Aslında olay çirkinlik degil tamamen özellikle kadın libidosunun icgudusel olarak ihtirasdan kaynakli sunu asla unutmayin istisnalar haric bebek yüzlü erkekleri kadin kolay kolay tercih etmez çünkü erkek nasil ki kadina her nekadar duygusal baktigini dusunsekde olayin asil realitesinde kadini bir cinsel obje olarak gördüğünü inkar etmeye gerek yok hatta bu konuya mualif olarak sirf burdaki yalakalik olsun diye yok öyle bi dünya falan gibi sacma sapan cepheci yorum yazanada kizarim terbiyesizlik etmesin kimse konuyla ilgili resmen tez yazıldı berlinde. Olayin özü kadin seks esnasinda erkegini nasil görmek istiyor ve nasil onu canlandirip kendini mutlu edecegine kanaat ediyorsa erkeginide hayalindeki kalıba göre tercih ediyor. Mesele bebek yüzlü bir erkek kadin oral isteycek kadin bunu erkeginden direk istemez erkek zaten sexin dogasi geregi bunu yapmasi lazim ama bebek yüzlü erkekler genelde bu tarz iliskilere pek yanasmaş öte yandan sexin diğer yönlerindede pek basarili olamazlar o yüzden o seks adeta boklu bebek bezi gibi icine scılıp atılmıs olur. sonuc erkek yakisikli ama istedigi sonucu vermiyor. yeterli degil e bu aldatsa vicdan olayi var aldatmasa kendisi mutlu degil icinden cikilmaz bir hal. Cirkin erkeklerde adeta böyle öküz gibi vahsice sevisir ama bu öküzlük kadina inanilmaz haz verir. Burdan bide sunu anliyoruz KS canlar birliktelik kim ne derse desin hersey o degil falan filan deselerde aslinda birlikteligin en saglam temeli seks üzerine kurulmustur konuya muhalif yorumlar yapmayin terbiyesizliğe gerek yok maalesef gercek bunlar gazete yazisi degil bu cogu profesör ün tecrübe sonucu derledigi bilgilerden yola cikilmistir üstelik coğu bayan nokta
Ellerinize sağlık eğitici/öğretici ama dikkatimi çeken birkaç detay var. Birincisi; aksi yönde yorum yapmak terbiyesizlik değildir. Terbiyesizlik, yorum yaparken muhatabımızı rencide etmektir. İkincisi; Berlin'de yapılan bilimsel araştırmadan bahsettiniz doğrudur elbet. Lakin bilimsel araştırmalar kutsal metin değil örneğin 3-5 yıl sonra Londra'da yapılacak bir bilimsel bir araştırma bu tezin tam aksini öne sürebilir. Bunun örnekleri çok fazla. Kaldı ki bilim bazen yalan da söyler, maksatlı da konuşur. Bilim insanlarının yaptığı çalışmalar, hiçbir zaman şahsi kanatleri ve ideolojik önyargılarından bağımsız olmadığı gibi emri altında çalıştığı devletlerin ve birtakım menfaat ilişkileri olan sağlık şirketlerin ortak çıkarlarından da bağımsız değildir. Sonuç olarak şunu belirteyim. Yazdığınız görüşle ilgili herhangi bir itirazım yok. Lakin şunu belirteyim. Hiçkimsenin bilimsel bir çalışmanın aksini iddia etmesi terbiyesizlik değildir. Zira bilim, din değildir. Kimin elinden çıkarsa çıksın, kimin dilinden düşerse düşsün sorgulanabilir, itiraz edilebilir.
Aynen hocam ya. O şekilde emsaller de karşımıza çıkıyor. Örneğin; dünyayı 1929 Ekonomik Krizinden çekip çıkan Hernard Keynes'in maliye politikası ağırlıklı görüşlerine karşılık olarak Milton Friedman'ın 1960'lı yıllarda sırf Keynes'e muhalif olup ego kasmak için KAPİTALİZM VE ÖZGÜRLÜK adlı kitabı yazdı ve moneter görüşün temelini attı. Bunların post-moden temsilcisi rahmetli Haydar Baş'tı. Bunların savunusu şu. "Devletin ekonomiyi büyütmesi için tüketimi canlandırması gerekiyor. Bunun için de devlet, maliye politikalarından vazgeçip para politikasına geçmeli. Herkese bol bol yetecek kadar para basmalı." Bugün bizim ve bizimle aynı ligde olan gelişen ülkeleri enflasyon ve hayat pahalılığına mahkum eden şey de bu Friedmancı zihniyettir. Sorsak kendilerine bilim insanı derler. Piyasaya bol bol para sürerler. Sırf emlekçıları, oto galericileri zengin etmek için kredileri ucuzlatırlar. Mali yanılsama içindeki halk çoğunluğu da gelirinin arttığını, toplumun zenginleştiğini falan düşünür. Halbuki bizim gibi gelişen ülkelerde parasal genişlemenin, negatife düşen reel faizin, enflasyon ve kur şokuna sebep olduğunu esasında çok iyi bilirler ama bugünün siyasal islamcı moneter kafası bu durumu kabullenmekte zorlanıyor maalesef.
