Ben napıcam ya of?

Arkadaşlar merhaba, ya benim uzun süreli bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniyi bitirdi kpss çalışmak istemiyordu bir türlü. Abisi turizm sektöründe çalışıyordu, ona imreniyordu herhalde işte çok kazanıyor parası da çok iyi bende turizmci olacam tatil beldesinde yaşamak falan memur olmaktan daha iyi falan diyordu. Ben çok dedim özel sektör çok zor olur kolay kolay yükselemezsin vs vs. Bu yüzden çok tartıştık ama bir türlü anlamadı, neymiş parası çokmuş turizmin. Neyse biraz benim ısrarımla kpssye çalıştı iyi kötü bir puan aldı ama çok yeterli sayılmaz, hala bekliyor belki atanırım diye. Şimdi bir otelde çalışıyor ve dediğime geldi. Bu özel sektör sıkıntı herkesi eziyorlar umarım atanırım da devlette çalışırım diyor. Ama geç kaldı gibi, o zaman böyle düşünseydi belki çok çalışıp şimdiye atanmıştı. Şimdi de turizm işinden çıkmak istiyor, dedim ki öyle konuşma eğer devlete atanamazsan bu işe mecbur kalabilirsin hep orada çalışmak zorunda olabilirsin diyorum şimdi de bu işe burun kıvırıyor. Bu nasıl iştir ya? Nişan yapmak istiyoruz ama şu an beni düşündürüyor. Daha iş beğenmiyor burun kıvırıyor nasıl hayat geçer böyle? Üstelik kendi istemişti bu işi.
Ben napıcam ya of?