yazmalı benden önce uyanıyor sonuçta
bence başka biri var
Bende öyle düşündüm ama erken karar vermekte istemiyorum
Belki müsait değildir
Şimdi ben mesaj attım uyandın mı diye aşkımm günaydın yoğunum sabah sabah seni çok özledim gelicem yazmıs
Yaaa ben dedim sana dimi
Dedin de yoğunsa wpye nasıl girdi
hadi hayırlısı