O kadar çok ki herkes yazar bir şeyler ve hepimiz yaşamışızdır ama asıl ikilinin bunun zamanının geldiğini anlamayıp diretmesi ve birbirlerine zarar verdiğini anlamaması kötüdür İşte o zaman ancak dışarıdan bakanlar olayı anlayıp susar ya da söylese de anlatamazlar çünkü seviyorsundur kabullenmezsin ki bunu how i met your mother da çok iyi anlatmıştı Barney ve Robin ile Bunu ilk farkettiği için ayrılan ise her zaman hain ve karşısındakini yarı yolda bırakan olur çünkü bir anda ilişki bitmez bitmemelidir bitiren şerefsizdir 😂
Kişiler arasında artık diyalog kalmamıştır. Birbirlerinin ihtiyaçlarına, varlıklarına ve sorunlarına karşı duyarlılık göstermiyordur. Bunlar bir ilişkinin aslında artık olmadığının en büyük göstergesidir. Sadece lafta olan şeyler ile ilişki ilerliyordur. Buna ne kadar ilerleme denebilirse tabi..
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim ki şu an bitme noktasında 2 haftaya yakındır doğru düzgün konuşmuyoruz bile. Sorduğumda da bir şey yok deyip geçiştiriyor (Sabır noktasındayım). Mesajlara geç dönüşler, uzatmaları oynuyor gibiyiz. Eli kulağında ya o ya da ben ikimizden biri bitirecek ama ben bitirirsem çok sert ve ağır konuşurum.
@Bestweyone Bir ilişkide en çok zarar gören hep en çok değer veren oluyor. bir konuda tartışsan kavga etmek terine orta yolu bulmaya çalışan , sorunları konuşarak halletmeye çalışan , değer veren kimse en çok zararı da o görüyor.
Bende onun story bir espri yazdim görüldü atti sadece. Tatil hikayesiydi. Instagramda foto attim birini beğendi onun disindakileri beğenmedi. Sadece reyoncularin olduğu bir grup var. Biri soru sormus oda cevaplayabilirdi istese ama baskasi cevaplamis. Iliski kabul edecek bir kiz durmuyormusim oyle dediydi eski bir arkadasim.
@Bestweyone Açıokcası ben saldım artık. sabahtan beri kendi hayatıma devam ediyorum. ister yazar ister yazmaz. Umursamıyorum bile. birazdan da açar dizi izlemeye başlarım.
@Bestweyone Sal gitsin. Bak keyfine. ben instaya resim bile atmıyorum sırf görsün de beğensin beğenmesin diye. battı balık yan gider moduna geçtim sana da tavsiyemdir. Onsuz bu saatlerde ne yapıyorsan onu yapmaya başla. ben oyun oynar dizi izlerdim bu saattlerde ve normal rutinime geri dönüyorum.
Baskı ve ısrar ilişkinin bitmesi gerektiğini gösteren en büyük etken bana göre. İlgisizlik, tartışma vs. bunlar çözüme ulaşabilir ama baskılamak ve sürekli bir şey için ısrar etmek bunun bir çözümü olduğunu düşünmüyorum.
İletişimsizlik sanırım. Aynı dilden konuşamamak büyük sorun. Her denilen yanlış anlaşılır, yanlış anlama tartışmaya döner ve sürekli bu döngü insanı yıpratır, bıktırır.
Yanlızca düşünebildiğin odur ama artık değildir veya o eski sıcaklık yoktur yani anlatılmaz yaşanır en önemliside , ilişkiden ilişkiye değişir ama eğer uzun bir ilişki söz konusu ise zaten orada aşktır mevzu ayrılmak işin içine girdiyse zaten taraflar soğumuştur ki sonuçlar bunları doğurmuştur derim.
Çok basit bunu anlamak benim için Unutuyorum hiç aklıma gelmiyor merak etmiyor mesaj atarsa cvp dahi vermiyorm hatta msji bildirimde gösterdiği kadar okuyorum
kesinlikle saygı. saygı bittiyse artık ettiğiniz kavgalarda haddi aşan küfürler sözler ediliyorsa ağır cümleler kuruluyorsa gitmenin çoktan zamanı gelmiştir. saygı yoksa sevginin de bir önemi kalmıyor