Eksiklikler bazen başka konularda gelişmeye sebep olur, bu kaçınılmaz bir dönüşümdür. Örneğin, atalarımız bile demiş totişi yere yakın olandan korkacaksın diye burada kısaların daha zeki ve kurnaz olduğunu söylüyor. Bunun da sebebi fiziksel yaşadığı güç eksikliğini zekasıyla tamamlamaya çalışmasıdır bu da bence o kişiyi daha kurnaz akıllı biri yapıyor.
Buradan yola çıkarsak görüntüsü iyi olmayanın iyi olandan çok daha farklı özellikleri olabiliyor. Mesela kadınları daha iyi anlamaya çalışması, daha espirituel olması.
Ve ekstra olarak kusursuz fizikli insanlar ulaşılmaz gelir hayali bile gerçekçi gelmez. Zihin ulaşılmaz bir hayalle çok kısa haz duyabilir.
Bence var. Çekici bulduğum erkeklerin hepsi çirkin çıkıyor hsjs Allah demiş sen bu tiple sinek bile tavlayamazsın al sana çene al sana kadınları anlama klavuzu jdjwks Yakışıklı olup çekici olmayı başaran az sayıda erkek var. Çoğunun egosu tavanda takla atıyor. Hiçbir kadın bana hayır diyemez kafasıyla dolanıyorlar ortalıkta.
Yakışıklı erkekleri çevresindeki kızlar poh pohlayınca bunlar kendilerini bi şey sanıp ego kasıyorlar ve asıl birlikte olduğu kıza değer vermeme durumu ortaya çıkıyor. Ancak çirkin erkek sadece hayatındaki hatuna tüm gücünü harcıyor :D O yüzden çirkin candır hahaha.
Yakışıklı erkekler nasıl olsa tip var diye kendilerini geliştirmiyorlar ilişkiler anlamında. Çirkin erkek hem komik hem pozitif hem de kadın ne sever anlıyor. Beni güldürmeyecek dinlemeyecek anlamayacak yakışıklı kasıntı erkeği ne yapayım. Güzel kadınların yanında yakışıklı erkeğe zor rastlanır burdan pay biçin
Karizma, duruş, tavır gibi bazı özellikler standardın üzerinde ise, bunlar rahatlıkla yakışıklı olmamayı tolore edebiliyor. Aynı şekilde, yakışıklı olduğu düşünülen ve fazla ilgi gören erkeklerin, egoist oldukları ve iticilik boyutuna varan fazla özgüvenin onları antipatik yaptığını söyleyen de çok kişi var. Yani bu tezin doğruluk payı var bence.
Doğru bence. Çirkin erkekler sizi her zaman hiç olmadığı kadar çok sever çünkü normalde onlara kimse bakmayabiliyor. Yakışıklı erkekler bütün kızları elde ettiği için kendini hep yükseklerde görür. Bu yüzden bazılarımız dış güzelliğe değil, iç güzelliğe bakar.
Olay şu aslında genelleme yapmdan söyleyeceğim. Yakışıklı bir erkek kızlar tarafından çok sevilir aşık olunur ama diğer erkeklerse kızları güldürür eğlendirir sever sorar kollar aslında tüm özellikler diğerlerinde vardır. Neden ; sizler yakışıklı erkeklere talibi yğkselttiğiniz için bazı erkekler bunun farkına varıp çok fazla umursamıyor sizleri ya da kullanıyor. Ablam hep şöyle derdi bana : Kızlar hep tipe bakar sonra kullanılır yine aynı şeyi yapar kullanılır sonra da fikir değiştirir diğer erkeklere yönelir. Diğer erkeklerde kızın kaç kişinin elinden geçtiğini görünce kızdan soğur. Sadece elden geçme değil cinsellikte dahil buna. Erkeklerin ağzı genelinde açıktır kızla neler yaptığını öğrenmek kolay olur bu yüzden. Benim tarafsız tavsiyem seni seven mutlu eden eğlendiren erkek mi yoksa yakışıklı erkek mi?
