Gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Hep diyorlar 160-175 kız ideal
ya 160-175 kız ideal diye bir şey yok bu dünya da niye bunu uzun boylu erkekler anlamıyor
ya 160-175 kız ideal diye bir şey yok bu dünya da niye bunu uzun boylu erkekler anlamıyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba, öyle bir sey olmaz ki. Kaba ve itici olan insanlar her boyda her ülkede her yaşta vardır, boyla ilgisi yok. Ha bazıları uzun boylu kızları beğenmez, bazıları beğenir o da göreceli bir şey yani.
Yoo ne alakası var benden uzun olmadığı sürece sıkintı yok bence ben 190 sam oda 190 olabilir iticide gelmez boşver takma kafana elbet bulursun senidenhoş edecek birini
Sana göre 190 boyunda sevgili itici gelmez mi
Sana göre kendi boyunda kız itici değil mi
İşte daha çok itici mi buluyorlar yoksa çekicimi
Bunu bilemezsin ki mesela 2 kisi ye gösteriyim seni biri derki bune deve gibi der digeride hey yavrum at gibi hatun der bu kisiden kisiye degisir birine 155 kız goster biri derki ne kadar tatli poncik der biride bu ne cüce gibi der yani kisiden kisiye degisir bana sorarsan benden uzun olmadigi surece itici gelmez bana benden uzun olsa itici yine gelmez ama tuhaf hissederim.
Yoo itici değil ama ideal 170 175 sen rus musun? :d
Mardinliyim
180 üstü kız mı olur ya.. direk olur sırık olur ne bileyim baz istasyonu olur ama kız olmaz
Atlarla vakit kaybedemem, kedi gibi minyon kızlar varken.
buda boyda takılı kaldı biri kurtarsın
Hayır, baya çekici
Ne çekici 280 ve üstü kızlar mı
Hayır
genemi sen ya :D
Evet ben biri buna açıklık getirsin artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?