Herşey paraya bakar Karadeniz Kızı her insanı istediği gibi göstermeyi sağlar, bugün 2021 yılında gerçek aşk olduğuna hiç bir şekilde inanmıyorum. O eskiden öyle aaa karakteri düzgün aynı dili konuşuyorum bir parça ekmek olsa yeter sözleri insanların tamamen kendini kandırdığı yalan düşünceler başka bir şey değil.
Aga bazı kızlar sırf FARKLI olmak için yakışıklı erkeklere saydırıp, çirkin erkeklere sarıyor. Bence bu olay doğru değil. Bunun tiple de bir alakası yok. Çocuk yakışıklıysa, genleri iyiyse onun ne suçu var?
Katılıyorum, çirkin erkek çekiciliği var. Hiç bakmam dediğim biri ile bir ara flört etmiştim çok eylenceli, kibar, anlayışlı bir adamdı. Yanında kemdimi rahat, kendim gibi tabir caizse prenses gibi hissederdim.
kardeş ben onları bilmem de böyle şaçma sapan olmadık anlarda gelirler ilgilenmezsin ilgilenemezsin sonra da küsüp giderler birde babasını öldürmüşüm gibi kin ve nefretle bakarlarya onları anlamıyorum
Birini dış görünüşsel bakımdan çekici bulup karakteriylen yüzleşince soğumak kolay olabiliyor. Fakat karakteristik karizmatikliğini çekici bulduğu erkekten kimse kolay kolay vazgeçemez..
İyi ben üzerime alınmıyorum soruyu 😄😄 Bence kadınlar hep yakışıklılar tarafından aldatıldığı için, çirkin erkeğe yönleniyorlar.. bu beni bırakmaz diye 😄
Her çirkin erkek için geçerli değil. Ancak bazıları aşırı çekici oluyor. Yakışıklı erkekten kasıt baby face ise evet itici. Ama değilse elbette çekici.
Valla kesinlikle katiliyorum. Yakışıklı erkeklerin çoğu karizması ağırlığı olan tipler olmuyo. Tiplerine güvenip şımarık şımarık hafif hareketler falan daha itici bi şey yok. Zerre etkilemiyorlar.
hayır. çirkin erkekler genelde bağlanırlar ve duygusal ve hatta maddi anlamda sömürülmesi kolay olur diye bazı kesim kızlar tarafından uydurulmuş bir yalandır.
@fangoria Çirkinleri değil işsizleri/karaktersizleri reddediyoruz diye bizzat kızların kendisi söylüyor. Sen inatla aksini söylüyorsun. İşsiz ve karaktersiz bir insan herkesin gözünde çirkin görünür zaten. İnsana şekil veren onu karizmatik gösteren şey de maddi imkanları ve kariyeridir zaten.
@fangoria Ben de gördüklerimden ve yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Kaldı ki karizmatik, çekici baby face bir adam falan değilim. Hatta fotojenik bir yüzüm olmadığı için de profil fotosu paylaşmadım ama sevgilim var. Çünkü işim var, mesleğim var kişiliğim var, kariyerim var bir duruşum var. En önemlisi hayatın içinde olup yaşama dair söyleyecek sözlerim var. Bizi karşımdaki kadının gözünde çekici kılacak şeyler bunlar. Her şey tipte olsaydı yeryüzündeki erkek tayfasının dörtte üçü sap yaşar sap ölürdü.
Ben normal çirkinlerdenim ama seviliyorum. Serseriliğe haytalığa ihtiyacım yok. Kendini muhatabına kabul ettiremeyen erkeklerin sevgilisi de olmaz kankası da olmaz. Hemcinsleri bile ciddiye almaz onları. Serserilikten kastın sözünü ve işini bilmekse eğer o zaman kabul ediyorum ben de bir serseriyim.
Yakışıklı ya yakisikli denir kendini birşey zanneder cirkine çirkin denir itici olur şimdi tam tersi yanlış cümleler cinkin insan yoktur bakımsız insan vardir
Saçma salak şeyler. Yakışıklı ve çirkin erkeklere yönelik aptalca bir algı oluşmuş. AA bu yakışıklı kesin böyledir. Ahanda bu çirkin kesin şöyledir gibi altı dolu olmayan bir algı.
Evet ben sizin degiminize göre çirkinim ve bugün bir barda bir kadın aniden yanıma gelip beni öptü ve elimi alıp orasına götürdü ne kadar aşağılık hissettim onu.